Krize před svatbou, tichá domácnost. Je to normální?

88 dní do svatby a my se hádáme čím dál vííc, respektive spolu čím dál míň mluvíme... tichá domácnost 6 dní ze sedmi během týdne :-( ... Co to je???? Uklidněte mě prosím, že je to normální, že jo?... Že to zase přestane, že jo? Ještě pár takových týdnů a končím s přípavami...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, spíš bych ti radila to tady moc nerozebírat, protože až vás ta krize přejde, tak už o ní budou vědět všichni všechno. A až krizi překonáte, budeš si říkat, žes radši nedržela pusu a musela všem vyzvonit, jaký máte problémy 8-)
Odpovědět
Ahoj, normální to určitě není pokud to tak máte opakovaně. Pokud ti někdo řekne, že ano, bude se tě jen snažit ukonejšit. A ty bys místo rozebírání toho tady měla jít za partnerem a donutit ho si o tom promluvit. Nikdo kdo nezná vaše soukromí ti nemůže dát dobrou radu.
Odpovědět
Profilova fotka
My se během příprav taky hádali víc a @flowerbl má pravdu,že byste to měli rozebrat spolu a ne na netu
Odpovědět
Kdybych to tu nechtěla řešit, tak to tu neřeším... jen mě zajímá názor ostatníc nevěst, jak to mají před svatbou...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my se nehádáme vůbec, ale asi to bude tím, že žijeme 4500 km od sebe :-D a jsme šťastný za těch pár chvil, co můžeme být spolu, když má drahý volno :) Jinak souhlas s holkama, vyříkejte si to, rozbíjejte třeba talíře, ale takový dusno asi moc dobrý není ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miksha a to se hádáte jakože o svatbě, nebo to s ní nesouvisí?
Odpovědět
o svatbě...
Odpovědět
Profilova fotka
@miksha a to jako o detailech? Jako jaká bude barva, jestli budou kapesníčky apod?
Odpovědět
nene spíš jakože jeden něco řekne, druhhý ho špatně pochopí a naštve se a nemluvíme spolu... takhle vypadají naše typické "hádky"... jen je to teď nějak častěji... asi za to může i stres z práce apod... ale štve mě to...
Odpovědět
Profilova fotka
@miksha tak než něco řeknete, tak počítejte do deseti... ikdyž tyhle hádky nehádky jsou úplně zbytečný. Zkuste holt spolu mluvit jak s malýma dětma, abyste si dobře rozuměli.
Odpovědět
Jj. chce to klid...
Odpovědět
Profilova fotka
@miksha tak mně to přijde normální, svatba je celkem stres, teď do toho remcá rodina někdy, stojí to peníze (které je třebas nevěsta ochotnější utrácte než ženich, nebo je oba chtějí utratit za něco jiného). Takže celkem dost důvodů, proč se pohádat :-D Těžko radit, když nepíšeš, o čem konkrétně se hádáte... Pokud o penězích, domluvte si jasnej rozpočet, projděte spolu jednotlivé položky. Ty si urči jednu dvě věci, na kterých nehodláš smlouvat, on ať si určí jednu dvě, o kterých necche smlouvat on....
Odpovědět
Článek se načítá
v pohodě, já myslím, že o svatbě se hádají partneři mezi sebou i s rodičema někdy. ale nejlepší je si to co nejdřív vyjasnit a určit nějaký priority, jakože já bych chtěla tohle a ty zas tohle. jinak se na ničem neshodnete. držím pěsti :-)
Odpovědět
@miksha neni to normalni, my se vubec nehadali, jak mezi sebou, tak s rodinou. meli byste si ty pripravy uzivat, ne se kvuli tomu hadat.
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat :-D pokud vím, svatba je jeden z nejstresovějších faktorů v životě.....to by bylo divný, kdyby nebyla vyšší pravděpodobnost konfliktů ve stresu...
