Krajkové botky;-)

Zdravím, prosím, potřebovala bych poradit, už dlouhou dobu sháním krajkové lodičky za rozumnou cenu :-) Podpatek nižší cca 6 cm. Nejlépe celé, ale beru i jiné alternativy. Velikost 38. Nevěděl by někdo, kde je mohu sehnat?
Odpovědět
Já taky už dlouho hledám krajkové lodičky s nižším podpatkem a cenově do 1000kč, ale tedy zatím neůspěšně. Prošla jsem snad všechny české internetové obchody a nic a velké kamenné obchody to stejné. Pokud jsi ochotna si připlatit, tak třeba salón Belladona nabízí nějaké krajkové, ale podle mně cena neodpovídá vzhledu ( nemají látkou potažený podpatek, jen celý umělohmotný). Ještě salón Caxa má taky nějaké, ale jsou vždy ještě s nějakou ozdobou Jinak jsem našla na Aliexpressu, ale nechce se mi zatím riskovat, mám je jen v záloze.
Odpovědět
Odkud jste?? Já ve čtvrtek viděla nějaké krajkované na Václaváku. Kdybych neměla zdobený vršek šatů, tak bych si je koupila, ale nakonec jsem vybrala čistě bílé s kamínky kolem podpatku.. Docela tam byl ale nával lidí, asi měli slevy, což jsem moc nevnímala, já hlavně potřebovala nějaké boty, za dva dny jsem v nich měla jít k oltáři =D Nevím, jak se ten obchod jmenuje. Ale když se jde z Muzea od Mc Donald´s po pravé straně dolů na Můstek, tak asi 5. nebo 6. výloha myslím, nějak tak, bylo to celkem blízko toho Mc.. Je to výš než Luxor. Ale pokud nejste pražské, tak je vám ten popis asi trochu na nic :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pořídila přímo ve svatebním salonu, v Hradci Králové salon Astrid, taky jsem chtěla do tisícovky, nakonec jsem pořídila ale za 1490, a vím, že je buď unosím nebo je prodám dál. Boty sednou jak pr*el na nočník, dokážu si představit v nich být celý den:)
Odpovědět
@radkaja ...Jo, přesně tak, taky to tak vidím do 1000Kč, to by byl ideál, ale jak to tak vidím, tak si budu muset připlatit. V bonprixu měli jedny krásné cca kolem 700Kč, ale jak jsem chtěla objednat, už tam nebyly:-( @tomaveru ....Prahu mám drobátko z ruky, jsem ze Slezka;-) Ale děkuji;-) @annamarie123 Botičky jsou moc a moc hezké, jak to tak vidím, budu muset zvednout laťku rozpočtu....:-) Jinač to nevidím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
mám na prodej krajkové lodičky,vel.36-37
Odpovědět
Ono většina svatebních bot stojí okolo 1500,- Kč, ale myslím, že pokud máš jasnou představu,,tak to za ty peníze stojí ;-) No já za svatební botky dala 2900,- Kč,ale nelituju,jsou moje vysněné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
www.design-ital.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem krásné krajkové botky z Bonprixu. Nepřejte si ale vidět, jak vypadaly po hodině a půl, co jsem je měla na nohou. Přišla jsem o oba plátky na podpatcích a podpatky samotné se začaly rozpadat. Zdálo se mi, že jsou ty botky nějak vratké a na dlažbě podpatky kloužou. Když jsem viděla, jak vypadají, raději jsem je sundala a focení už odbyla bosa. Ještě že jsem s sebou měla boty náhradní, do kterých jsem se pak přezula. Ale docela mě to v můj svatební den naštvalo!! Botky z BONPRIXu si už nikdy nekoupím!!!!
Odpovědět
@johnnyh a Polsko zkusit nechceš?
Odpovědět
@antakka Tak to je fakt síla, díky za tip, tak ty definitivně nee 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co něco takového? :) Našla jsem cca za 1500,- ty se mi hodně líbí, ale já bych an tom nevydržela ;-)
Odpovědět
@malamicka Ty jsou super, hned bych je brala, ale jsou moc vysoké, mám taky strach, že bych to v nich neustála:-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@johnnyh co jsem četla psali 7cm, možná to dělá jen ten podhled :)
Odpovědět
@malamicka Aha, prosím, poslala bys mi odkaz?? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@johnnyh odkaz přesně na ty lodičky sem hodím až budu zase v práci, tady mi to nechce najít, ale našla jsem i další. http://www.beremese.cz/shops/svatebni... - shodou okolností i tady na beremku + můžeš si vybrat výšku podpatku :) http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=8...
Odpovědět
Profilova fotka
@johnnyh A, našla jsem je :-D http://www.svatbyonline.cz/svatebni-l...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?