Kamarádi jak mají být.....

Profilova fotka
Ahoj, za měsíc máme svatbu. Já už se nemůžu dočkat.... No a můj chlap... Je to prostě chlap.. Tolik to neprožívá. Ale co mě opravdu točí je, že když někde řekne, že se bude ženit, tak místo, aby mu kamarádi pogratulovali, tak mu začnou div ne svatbu rozmlouvat, že se změním k horšímu apod. A že je nejspíš úplný blázen..... Tak co to jako je? Samozřejmě, že vím o lidech, kteří se změnili a nejenom ženy. Ale kruci, jak můžou soudit někoho, koho neznají. 4 roky spolu žijeme..... Vím jak je důležité o vztah pečovat a celou dobu to dělám, že vše svatbou nekončí, nýbrž začíná. Jak je důležitý zájem o druhého a vzájemná podpora.... To si jako myslí, že se ze mě stame přes noc sedmihlavá saň? Je to k smíchu, ale pak se mají chlapi chtít ženit, když jim ti, co si zřejmě vybrali špatně, takto radí. Co vy? Setkaly jste se s tím?
Odpovědět
@nikinal Přesně tohle jsem zažila,manžel když řekl svým nejlepším kamarádům,že se bude ženit,taky mu říkali že je magor,a že když se ženit nemusí,tak že co blbne. Ani nevíš jak mě to bolelo:-( nechápu proč tohle chlapi dělají.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou to prostě chlapi a tak to hold je. My jsme si tím prošli taky je to všude. Je to takový předsudek kvůlii vtipům, filmům apod. Určitě to nemyslí zle ale prostě to tak chlapi mají, hlavu vzhůru
Odpovědět
@nikinal Kamarádi jsou nezralí nebo tě nerespektují jako jeho partnerku, popřípadě oboje najednou. Mně by ještě cca před dvěma, třema lety dělali kamarádi mého nastávajícího též. Teď už pochopili, že se mnou už asi opravdu zůstane:-) ,a moje vztahy s nimi jsou od té doby v úplně jiné dimenzi. Ale jak říkám, nejprve se s myšlenkou svatby musel srovnat můj milý, jeho kamarádi ho vlastně okamžitě následovali, ta transformace byla neuvěřitelná, ještě teď se tomu divím. Rádi mě měli i předtím, ale teď mě teprve berou jako totálně jejich. Takže bych příčinu hledala v nedospelosti, popřípadě v tom, že tě tvůj nastávající tak nějak ' neumí 'prosadit'. Každopádně vydrž s nervama, bere si tě on a kámoši to časem pochopí..
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim,ze tvuj pritel vi co dela a kdyby nechtel tak to nedela. Takze jeho kamaradi, co maj doma zrejme nejakou carodejnici at mlci. Mne jeho znami videli jednou a uz hlasili jaka jsem krava a jak se k sobe nehodime atd. To bylo 2 roky zpet, za rok se berem a co si rikaj mi je jedno.Nic nezmeni. Musis se na to povznest a neresit to. ;-)
Odpovědět
@nikinal My jsme se s tím setkali taky, ale naštěstí ne od přátel, takže to obvykle bylo trapné, ale nijak nás to neranilo. Ono je to asi i tím, že naši kamarádi se teď taky žení a vdávají, takže si spíš chodíme navzájem na svatby, než že bychom si to rozmlouvali. Hrozně by mě to ale štvalo od kamarádů. A co an to říká tvůj snoubenec?
Odpovědět
Profilova fotka
Co říká na to jim netuším:D ale mě říká, že si mě chce vzít..... I jeho brácha mu řekl, že je blázen a to s ním mám super vztah... Tak to člověka zamrzí:( Ale asi je pravda, že si to člověk nemůže tak brát, ale stejně, já když jsem to řekla kamarádkám nebo kolegyním v práci tak je to úplně jiná reakce....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?