Kamarádka se stále nevyjádřila

Ahoj holky, už jsem z toho docela zoufalá a rozladěná. Pozvala jsem na svatbu dobrou kamarádku s tím, že je samozřejmě zvaná i s přítelem, kterého však vůbec neznám a v viděla jsem ho asi 1x na 1 minutu. Problém je, že ona mi nedokáže říct, zda přítel přijde, že má plno aktivit na tu dobu, nějaké srazy atd... Už z ní páčím asi tři měsíce, aby mi řekla alespoň, že s nějakým doprovodem přijde, či zda půjde sama. Stále nevěděla. Jelikož už je jen měsíc a kousek do svatby, rozhodla jsem se tedy poslat oficiálně oznámení s kartičkami k vyplnění doprovodu. Pozvala jsem je oba dva. Ostatní pozvaní to pochopili a nahlásili všechny osoby, které přijdou. No a "kamarádka" mi napsala "možná s přítelem" .... Jsem tam, kde jsem byla a ani oficiální oznámení tomu nepomohlo. Bohužel bydlíme každá jinde, takže se s ní nestihnu sejít a opět se jí na to optat, ale přijde mi to jako mluvení do dubu. Potřebuji to vědět hlavně z toho důvodu, že ubytovaných lidí už máme nad kapacity statku a bude se doobjednávat ubytování v okolí, také na jmenovky u stolu, počet jídel na catering, zasedací pořádek, ... Prostě se nechci dočkat toho, že v den svatby tam bude neplánovaný a nezvaný host, kterého nebude kam usadit a kam ho ubytovat... Prosím poraďte jak jí kulantně naznačit, že pokud mi neřekne, že ho tam vezme, tak ať ho ani nebere.
Odpovědět
tak to je dobrá kamarádka, zavolala bych jí a řekla na rovinu, že to potřebuju vědět např. do dvou dnů, kvůli ubytování a počtu míst u stolu, pokud nenahlásí přítele, budu počítat jen s ní a hotovo.
Odpovědět
Profilova fotka
Normalne narovinu ji to rekni tak, jak jsi to napsala sem (ubytko, catering, jmenovky....) u mne taky dve holciny furt nevedely tak jsem jim to proste minulej tyden narovinu napsala a najednou jde vse :)
Odpovědět
@laka_lacenda @ivule_b Holky tohle právě vůbec nezabírá, ona mi řekne, že prostě neví, zda bude mít čas. Už mě to celkem i uráží, protože oficiální pozvání dostali a není schopná mi říct co a jak. Velice lituji, že jsem ji zvala.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak v tom případě bych ji napsala rekapitulaci, že se těšíš že příjde, že pro NÍ máš zajištěné ubytováni i stravu a počítáš ze dorazí jedna osoba a hotovo @hurabudesvatba
Odpovědět
Profilova fotka
@hurabudesvatba tak to pak uz nevim....a souhlis s vyse napsanym...ze teda litujes, ale ze to potrbujes proste vedet a kdyz ti to nedovkaze rict, ze pocitas jen s ni = s jednou osobou a fertig
Odpovědět
Když ti řekne, že neví, tak bych jí řekla, že tedy budeš počítat jen s ní a hotovo. Kdyby ti toto řekli všichni, tak budeš mít 20-40 hostů, s takovou bys moc nepořídila. Je to od ní neslušnost a taky neschopnost.
Odpovědět
@hurabudesvatba tak když neví, jestli bude mít čas na svatbu, o které ví jistě už delší čas, tak bych jí zavolala, že s ní tedy nepočítám a hotovo. Takovou kamarádku bych na své svatbě ani nechtěla.
Odpovědět
Přesně jak píše ivule_b bud at ty řekne na 100% zda přijde s přítelem a jestli ty to neřekne (nebo řekne nevím, možna) tak at nechodí ani ona
Odpovědět
Profilova fotka
Není to od ní teda hezké, že Ti není schopná říct..Občas mi u některých v diskuzích přijde, že to jejich svatebčany ještě obtěžuje, že mají přijít, místo aby to brali jako čest a snažili se vyjít vstříc :-| Ale to je fuk.. Myslím, že to moc řešíš, kdyby řekla že přijde s ním a on pak dostal chřipku tak by taky nedorazil a nic bys s tím nenadělala =-) Je lepší s ním počítat a když tak zbyde, než aby něco chybělo :-)
Odpovědět
@barter už je to dávno vyřešené. Je to měsíc stará otázka. Díky všem za reakce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hurabudesvatba Aha, pardon, můj věčný problém, že koukám na poslední reakce :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?