Jak jste se seznámili?

Profilova fotka
Ahoj holky, pro odlehčení od všech těch příjemných starostí zakládám nové téma - Jak jste se seznámili? My celkem klasika (aspoň myslím, ale třeba se pletu) - potkali jsme se na diskotéce. Znali jsme se už dlouho, ale moc jsme se spolu nebavili a nevídali se. Pak jsme si zmizeli z očí úplně, tak 8 let jsme se neviděli. Pak přišla ta osudná diskotéka, na kterou se mi nechtělo, ale šla jsem. Tam jsme na sebe narazili, pěkně si pokecali a šli jsme každý domů. Po týdnu jsme se potkali znovu, znovu jsme si pěkně pokecali a pak přeskočila jiskřička, protože jsme se chtěli vidět víc a víc.. :-)
Odpovědět
1
2
6
My se seznámili díky internetu a mojí kamarádce. Chodila jsem s klukem a stále jsme se rozcházeli a vraceli se k sobě, až moje kámoška toho měla dost a přihlásila mě na www.rande.cz no a tam jsme si začali jen tak dopisovat a po týdnu jsme se sešli a ještě ten večer jsme spolu začali chodit. Teď jsme spolu 2 roky a 8 měsíců a oba jsme strašně vděční teď už naší společné kamarádce, že vzala můj osud do vlastních rukou a umožnila nám naše setkání :-)
Odpovědět
ahojky no tak u nás to byla taky diskotéka ;-) a bylo to tak, že mi jednou při tancování šlápnul na nohu, chvíli se mi omlouval, už tehdy mě zaujaly jeho něžné ruce (to se stalo někdy o velkých prázdninách, tehdy jsme se ještě neseznámili). Jaké bylo ale překvapení, když jsem ho prvního září potkala na škole, kam jsem právě nastoupila do prváku, musim podotknout, že se mi vůůůbec nelíbil :-D . No a takhle jsme kolem sebe chodili rok, až sem se rozhodla na začátku dalších velkých prázdnin, že se s ním seznámím - když už chodíme do stejná školy a na stejnou diskotéku. no a od té doby ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se poprvé uviděli v 1.třídě. Pak jsme vždycky chodili na stejnou školu (gympl, VŠ), ale vždyckly do jiné třídy nebo skupiny. Sice jsme o sobě věděli, ale neměli jsme snahu se seznamovat blíž. Po několikaletém vztahu jsem se rozešla s přítelem, shodou okolností nás znal oba, dal Tomovi moje číslo (jen tak z hecu). Začali jsme si psát sms a pak jsme si dali první rande :-) Už jsme spolu víc jak 4roky...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se seznámili v hospodě při oslavě Silvestra. Znali jsme se už z dřívějška. Nejlepší na tom je, že když mi bylo 11let, tak jsem chodila s jeho bráchou. A manžela jsem nesnášela, byl to takový ten starší frajírek, co má blbý kecy a jen tě ztrapňuje. U každýho průseru musel být. Prostě skvělá pověst. Jenže jak už to tak bývá, tak ve skutečnosti je úúúúplně jiný, a proto jsme spolu už přes 6 let... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsme na tom bustiku podobně. Já se znala s manželem jen trošku ze základky, protože chodil s mojí sestrou do stejné třídy a když bylo před silvestrem 1997/98, tak jsme jeli do Strakonic k jeho spolužákům, byla jsem tam jen díky sestře, která mě vzala s sebou. První večer jsme se pořádně seznámili právě tam, začali jsme se bavit a spolu jsme zůstali jako jediní z těch lidí do čtyř ráno vzhůru a probrali všechno co se dalo. O dva měsíce později mě odmítl a za dalších 3/4 roku si to rozmyslel. Ale do té doby jsme byli jako nerozluční nejlepší kamarádi. Chodili jsme spolu na procházky, koupat se, prostě to bylo jako mezi nejlepšími přáteli. :o) A letos to bude sedm let.
