Jak rychle zhubnout do svatby?

Ahoj ženy. Mám docela velký problém. Po té zimě jsem stoupla na váhu a opravdu se mi roztočily panenky :( Nabrala jsem 7 kilo. Máme v červenci svatbu a já to potřebuju zhodit, protože mám už od října zamluvené nádherné šaty. Jestli to nezhodím, tak se do nich nenarvu :( Nemáte prosím někdo zaručený tip, jak za 3 měcíce zhodit 7 kilo??
Odpovědět
tak, chce to - snídat pořádně - jíst každé 3 hodiny - oběd 1/3 sacharidy, 1/3 bílkoviny, 1/3 zelenina - svačina odpoledne je jenom něco zdravějšího - večeře jenom bílkoviny a zelenina, už ne sacharidy (ne pečivo, ne brambory, rýži, přílohy prostě) - ideální salát třeba se sýrem nebo tak něco a samozřejmě nějakej pohyb, tak 3x tejdně aerobní cvičení :)
Odpovědět
Taky přiměřené porce. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, mám stejný doporučení jako nevesta_29_9 a radkaja. Pohyb aerobní, ne posilování (to ti naopak svaly narostou). K tomu jídlu je super třeba sója, ta nemá skoro žádný sacharidy, má jen bílkoviny a taky vejce - tam platí totéž. Můžeš pít i proteinový nápoje, hlavně večer jsou dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji dr staněk.... vlastní zkušenost....
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_5 míň jídla, víc sexu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 tahle dieta by se určitě zamlouvala i tomu nastávajícímu ;-)
Odpovědět
Doporučuju detoxikaci Antonie Mačingové a potom najet třebas na jídelníček ing. Havlíčka. Můžeš taky pokračovat v jídelníčku od Mačingové, ale to mi moc nevyhovovalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_5: Můžu jen souhlasit se zuzikem1988, já jsem teď začala s detoxikací a po týdnu mám dole 6kg!!!!:-D Božííí. Uvidíme jak to půjde dál, trvá to 28dní a prý neexistuje nikdo kdo by nezhubnul. Knížka se dá stáhnout na ulozto.cz pod názvem Zhubněte jednou pro vždy..
Odpovědět
Profilova fotka
no já chodím od 1. unora 2012 k dr stankové a mám dole 21,5kg ;)....
Odpovědět
Profilova fotka
mohu všem jen doporučit......
Odpovědět
@joha79 tyjo to je hodně, tak to gratuluju... akorát mi to přijde skoro až moc rychlý hubnutí, aby se ti to pak nevrátilo?
Odpovědět
Profilova fotka
@nevesta_29_9 děkuji no to víš už se budu muset pořád hlídta , rychlej byl jen začátek ted to je pomalejší....
Odpovědět
Článek se načítá
tak ja si dala na 2 tydny mlecnou dietu Rajko Dolecka a shodila 4 kg, ktere jsem chtela. Uz je to nejaky mesic a ted jen cvicim a jim zdrave a kila se zpet nevratila. Super je, ze jsem zhubla presne tam, kde uz mi to cvicenim proste neslo... Je to trochu drasticke, ale povedlo se:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@kuzle1984 Opravdu to tak funguje? A je to moc drastické? :D Knížku už stahuju,tak uvidíme :D
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 no, já jsem se snažila o různé přiblbé diety a výsledkem bylo, že jsme byla utahaná, nezhubla jsem kromě vody žádný tuk a když jsem zhubla trochu tuku, jak jsem se zase najedla, tak jsem to měla nahoře, protože tělo se takovému snížení potravy hodně brání. Škoda že jsem nepřišla dřív na to, že nejlepší je pohyb...snažím se chodit 4x týdně do fitka a za pouhý týden, kdy jím naprosto normálně, neomezuju se, možná i jím víc jak dřív (jen se vyhýbám sladkému kromě ovoce) jsem zhubla kilo a postava vypadá o dost líp jak dřív....i přítel si toho všimnul, že mám vyrýsovanější postavu
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 bohužel mám za chvíli zkoušky šatů, tak už hubnout nemůžu
Odpovědět
Profilova fotka
@vendulkam Taky mám za sebou tuhle dietu a mám dole 5kg a cítím se skvěle. Je dobrá, že u ní nefunguje jojo efekt. Už jsem ji držela a kila se nevrátily, teda až v těhtenství. Tak teď šly dolů 2kg, co mi ještě zůstaly po malé a ještě další 3. Mám 63kg a 172cm. Tak jsem spokojená, ani tlustá, ani vychrtlá. Prostě hezky štíhlá. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem cvičila zumbu,tancovala s manželem společenský tance,menší porce a častěji a zhubla jsem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě občas tenis jsem zapomněla.
