Jak prožívá svatební přípravy váš nastávající?

Tomu mýmu je to všechno vcelku jedno :-D tak tím žiju akorát tak já :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mejviz: napodobne, on zacne zmatkovat tak tyden pred svatbou kdy ja uz budu mit nervy nadranc a vsechno uz bude vyrizeno :-) Nee, tak strasne to snad nebude...ale zatim se v nem marne snazim vyvolat nadseni ! :-D
Odpovědět
tak vidím že to tak nemám jen já :-D
Odpovědět
A muj mily se hlavne venuje vecem, ktere jsou jiste dulezite, ale venuje jim spoustu casu, pro me az neumerne moc (treba 3 vecery za sebou prepisuje v pocitaci pisen na prichod nevesty aby byla hratelna varhanami - mame svatbu za tyden a kousek)...a na veci, ktere zase resim ja, mi rika, ze se nemam stresovat (treba aby bylo dost zidli - mame velkou zahradni svatbu), ze to urcite dobre dopadne...(samo :-D ) Ale jsem rada, protoze funguje jako terapeut pro cele rodiny, uklidnuje me, svoji mamu, moje rodice :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To ja jsem vcera rikala milackovi: Vis co je za den? Mame presne 8 mesicu do svatby! A on mi dal pusu, rekl, ze to je fajn a dal se venoval VyVolenym :-)
Odpovědět
no jasne!!!!!! me muj muz asi 3 mesice pred svatbou rekl, ze on se bude venovat rozvesovani lampionu nad svatebnimi stoly, ze to bude jeho funkce (ja jeho humor miluju, ale nekdy me to dostane...). A na svatebni rozhovory jsem ho musela doslova nahanet. On se zenit chce, ale nechce nic resit...
Odpovědět
Profilova fotka
danielah: to je presne jak u nas..on by nejradsi mavnul kouzelnym proutkem a vsechno by se SAMO zazracne vyresilo!!! :-)
Odpovědět
Mně před svabou nejvíc pomohlo, když byl ochotný stále poslouchat moje hlasité přemýšlení o tom, kolik koláčků objednat a jak sladit výzdobu... ;-) A potom den před svatbou než jsem se vrátila od kadeřnice, vytřel byt, umyl nádobí a vyzvednul koláčky, bez řečí... To jsem si už po mnohokráté uvědomila, že si beru toho pravého. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Muj manzel pred svatbou nic nerikal nebo proste to tolik neprozival. Na to je staveny maloktery chlap. Ale bylo na nem videt, ze je pysny, ze se o to tak staram a mam o tu svatbu zajem do detailu. Pomoc jsem od nej chtela malokdy, radeji jsem si vsechno sama vymyslela v klidu, jenom mu rekla konecnou podobu. Vyhovovalo nam to tehdy, kdyz me opravdu vnimal, protoze dozvedet se tyden pred svatbou, ze chce na dort marcipanove ruze a ne zive je trochu pozde :-D
Odpovědět
Můj nastávající dokonce svého času prohlašoval, že by bylo ideální uzavřít sňatek přes internet kliknutím na klávesnici, a to všechno hezky pohodlně v šortkách a tričku z křesla v obýváku. No ale pak mě požádal o ruku a začaly přípravy.Ikdyž ty stejně ve většině zařiuju sama. On když se k něčemu konečně vypraví a slavnostně mi známí, že dnes např. zavolá kameramanovi, tak já už to mám 3 dny domluvené. Ale stvatební cestu zařídil úplně sám.