Odpovědět
Profilova fotka
To je krásný téma, chválím. My budeme mít 19.8. pět let výročí, máme to takový numerologický, protože za měsíc a den 20.9. má Jirka narozeniny, a já mám za měsíc a den po něm 21.10. (a za měsíc a den po mně má naše starší družička :-)) Seznámila nás teď už trochu bývalá kamarádka na Seči (u Chrudimi) story je to velká, jen můžu říct, že to byla láska na první pohled a oba jsme si chtěli jen užít, nechtěli jsme se vázat (já to chtěla zkusit, jaký to je:-). Tak jsme si neužili :-), vzali jsme to na vážno, a i když jsme bydliště měli 80 km od sebe a studovali každý jinde - já v Pardubicích, on v Praze - viděli jsme se 5 dní v týdnu non stop - takže navážno hned od začátku. Jo,když jsem za ním jela poprvé - to jsme se znali dva víkendy - tak mě chtěl hned zvát k rodičům na oběd (já byla první oběť představená rodičům od synka :-)) - napoprvé jsem se těsně vyvlíkla, ale za týden (to měl narozeniny) už mi to neprošlo. NO, potom odpromoval, bydleli jsme u nás 11 měsíců, pak si našel práci tam co je teď, takže zase víkendový na rok, a teď, poslední rok, jsem se k němu přistěhovala (teda k jeho rodičům) opět 11 měsíců u rodičů a teď bydlíme 3 dny ve svým :-)). Uf, to bylo. A to jsem nenapsala všechny detaily :-) Snad jsem Vás neodradila a chválím každého, kdo to dočet až do konce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No tak my jsme se potkali v parku, oslovil mě v mírně podnapilém stavu, já byla děsně drsná holka. Nechtěla jsem ho, ale pak se to všechno nějak otočilo, a teď bych ho nevyměnila za nic. Abych se přiznala dřív by pro mě udělal cokoliv jsem si navymýšlela, muselo být všechno po mém, ale teď je to otázka spíše kompromisů, které se snažíme dělat společně. Zmoudřela jsem. :-) A jsme spolu 7 let a nějakých 5 let se společně staráme o jeho sestru, takže máme i průpravu i co se týká rodičovství. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
já to měla skoro stejně jako emko, akorát to nebyla osudná diskotéka ale "zábava" na kterou jsem šla jen z nudy, protože tejden před tím jsem se rozešla s klukem ,se kterým jsem vlastně ani nechodila....a tam potkala jednoho kluka, kterej se mi líbil, ale nedělala jsem si iluze. tak jsem to brala (tehdy jsem byla ve svých 17 velmi vyspělá jak fyzicky tak psychicky :-D ) jako příjemné zpestření jednoho víkendu, jenže pak jsem zase jela za dědečkem (stejná vesnice s tím mým), šla zase na zábavu....zase jsem se tam s ním viděla...a já do toho pomalu padala a padala....a teď se občas hádáme, kdo koho sbalil.... :-D ..jo a ještě na začátku našeho seznamování si zase jeden kluk myslel, že spolu chodíme, tak jsem zase já pro změnu dala někomu kopačky, aniž bych věděla, že s oním chodím....takže jsem si vlastně už před deseti rokama "vybrala" toho, koho doteď miluju a budu si brát... :-) ... i když bych ho někdy nejradši praštila něčím po hlavě..... :-D :-D :-D a ten můj někdy řekne, že to bral taky jako zpestření zábavy, a že se do mě zamiloval asi 2 měsících, co jsme se potkávali na zábavě.... ;-) ..hlavní je, že se vůbec zamiloval...do mě :-D
Odpovědět
To my to měli taky na diskotéce. Byla jsem tam s bývalým přítelem (už jsme spolu nechodili) a někdy po půlnoci jsem šla k baru pro pití. Stál tam kluk a já se na něj (pravda trošku přiopilá) začala culit, začali jsme si povídat. Pak jsme si povídali ještě dlouho, mého bývalého vyprovodil domu a od té doby se věnuje jen mě. I z lásky na jednu noc může být osudová láska :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj devcata:) toto je muj prvni prispevek...mame svatbu sice az 9.9.2006, ale jelikoz me ceka priprava na krest a pak samotna priprava na svatbu v kostele, je to tak akorat:) ale k tematu...jak sme se seznamili. no bylo to docela zajimave...nastehovala jsem se pred peti lety na kolej a bydlela tam jedna divka a porad mluvila o "nem"...chodili spolu, ale moc jim to neklapalo a zanedlouho se rozesli... a pak jednou prisel "on" k nam na pokoj, ze si jako jde pro nejake veci, co tam ma apod. moc se mi nelibil, prisel mi nafoukany a tak:) pak me zacal otravovat po ICQ a po dvou mesicich jeho uhaneni sem podlehla...rekl mi, ze tenkrat v tom pokoji si nesel pro veci, ale chtel videt novou spolubydlici sve byvale:) no a jsme spolu skoro pet let...a nejlepsi na tom je, ze ta jeho byvala, je porad nasi spolecnou pritelkyni, vzala si jineho naseho kamarada a vsichni spolu dobre vychazime :-D
Odpovědět
My jsme se s manželem seznámili taky na Silvestra u nich na chalupě. Vzala mě tam jedna sestřina spolužačka ještě se sestrou a dlaší spolužačkou, se kterou ON začal chodit. Asi po měsíci se rozešli a šli jsme pak všichni (ta spolužačka sestry, co nás tam vzala, on i sestra, no a taky já) do hospody a od tý doby už jsme pořád spolu.
