Kde se inspirujete při přípravách vaši svatby vy?

Profilova fotka
;-) Ahoj Holky, za nedlouho vyjde nové číslo časopisu NEVĚSTA...podle mého názoru je opravdu dobrým pomocníkem a rádcem pro budoucí nevěsty- je plný inspirací...Ráda kupuji i Venkovský styl od Marianne, protože je tam spousta úžasných nápadů, které se na svatbě dají taktéž, náramně zúročit....já sama jsem z nich par použila na tu mou..každopádně velkou inspirací jsou vždy, reálné fotečky svateb hlavně tady na Beremese. A taky jsem neustále prohlížela pinterest....Kde se inspirujete vy při přípravách vaši svatby?
Odpovědět
Ahoj :) Kde se prosím dá Nevěsta sehnat? Už delší dobu ji vyhlížím ve všech trafikách a nikde jsem na ni nenarazila.
Odpovědět
Profilova fotka
@danielamj..😉už se dočkáš..vyjde koncem ledna či začátkem února a pokud si zadáš ostravský svatební salón Paris , který tento časopis vydává tak se dá na jejich stránkách i objednat (až bude k mání )..jinak se objeví i v prodeji a myslím, že k dostání i na matrikách měst...(na FB stránkách salónu Paris myslím, že taky pak informují, kdy Nevěsta přesně vychází )..
Odpovědět
Ahaaa :)) Díky ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, a pokud přemýšlíte o svatební výslužce pro hosty či jako výherní dárky do tomboly při svatebním kvízu, můžeme dodat bylinné a ovocné sirupy, tradiční i netradiční džemy a pečené čaje. Látkové kloboučky ladíme do barvy Vaší hostiny. Osobní odběr v Praze nebo okolí Lázní Bělohradu nebo zasíláme přes PPL.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?