Kolik z vás se seznámilo prostřednictvím seznamky?

Profilova fotka
Zajímalo by mě kolik z vás se seznámilo přostřednictvím nějaké seznamky. Prostě někde, kam oba šli s cílem najít partnera. Přemýšlím o tom jací lidí takovouto možnost využívají a co je k tomu vede. A taky jak dlouho trvá najít partnera a jak takové vztahy vydrží :-) Podělíte se o zkušenost?
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
@livand: Myslím, že na tohle asi není žádné pravidlo. Někdo tam může potkat životního partnera po týdnu a někdo nikdy :) Je to o štěstí, nebo osudu?? Nevím, my jsme se potkali na Badoo před rokem a plánujeme svatbu. Já jsem tam byla registrovaná asi 1/2 roku když jsme se potkali a "ON" snad 2 týdny :)
Odpovědět
@livand ja a muj pritel jsme ukazkovy pripad. Ani jeden z nas nejsme "parici" a netravime vecery a vikendy v hospodach a na barech. A potkat nekoho v zamestnani nebo po ceste domu, je dost nerealne. Je pravdou, ze na seznamkach vetsina holek a zenskych jen zvysuje sebevedomi a hodne chlapu a kluku si asi jen dela dobre ale najde se i dost takovych, co hledaji vztah. Ja osobne jsem dala na svou intuici a muj partner byl jediny, s kterym jsem si dala rande. A ted jsme spolu. Mame toho tolik spolecnyho a nemusime ani mluvit, a ten druhy vzdy vi, co ten prvni chce rict. Nikdy jsem takovy souzneni nezazila.
Odpovědět
Profilova fotka
@masotri A oba jste se tam registrovali za účelem najít si protějšek? Nevím jak to na Badoo chodí, ale myslím že to není klasická seznamka, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@lzoulova Vidíš, to mě třeba nenapadlo, že by na seznamce registroval někdo, aby si zvýšil ego... Jak dlouho vám trvalo, než jste našli jeden druhého? Myslím jak dlouho jste hledali na seznamce? A jak popisuješ váš vztah je krásné a přeji ať vám to vydrží do smrti :-)
Odpovědět
@livand zhruba mesic bych rekla, dalsi mesic jsme si jen psali a ted je ruka v rukave :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lzoulova Upřímně gratuluju a držím pěsti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my jsme se tak seznámili s manželem taky. Já jsem na tyhle věci nikdy nevěřila,ale mám ve svém okolí spoustu kamarádek,které takhle našly lásku,tak jsem si řekla,proč to nezkusit,ale nějak jsem nevěřila,že by z toho mohlo něco být.
Odpovědět
Profilova fotka
@livand: no klasická seznamka to není, ale řekla bych že tam jde o totéž jako na seznamce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta A můžu taky znát detaily, jako třeba jak dlouho jste se na seznamce hledali? Jak dlouho už jste spolu?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se taky seznámili na seznamce - přítel hledal nějakou dobu a absolvoval kolem 5 rande, pro mě to bylo to tak, že jsem byla po rozchodu a neměla jsem žádný sociální kontakt tak jsem odpověděla na jeden inzerát, jen tak ze zvedavosti a bylo to:) mě bylo 19 a jemu 24, ted spolu začínáme 7 rok a v květnu se bereme:)
Odpovědět
Profilova fotka
@livand jsme spolu 4 roky, z toho rok a půl manželé. Já ani nevím,jak dlouho jsme se hledali,vím,že jsme si psali asi 14dní,než jsme se setkali poprvé a od prvního setkání jsme spolu,nastěhovala jsem se k němu po měsíci, po 4měsících jsme se zasnoubili, svatba byla na 2,5roku
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta Tak to je pohádka :-) Přeji ať vám to štěstí trvá i nadále ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@livand moc děkujem. Máme toho za sebou dost,ale jsem moc ráda,že ho mám. Kdybys chtěla cokoliv vědět,napiš
Odpovědět
Profilova fotka
@ livand také jsme se s přítelem seznámili přes seznamku - v únoru to budou 4 roky od seznámení :-) oba jsme tou dobou byli hodně pracovně vytíženi a ani jeden nejsem typ do hospody atd...oba jsme se zaregistrovali, ale už si nepamatujeme, kdo komu odpověděl
Odpovědět
Profilova fotka
@livand já bych měla dodat,že manžel si našel mě :-)
Odpovědět
Taky se přidán :-). Manžel si me našel na lide.cz :-). Jsme spolu uz 8 let a par mesicu z toho uz i manzele :-). V okolí mám dalsi tři zarne prikllady,ze to vychází. Moje teta s manzelem.-klasicka seznamka, jsou spolu PET let, z tohjo tři manžele a rok hrdi rodiče dcerky. Další je moje svagrova-taky pres klasickou seznamku na seznamu-ona si našla jeho. Manžele jsou dva roky a maji už dvě holčičky. No a třetí prikllad kamaradka-sice ne pres internet ale pres "rychlo-rande", jsou spolu pres rok :-) příznak se,ze ve svém okolí vidím samé pozitivní příklady. Asi je to tím,ze dnes každý travi na metu tolik hodin, az je seznámeni pres NET naprosto normální :-)
Odpovědět
Řekla bych, že hodně lidí bere lidi, kteří se seznamují přes seznamku za zoufalce. A přitom to není pravda. Ale v dnešní době internetu a v době, kdy každý tráví v práci většinu svého času, nic moc jiného nezbývá.