Odpovědět
Můj přítel chce velkou svatbu, ale o to, aby byla krásná a všechno klaplo se starám hlavně já. Pořád něco vymýšlím, promýšlím, sepisuju, sháním, nakupuju,...Chtěla bych mít pěnou výzdobuv kostele i sále, pěkně naaranžovaný stůl, dostatek jídla a pití, ... Děláme domáckou svatbu, takže těch drobností je opravdu hodně. On by vše nejraději nechal na poslední dny před svatbou,... Hodně mi pomáhá mamka, s tchýní se nedokážeme moc domluvit, protože má někdy trochu jiné představy o podobě našeho velkého dne než já. :-)
Odpovědět
Ahojky,my to teda plánujeme asi až tak za 10 měsíců,ale můj partner mě moc mile překvapil s tím,jak to už teď hrozně prožívá.Vůbec by to do něho nikdo neřekl.Je sice na 7 měsíců v Kosovu,ale neustále brouzdá po internetu a posílá mi fotky šatů jak pro mě tak pro něho,jaké se mu líbí a musím říct,že se i v tom vkusu výborně shodujeme:-)!Taky se sám od sebe dohodl s vojenským kaplanem,co je tam s ním a ačkoliv by nemusel,protože jsem pokřtěná já a to k církevnímu obřadu stačí,chodí k němu na sezení,čte Bibli a nechá se pokřtít :-D !Nahání mě,ať si už dělám seznam hostů...Vážně mě to moc mile překvapilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžu vám to sem napsat hezky za čerstva, berem se v sobotu. Můj miláček se na svatbu od začátku (zásnuby) fakt těší, ale sám od sebe neudělá nic. Vlastně jsem mu to tiše odsouhlasila. Mám to všechno podle sebe a nedohadujeme se. Kam jsem chtěla, tam se mnou dojel. Vyslechl si vždycky moje stesky, když jsem měla největší depky a myslela, že se nic nepodaří tak jak chci tak mě uklidňoval. To bylo pro mě důležitější, než aby mi sám navrhl co chce mít na sobě, jaký dort apod. Takové věci jako prstýnky, oznámení apod. jsme vybírali spolu. Dalo to práci, ale vybrali jsme to nejlepší. Dneska odpoledne odjíždím na místo "M", beru s sebou všechny věci. Co se mi nevejde do auta, dám doma na hromadu a miláček to přiveze. Toť jeho úkol ;-) Jo, abych mu nekřivdila - domluvila jsem mu na pátek schůzku s kapelníkem. ;-) Musí mu ukázat, kde budou hrát a tak. To už já fakt nestíhám :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Emko, vidim, ze jsme na tom stejne :-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem si stáhla toto téma a vytiskla ho mému nastávajícímu. Dle očekávání, jen řekl: No vidíš, Evuli, tak nestresuj, je to všude stejný! A je to tak, když jsem si četla příspěvky, tak živě vidím naše rozhovory doma. ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mě můj nastávají se zařizováním pomáhá. Je fakt, že sám nic nevymyslí ani nenavrhne, ale pokud mám nějaký problém, tak vím, že to s ním můžu probrat a že mi pomůže najít řešení. Kamkoli mě ochotně odveze, ale schůzky musím zařídit sama - tzn. kdy, kam, za kým a proč. Taky je problém v tom, že on má pořád na všechno spoustu času... Ach jo.
Odpovědět
Tak já bych to tak nějak popsala stejně jako emko, můj manžel se taky těšil na svatbu, ale sám od sebe nic nezařizoval, prstýnky, oznámení vybíral se mnou, aspoň že řekl, co se mu líbí a nelíbí :-) . Jinak dorty, cukroví atd. jsem vybírala sama, teda s mamkou. Jo, a květiny jsme vybírali spolu. No, vlastně on nás tam zavezl a já řekla, co chci atd., takže vlastně to nevybíral :-D . Ale jinak zařídil muziku a kameramana, to jsem mu přikázala, protože první kameraman se na nás vykašlal, tak jsem mu řekla, ať to vyřídí on. Ale kontakty jsem samozřejmě hledala zase já ;-)
Odpovědět
Ten můj sice taky nepřijde s žádným nápadem (taky netráví tolik času na beremese jako já ;-) ), ale je mi nápomocen se vším v čem se na něm obrátím. Naučila sem se, že prostě potřebuje vědět, že má udělat tohle a tamto, nejdřív sem šílela z té nesamostatnosti, ale už sem si zvykla... Vlastně mi pomohl moc, sice jsem si všechno vybrala sama - šaty, boty... ale všude byl trpělivě se mnou a čekal, až si to vyberu podle svého... Já jsem s tím svým v tomhle vpodstatě spokojená a vlastně sem ani moc nečekala, že to bude prožívat stejně jako já...
