Jak na svatební noviny ? Máte zkušenost?

Ahojky i mě letos čeká svatební den a mám z toho celkem strach nevím co a jak ? chtěla jsem Vás poprosit jestli máte nějaké zkušenosti se svatebními novinamy popřípadě nějaké jiné užitečné rady . Díky za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisa44 budu taky vytvářet svatební noviny... Do vyhledávače ba gooflu sem jen napsala svatební noviny a hned mi jich několik vyjelo, pročetla sem a dokonce sem tam našla i návod jak na ně, takže ted si na to najít jen čásek a pustím se do toho... zkus to, určo tam najdeš inspiraci
Odpovědět
Jé děkuji za pomoc už jsem na to mrkla a paráda jen taky nevím kde vzít ten čas a trpělivost ale děkuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já také budu mít svatební noviny, původně jsem je nechtěla, ale přečetla jsem si tady na beremku, že to má velký úspěch tak jsem se do toho pustila...dělám to ve Wordu a už mám 20 stránek, mám tam fotografie, různé vtipy, rady o manželství atd. je toho opravdu spousta, co se tam dá dát....budu mít i tombolu, tak doufám, že to bude mít takový úspěch, jako u ostatních.... :-D
Odpovědět
Ahoj holky, tady jsou nějaké rady a nápady: http://www.svatebni-noviny.wz.cz/uvod... JInak je tu diskuze přímo Svatební noviny, tak taky něco najdete.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme svatebni noviny meli. Mam i nejakych par stranek v albu. Delala jsem nejake stranky s vlastnim obsahem a pak takove ty ruzne vtipky. Muzu rict ze mely velky uspech. Zvlast kdyz jsme se jeli po obede fotit, tak ke kavicce a dortu prisly vhod kdyz dosla konverzace. Vsichni si je tak braly domu a pak jeste volali jestli nezbyly, ze je chteji ukazat sousedum a znamym a svoje dat nechteji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisa44 http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?