Odpovědět
Profilova fotka
Take jsme se s manzelem nasli na seznamce.... Tehdy letělo libimseti.cz :-). Hodně dlouho jsme si psali jako kamarádi, ale nakonec naplánovali setkání a už jsme spolu šestý rok, z toho dva jako manželé. Jsem ráda, že seznamky jsou, neměli bychom se šanci sejít, dělila nás velká dálka. A i když byly začátky dost krušné, nic nás neodradilo a dnes se máme skvěle, já zkrátka věřím na osud, jen je mu někdy potřeba pomoct a proč ne na seznamce :-).
Odpovědět
My jsme se teda poznali na svatbě:D, ale ze svého okolí pár případů znám a funguje to stejně, jako by se poznali "náhodou" někde jinde:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se s manželem seznámila na xchatu. Chtěla jsem si ten večer jen s někým nezávazně popovídat a on taky. Nějakou dobu probíhala komunikace přes ICQ, poté mobil. Pak proběhlo první rande a další a po třech měsících chození jsem otěhotněla. Teď máme dvě děti, v říjnu byla svatba po pěti letech vztahu. Má sestřenice se seznámila s mužem také na seznamce, mají dvě děti a jsou spolu dvanáct let.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se taky dali dohromady přes seznamku, ale ne úplně klasicky :) já jsem se po 3 letym nepovedenym vztahu přihlásila na seznamku s tím, co kdyby tam byl někdo zajímavej, během roku jsem poznala pár kluků, zašla s nima na rande, ale nic víc z toho nebylo. A když už jsem se dostala do fáze, že mi to začalo být jedno a profil na seznamce jsem chtěla zrušit, všimla jsem si fotky kluka, kterýho jsem "znala". My jsme se totiž asi rok potkávali na tramvaji, když jsme měli společnou cestu do školy, ale já v té době byla zadaná a on nesmělý. Tak jsem koukla na jeho profil a doufala, že se třeba ozve. Chytnul se a napsal mi, jestli se náhodou neznáme :-D a pak už klasika, chvilku jsme si psali, sešli se.. po 9 měsících se sestěhovali a svatba bude snad v květnu 2015 na třetí výročí :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se seznámili přes lide.cz, ne že bychom si dávali inzerát, ale měli jsme tam oba profil, a jednoho dne mi napsal, že ho můj profil zaujal, pozval mě, abych se šla kouknout na jeho zápas, mně se to zrovna hodilo, tak jsem šla... a byla ruka v rukávě...:D Přes internet jsem se tímhle způsobem seznámila několikrát, nikdy jsem to ale nějak nehrotila a nepodávala si inzeráty a podobně, a i tak to šlo...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se seznamovala přes lide.cz Vlezla jsem na Brno a časem se někdo našel kdo jak zaujal, tak se i zalíbil :-) Tak jsem našla prima kamaráda a jeho dobrého kamaráda=partnera. :-) Nikdy jsem neřešila délku hledání...šla jsem tam za účeleme si pokecat a třeba někoho najít.