Odpovědět
@barbora_b - děkuji =)... je mi jasné, že den po svatbě to z nás spadne a bude zase klid =)))
Odpovědět
@barbora_b me to tak neprislo, my si to uzivali a nehadali se.. tak jsme asi divni :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@miksha no záleží, o čem se hádáte, pokud to přímo souvisí se svatbou, je celkem pravděpoboný, že po svatbě se o tom už hádat nebudete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat tak my jsme se třebas jednou pohádali - kvůli rodině a jejich postojům. Což neznamená, že si jinak přípravy neužíváme
Odpovědět
@barbora_b dali jsme jim najevo, ze si to delame sami a podle sebe, takze nebyl duvod, aby nam do toho mluvili a ani jsem to od nich neocekavala, nejsou takovy ty hadaci a kafraci, aspon ta cast rodiny, se kterou se stykame :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat no, u nás je spíš problém s tím, že drahý je jedináček a navíc jediný vnuk k tomu..takže všechny ženy v rodině se takřka hroutí, že jejich sluníčko "odchází" z rodinného hnízda. V této bajce jsem samozřejmě já ta divná, i když obvykle nemůžou přijít na to, proč
Odpovědět
Profilova fotka
Né že bysme se hádali až takhle, ale každopádně se dohadujem...jako třeba kvůli písničkám do playlistu, protože jsem každý z jiné generace a tak se každýmu líbí něco jinýho, a třeba dneska jsem myslela, že se rozvedu ještě před svatbou, protože si měl o víkendu dojít koupit oblek a já byla pryč...a co..normálně se na to vykvajz a samozřejmě v týdnu nemá čas...a to už nemáme ani měsíc do svatby :-| Ale jak řikaj holky, bez toho, abyste si promluvili, to nepůjde... ;-)
Odpovědět
Jasné já to chápu...nechtěla jsem radu jak na to.... to si umím vyřešit sama...jen sm chtěla vědět, že v tm nejsme sami... a nejsme ´=)
Odpovědět
Profilova fotka
@miksha jen me jeste napadlo - muze to byt uplna blbost a rozhodne bych ti to neprala - jak jsi psala, ze jeden neco rekne, druhy si to vylozi jinak - jsi si jista, ze pritel chce svatbu? Obcas clovek kyvne na neco, o cem neni presvedceni a pak, kdyz se do toho "narazi", tak ty emoce jdou ven. Netusim jak se hadate a o cem konkretne, me by mozna jako prvni napadlo, jestli jsem ho do toho nenatlacila. Jinak si myslim, ze trocha hadani je pred svatbou asi normalni, ale ne "valky Roseovych":-) My se teda hadat nebudeme, ale co jsem videla u kamaradek, tak obcas nejaka ta prehanka byla. drzim palce, at to brzy prejde a presne jak rikaly holky - urcite si sednout s drahou polovickou a promluvit si o tom. Mozna bych chvili neplanovala svatbu, aby se vycistilo ovzdusi:-)
Odpovědět
Svatba byl jeho nápad, takže o nějakém tlačen nemůže být řeč a nepsala jsem že ri to "vyloží" jinak, ale "pochopí" jinak...v tom je alý, ale podstatný rozdíl... Jak můžeš vědět, že se nebudete hádat :-D ??
Odpovědět
Profilova fotka
@miksha tak promin, nechtela jsem se te dotknout. jen se takovy veci obcas stavaj i v jinych souvislostech, nez je svatba... No a my se hadat nebudem, protoze:-) a)ten muj je desnej flegmous b)na vsechno, co se ho zeptam mi rekne "je mi to uplne ukradeny" "udelej to, at se to libi tobe" "ja vim, ze ty to udelas nejkrasnejsi" a podobne. Vcera jsem se ho ptala, jestli chce figurky na dort, protoze to mi je uplne ukradeny a on mi rekl: "Ja myslel, ze mas svatbu vymyslenou a ja ti jen vsechno odkyvu:-) " c) i kdyby se nam nahodou libilo neco jinyho nebo jsme meli na neco jiny nazor, uplne v klidu to vyresime jako vsechno ostatni. takze o hadky ohledne svatby opravdu strach nemam:-):-) i kdyz my se jeste za tu dobu, co jsme spolu, nepohadali ani jednou kvuli necemu jinemu:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s Rozárkou... Svatba je sice stresový faktor, ale v životě jich ještě bude... Co třeba až budete mít děti? Mám do svatb necelý dva měsíce a o svatbě nepadla jediná hádka... Koupili jsme dům, přestavujeme ho svépomocí, a hádky byly snad jen dvě... A to jsem extrémní rapl a vyletím při prvním náznaku 8-) A i přesto prostě fungujeme... Jako pokud se nejste schopni domluvit a pochopit na blbinkách kolem jednoho dne, jak to chcete dělat až se to nebude týkat jednoho dne ale zbytku života...???
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka no nevím, to mi taky nepřipadá jako ideál - nestarám se o svatbu, nějak si to vymysli ty, nezájem. Asi mě osobně by to taky štvalo. Svatba je přece o dvou lidech. Nicméně pak už chápu, proč se ohledně toho nehádáte - prakticky nemáte o čem, vše je v tvé režii Mně připadají hádky v přiměřeném množství úplně normální - zvláštní mi naopak přijdou páry, které se nikdy v životě nepohádaly. Tak je něco špatně (což tedy nás učí i na škole, není to jen můj dojem)
Odpovědět
Profilova fotka
@shemain ze to jde i bez hadek, vid?:-) jsem rada, ze to nekdo vidi stejne:-) taky jsem na prvni naslapnuti, ale Honzik je prvni clovek, se kterym se vzdycky dohodneme na vsem a nemame potrebu se hadat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b no, nezlob se na me, ale kdyz mu ukazu ted placnu dve vyzdoby stolu a obe jsou pekny, tak chapu, ze mi rekne "je mi to uplne ukradeny", protoze me svym zpusobem taky:-) ano, ja narozdil od nej si z kazdeho vyberu to hezci a nakombinuju si to jeste trochu jinak. Jestli je stul vyzdobeny zpusobem a nebo ne, porad je krasny a jako chlap tohle neresi:-). Samozrejme spolu jsme vyresili treba misto obradu, hostiny, rozpocet nebo hosty a zbytek toho duleziteho, ale prkotiny chapu, ze jsou mu totalne ukradeny. Hadejte se vsichni jak chcete, ja se hadat nechci. Otazka je, co berete, jako hadku. Mensi vymenu nazoru, ktera vysumi za 5 minut neberu jako hadku...:-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?