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 Není to vůbec drastické, není to klasická dieta. Máš prostě dané co můžeš jíst, ale množství je na tobě.. je přikázáno jíst do prasknutí:-DD A přísahám, že to funguje. Po třech měsících nemám nahoře ani deko a teď před svatbou do toho jdu ještě jednou.. začínám v pondělí, jestli se chceš přidat a na dálku se povzbuzovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kuzle1984 supeeer :) jen jsem si nestihla přečíst tu knihu,takže nevím, jak začít :/
Odpovědět
Profilova fotka
@kuzle1984 Tak jsem to teď tak v rychlosti proletěla a teda nevím jestli na to mám.. :/ není tam nic co by mi chutnalo a nenavalovalo se :D
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 výsledek diet se nemá určovat na váze....hlavní je mrknout se do zrcadla...Nejsi špekatá, jsi zpevněná a nikde nic nepřebývá? Tak je to správně...a jako pomůcku si vzít metr a měřit si míry Většina lidí, kteří nesportují a snaží se zhubnout rychle a omezit zásadně množství jídla/druhy, si oddělává svaly. Takže na konci takových diet mají možná o pět kilo méně, ale jsou mnohem špekatější jak na začátku, protože tuky jim zůstaly, nebo se dokonce znásobily, zatímco svaly zmizely. Správně by měl člověk jíst často, v dostatečném množství a hlavně hodně bílkovin. Když přidá pohyb a svaly narostou, tak budou spalovat energii i v době, kdy nesportuješ a udržíš si dlouhodobě hezkou postavu
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b no, já mám teda 5 kg dole, mám krásně ploché bříško, na bocích nikde nic nepřetýká a jak říká skoromanžel nohy mám jak laňka. :-) A svaly mi rozhodně nikam neutekly. Je pravda, že k dietě jsem měla pohyb, ale určitě ne nijak cílenej, na to nemám momentálně čas. Procházky s malou, občas jít po schodech místo jet výtahem a hlavně to nejzábavnější - sex se skoromanželem. :-D Takže všechno tak nějak na pohodu, hlavně se nestresovat a jde to.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivulem Naprosto dokonale jsi to vystihla:-) Mě vůbec nejde o to kolik ukazuje váha, ale o to, že mi začíná být oblečení velké a cítím se úžasně. Ten detox není o tom, že omezuješ množství jídla - opět píšu, že najíst se můžu do roztrhání těla, ale prostě mám určeno co konkrétní den můžu jíst. Nikomu nic nevnucuji, jen říkám, že tohle mělo svůj efekt. Samozřejmě mám také pohyb, běhám za 15ti měsíčním synem, domů to máme taky do 3.patra bez výtahu, chodím na procházky se psem a jak píše ivulem, tak sex je taky pohyb:-D Bohužel do posilovny to nedám, večer padám únavou do postele, malý rarach mě vyčerpává na maximum. @andrejka1234 Do detoxu jsem zeleninu skoro vůbec nejedla.. brokolice blééé, červená řepa blééé:-) Ale po týdnu jsem viděla ty luxusní výsledky a věděla jsem, že všechno se dá sníst:-) Hlavně se do toho nenuť. Pokud se ti ten detox nezdá, najdi si jiný způsob jak zhubnout, protože pokud to nebudeš dělat s přesvědčením, že to chceš zvládnout, tak to nemá smysl..
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 Já taky chtěla začít, cvičně jsem si připravila pár těch jídel, všechny byly tak hnusný, že sem se na to vybodla...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dokonce jsem někde četla, že sex je nejlepší aerobní pohyb jaký může být a když ženská jen neleží jak prkno, tak některý svaly i posílí... :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova A přesně o tom mluvím.. když to člověk nemyslí vážně, tak to nemá smysl a chce to najít něco jiného na hubnutí.. Já jsem byla spokojena ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kuzle1984 Proč myslíš že to nemyslím vážně? Myslim, ale kvůli tomu přeci nemusím jíst něco, po čem se mi chce permanentně zvracet ne?:-) Po pravdě, radši budu tlustší, než se trápit takhle :-) Radši jsem začala míň jíst, teď i cvičit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivulem no já nevím, ale u malýho dítěte máš pohybu hafo, ono se to nezdá....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?