Je běhání účinný prostředek, jak zhubnout?

Ahojky, doufám, že toto téma už tu není...ale nenašla jsem ho. Myslíte si, že běhání je účinný prostředek jak zhubnout do šatů? Jak často a na jak dlouho? Myslím, že běhání je výborný způsob jak mít radost z pohybu a zároveň hubnout. Nemáte s běháním někdo zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
magdi - běhání je dost dobrá věc nejen na hubnutí, ale i na fyzičku a jen na radost z pohybu. já dřív běhala - máme naproti baráku sportovní stadion - tak chodim běhat tam, nas podzim sem chodila pravidelně každej den tak na půl hodiny pár koleček, přes zimu mám pauzu a už mi to chybí - tělo jaksi zlenivělo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj magdicka.n běhání je super taky potvrzuju, kdysi jsem běhávala, teď čekám mimčo tak nemůžu ;-) lepší jsou měkké povrchy než asfalt ať chráníš klouby, ze začátku pomalu a pak postupně přidávat, vytvarujěš si postavu, shodíš pár kil tuku, ale nabareš i pár kilo svalů ale není to nic špatného. Určitě buděš mít fajn náladu a fyzičku, tak hodně štěstí :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
brumdinka: A kdy myslíš můžu začít? V únoru už nebude snad taková zima, abych stihla zhubnout :))
Odpovědět
Profilova fotka
no sportovci běhaj i v zimě, já si počkám na jaro až bude ten povrch trochu sušší :-)
Odpovědět
ahojky, tam mě běhání tedy nikdy nezaujalo, tak jsem se dala na rotoped, do toho se ale musím nutit...co mě ale fakt baví je floorball, hrajeme vždy dvě hoďky jen tak rekreačně, ale člověk se zapotí a je to fakt super :-)
Odpovědět
O běhání jsou i webové stránky, kde je i spousta užitečných článků - www.behej.com A co se týče fyzické kondice a tvarování postavy, opravdu to funguje. A přijde mi o dost zábavnější počítat si naběhané kilometry než snědené kalorie. Začít můžeš, kdy chceš, důležité je mít chuť a podle počasí se vhodně obléct. Akorát pokud je zima, je důležité začít pomalu a pozvolna se zahřát, jinak riskuješ nějaké svalové zranění.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
tak by mě zajímalo,jestli během už někdo zhubnul a za jak dlouho asi tak? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja zatim 1.5 kg za dva tydny (chodim behat obden 5 km, cca 25-30 min). Pres zimu jsem cvicila s Jillian a dostala jsem se z 75 (vyska 176) na 70.5 behem 4 mesicu - vetsinu jsem ale shodila na zacatku. Ted, kdyz je teplo jsem vytahla bezecky boty a misto cviceni s Jillian se chodim vyblbnout ven. Ale necekam, ze bych nejak vyrazne hubla dal, preci jen uz jsem se dostala na optimalni vahu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky podle mě je běhání na hubnutí opravud nejlepší. Při běhu zapojíš všechny svaly a tělo se ti hezky tvaruje. Z mé zkušenosti já na běh moc nejsem, párkrát jsem běhala s přítelem, ale nebaví mě to :-| Takže na udržení a tvarování postavy radši cvičim se Zuzkou Light a výsledky jsou vidět hodně brzy :-)
Odpovědět
@terysek44 aha a kde najdu to cvičení?
Odpovědět
ou už jsem ho našla..no tak asi radši budu běhat nějak nedokážu pochopit,že tohle cvičení někdo zvládne..:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petapetruska tady jsou její webovky :-) http://zuzkalight.com/category/workout/ ...má tam spoustu workoutu a kazdy týden přidává další :-) nejlepší je začít od jedničky :-) každý workout má mezi 10-20minutami ,,,někdy vyjímečně 30minut :-) ty workouty jsou dost intenzivní , ale fakt účinný ;-) kdyby jsi chtěla ještě poradit písni :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@terysek44 no já právě koukala na ten úprvní a nedožila jsem se dýl jak 6ti minut...tudíž nevím jak to může někdo zvládat..:-D ?
Odpovědět
Profilova fotka
@petapetruska :-D já to ze začátku taky nedávala, je to o zvyku, teď už nemám problém :-) koupila jsem si její dvd, je to 90denní program,,,na každý den je jeden workout :-) u ní jsou ty workouty krátké, ale intenzivní..pro někoho kdo nechce trávit dlouho v posilce je to supr 8-) a jsi v klídku doma.... :-) nebo zkus tu Jillian Michelle, nebo jak se píše,,,holky tady na beremku ji cvičí a co jsem četla , tak výsledky jsou taky dobré :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petapetruska a ta Zuzka preferuje pro začátečníky workouty který nazýva AMRAP , to jsou workouty vždy jen na deset minut :-)
Odpovědět
já běhám, změnila jsem stravu a mám dole už 9kg :-)
Odpovědět
taky běhám, ale taky moc ráda jím, tak vážím pořád stejně :-) ale aspoň mám lepší fyzičku
Odpovědět
Profilova fotka
ten nejlepsi ! Jedine co my fungovalo ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
běhání je úžasné, ale sama za sebe si myslím že je potřeba i menší úprava jídelníčku jestli chceš redukovat váhu :-). Ideální je běh v přírodě pokud to počasí umožňuje, no a když je ošklivě či zima dá se zajít i na běžecké pásy do posilovny ikdyž to není ono ale tělo už si pohyb vyžaduje samo ;-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?