Odpovědět
Profilova fotka
Janko, jasně, musíme se smířit s tím, že to jsou chlapi, který tyhle holčičí věci moc nechápou... Buďme rády, že se aspoň nějak zapojují do příprav, ne? Ale ta nesamostatnost je fakt strašná. ;-)
Odpovědět
My jsem byli zatím jen v jedné agentuře zjistit, jak to chodí. Nicméně se má drahá polovička pustila do vybírání prstýnků a oznámení. Ke všemu ostatnímu mu vždycky předložím svůj návrh a on mi řekne svoje připomínky a návrhy. Tak jsem ráda, že má snahu to konzultova, ale kdybych měla stjený přístup k přípravám jako on, tak se nevezmeme nikdy. :-)
Odpovědět
jo jo je to tak chlapi jsou už asi takový teda až na výjimky zlatíčka viď monas :-) nechci ho tím až zas tolik dráždit když je to až za rok v létě ještě by si to rozmyslel :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,muj pritel kupodivu o svatbe docela mluvi a zajima se.Hlavne mi porad rika ze az pujdu zarizovat saty ze pujde se mnou ze nechce abych to vsechno odlitala sama.No uvidime az pujde do tuheho...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Berunko, ty budeš svatební šaty vybírat se svým nastávajícím? A co tradice, že by ženich neměl nevěstu vidět dřív, než bude ve statební den celá nachystaná? My to tak teda uděláme. Můj nastávající neviděl ani fotku těch šatů. A na oplátku mi teď dělá to stejný - koupili jsme mu oblek, novou košili, francouzskou mašli, boty, tak jsem chtěla vidět, jak to k sobě všechno krásně ladí a jak mu to bude slušet a představ si, že on se mi v tom nechce ukázat. Že prý - ty se mi taky neukážeš, tak já tobě taky ne, ať máš taky nějaký překvapení. A je to. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my spolu pojedeme saty vybirat ale ja si necham tak troje ze kterych si vyberu a to uz on nebude vedet ktere to jsou.jinak pak se budu oblekat u mych rodicu a on bude zase u jeho rodicu a u nasich si me vyzvedne,preda kytici me a mamince a babicce a pak se od nas pojede na misto svatby :-)
Odpovědět
Já nechci aby mě můj nastávající viděl v mých svatebních šatech. Nebude vědět nic. Vše bude přísně utajeno.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se domluvili ze uvidi ty troje a ja si vyberu.nechci zas abych si vybrala jen podle sebe.prece jen se musim libit hlavne jemu a jemu by bylo lito ze jsem ho takhle odstrcila
Odpovědět
myslím že se mu budeš líbit v čemkoliv ;-)
Odpovědět
Já měla ty svoje pár měsíců před svatbou ve skříni, takže je viděl mnohokrát, ale vždycky jenom na ramínku. Ale když jsem je měla na sobě, byl stejně moc překvapený a pořád říkal, jak mi to sluší ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
taky si myslim ze kdyz nebude vedet ktere z tech tri jsem si vybrala tak to bude velke prekvapeni.a pak dohromady s ucesem,nalicenim to bude vypadat jinak nez v salonu.
Odpovědět
My jsme šaty vybírali společně... Na pověry nedám, v té době se mnou nikdo jiný nemohl jít. Popravdě, stál tam a koukal, líbíly se mu všechny šaty, co sem měla na sobě, rada žádná... Stejně tak viděl svatební účes a boty. Ale myslím, že až to bude v den D všechno komplet, tak to bude dělat úplně jinej dojem, než každý zvlášť, ale nikomu jsme to neřekli, že sme tam byli spolu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak muj milacek se pasoval na vyber penzionu a ochutnavani dortu , do niceho jineho se mu nechce ze pry mi bude delat taxikare :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?