Odpovědět
my se taky seznámili přes seznamku. Už sem nemohla vydržet to hučení, že si mám někoho najít, tak sem jednoho večera ukázala mamce inzerát, vidíš, už mám 20-30 odpovědí :-D psala sem si asi s polovinou, ale jen s jedním se sešla, nic moc kluk takovej podivín, ale sme spolu 5 let a budeme se brát :-) teď zas mamka nemůže překousnout, že se budu vdávat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@livand my se seznamili na znamost.cz. Ja tam partnera nehledala, chtela jsem najit pratele na dopisovani, on tam hledal tu pravou... ani nevim, jak dlouho jsme tam byli zaregistrovani. Jednou jsem na titulni strance nasla jeho fotku na motorce a byl mi moc sympaticky. Navic mel stejnou motorku jako mival muj intruktor z motoskoly, tak jsem mu napsala, abych mu ji pochvalila. Zacali jsme si psat vzkazy, pak jsme si psali na icq a posilali sms cely den... po 14 dnech za mnou prijel na motorce a ja od prvniho setkani vim, ze patrime k sobe :-) stravili jsme spolu krasne 4 hodiny povidanim o vsem moznem (cesta za mnou a pak zpatky domu mu zabrala asi 8 hodin, ten den si kvuli mne vzal dovolenou, tak jsem mu za to asi stala :-)). Domluvili jsme se, ze za nim dalsi den prijedu na vikend do Prahy (to bych driv neudelala, ale u nej to proste bylo nejak automaticky) :-) stravili jsme fajn vikend, zacali spolu chodit a v nedeli me odvezl domu a predstavil se mym rodicum... to byl konec kvetna 2008. V prosinci 2009 se nam narodil syn, v srpnu 2012 dcera a v srpnu 2013 byla svatba :-) Verim na osud a ten urcite chtel, abychom byli spolu. Ten vecer pry Honzovi napsala jeste jina slecna, ktera bydlela mnohem bliz nez ja (nas delilo 220km), ja ale napsala driv, tak dal prednost mne :-)
Odpovědět
Psali jsme si s přítelem 3 dny na netu a pak jsme se sešli. Seznámili jsme se přes seznamku na seznamu, kde já jsem měla inzerát a on odpověděl. Když jsem ho prvně viděla věděla jsem, že už ho nechci nikdy ztratit. S přítelem jsme skoro 2 roky a 24.12.13 jsem dostala zásnubní prstýnek. Určitě bych nebrala seznámení přes net jako něco špatného, dnešní doba tomu trochu nahrává. Kolem nás jsou další páry takto seznámené a také jim to klape. Hodně štěstí všem co se takto seznamují :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S přítelem jsme se také seznámili na badoo, já tam nešla za účelem najít partnera, ale přátelé. Ale nějak se stalo a dali jsme se do řeči, psali si cca.14dní, pak se sešli, teda on přijel v noci ke mě, zůstal do rána a byla ruka v rukávě :-D Po týdnu zhruba se ke mě nastěhoval do garsonky. Teď už máme větší spol.byt, psa a v čevnu bude svatba. Nedávno jsem mu řekla, že si mě hezky našel a on na to, že ne, že si pro mě dojel. Původně je z Havířova, já z Trutnova, ale oba jsme žili a žijeme v Praze :-) Říkim pořád, že jsme si byli souzeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme se dali dohromady na seznamce - on se cítil sám, napsal inzerát a já při psaní bakalářky, kdy už mě to vážně vůbec nebavilo, jsem se šla rozptýlit pročítáním inzerátů - ani nevím, co mě to napadlo :-D každopádně jsem narazila na ten jeho, napsala jsem pouze "hezký inzerát" a dál to neřešila. Jenže ráno přišla odpověď, začali jsme si velmi intenzivně psát - asi tři dny, možná týden? Kdy jsme zjistili, že bydlíme oba v Liberci na vysokoškolských kolejích, dokonce i ve stejné budově a že jsme si dva týdny zpátky potkali na střeše těchto kolejí, jenže oba se na sebe jen usmáli :-D no a v srpnu svatba, tadá :-D :) mám nejlepšího snoubence pod Sluncem a za nic na světě bych ho nevyměnila :)
Odpovědět
Profilova fotka
my se seznámili taky přes seznamku. s tím, že já partnera měla a chtěla sem se naučit hrát na kytaru... no... tak prostě na tu kytaru dodnes neumim, no:D
Odpovědět
taky přes seznamku :-), já byla registrovaná asi půl roku a něajké rande jsem už měla, ale nic z toho. Jak dlouho on to ani nevím, ale vím, že jsem mu napsala já :-) no a slovo dalo slovo - na svatbu spolu budeme dva roky.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?