Odpovědět
Mě si můj manžel hezky uhnal :-) . Vyhlídl si mě v autobuse a potom mě cestou domů (jsme ze stejnýho města) pronásledoval a když jsem se ohlédla, tak dělal nenápadnýho :-) . Zkoušel o mně zjišťovat nějaký informace, ale moc nepochodil :-) . A tak si jednoho dne přisedl ke mně a nenápadně mě sledoval (když jsem si prohlížela lístky do divadla) a když jsme vystoupili, tak se odhodlal a oslovil mě. Mně se nelíbil, ale cestou z autobusu jsme si hezky povídali a pak jsme se v autobuse potkávali častěji (schválně jezdil tím stejným co já :-) ) a vždycky jsme si hezky pokecali, pak jsme si vyměnili emaily, posílali sms a jednou, když jsme se nudili, tak jsme se šli projít k rybníku a od té doby (víc než tři roky) jsme spolu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Máte krásné zážitky ;-) ! Já se s mým miláčkem seznámila v picerce - vlastně neseznámila. Byla jsem tam s kámoškou a on tam byl s kámošema. Po chvilce pokukování po nás začal jeho kámoš házet pivní tácky (no puberťák to byl) a jeden ten tácek spadl dolů do talíře nějakého chlápka (seděli jsme v patře) . Chlápek se vztekal a my dvě s kámoškou jsme se mohly potrhat smíchy :-D ! Pak jsme odešly. A asi po hodině jsme na ně zase narazily- ve městě- šly jsme dál. Později večer jsme potkaly jednoho z nich- toho s těma táckama- a seznámili jsme se. Po nějaké době smskování jsem s ním začala chodit- chodili jsme na diskotéky a ven a tak- asi dva týdny 8-) - pak jsme se rozešli. Jeho kámoš - ten co s ním byl v picerce se na mě vždycky tak zvláštně díval- tak jinak- začali jsme si psát- a po nějaké době spolu začali chodit- jenže to taky nevydrželo dlouho- byla jsem nevybouřená tak jsme se rozešli. Asi po roce (to už jsem se zklidnila) jsem mu jen tak z nudy napsala. Pak přišla na řadu návštěva a pak ještě jedna a od té doby jsme spolu Už 2 roky a 5 měsíců (a doufám že napořád). No docela chaos co? ;-) Snad to rozluštíte :-) !
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to my jsme spolu bydleli ve stejným baráku, pouze každý v jiném vchodě, ale ty vchody spolu sousedily, dokonce jsme i bydleli ve stejném patře. Vždy se mi moc a moc líbil, on o mě neměl ani tucha. Byla jsem proti němu malá holka. Je mezi námi rozdíl 7 let. Chodila jsem schválně na stejný autobus, jen abych ho viděla, ale on o mě ani pohledem nezavadil. Připadal mi takovej namyšlenej. Tak jsem to vzdala, kolem mě se hemžili samí pěkní kluci, tak jsem to neřešila. A jednou jsme s holkama dělaly dámskou jízdu u našich na chatě a nudily jsme se tam, tak jsme vyrazily do města na diskotéku, tak tam tak sedíme, celkem nuda a najednou tam vtrhla banda fotbalistů. Jeden hezčí než druhej, podotýkám. Měli po zápase a byli v dost dobré náladě. A mezi nima ON. Úplně jsem se rozklepala a lehce ovíněná jsem si řekla, to je moje první a poslední šance, ale nějak jsem neměla sílu ho uhánět nebo tak něco. To jsem nikdy neměla zapotřebí. No, tak jsem jen tak seděla u stolu a asi čekala na štěstí. To jsem ovšem nečekala, že taková banda chlapů a zrovna on si vybere mě. Přišel pro mě na ploužák, hráli Metallicu, dodnes naše písnička a začal mě motat :-D. Já dělala schválně drahoty, to měl za to, že si mě nikdy nevšímal. On mě opravdu vůbec neznal. Viděl mě poprvé v životě. Dodnes si říká, jak jsem mohly být tak slepej. No a já mu při ploužáku přesně vybalila jeho adresu a on koukal jako puk. Divil se, odkud to vím. Říkám mu, jsem tvoje sousedka, ty trdlo. Jsi tak namyšlenej, že nekoukáš doprava, doleva. Po diskotéce jsem k němu šla domů na kafe, kde jsme se nechali strhnout vášní :-D a pak jsme si jen vyměnili tel. čísla, podotýkám, že mobily ještě nebyly, teda ne tak rozšířené . Myslela jsem, že už se nikdy neuvidíme, že mě jen využil. Připadal mi takovej. Bolelo mě srdíčko. Ale uplynul týden a volal mi k rodičům domů, jestli se nestavím, že by chtěl být se mnou. No a je to 14 dní, co jsme spolu 7 let a já vím, že je můj nejzlatější. :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jé,. lion, máš krásnej příběh, my se nechali "strhnout vášní" až po 9 měsících....taky jsem dělala drahoty a protože jsem jeho první, tak se asi taky trochu bál.... ;-) ..že ho třeba kousnu... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A kousla? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
...tehdy neeeeee, to jen teď....... když mě zlobí nebo lechtá.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D
Odpovědět
my sme se seznamili na letnim tabore - ja tam byla jako ucastnik ve 14 aon jako instruktor v 17 .. a bylo ¨to:-) Pristi tyden tomu bude 8 let.
Odpovědět
Profilova fotka
To je jako v Bravu číst tenkrát poprvé... :-D
Odpovědět
Ahojky holčiny, tak mi jsm se seznámili v hospodě :-) Šla jsem si s kamarádkou pokecat do hospody (pily jsme malý pivo) :-) A jelikož je to mojí kamarádky kamarád, tak hned jak jí zmerčil, tak si s ní šel pokecat a přitom jsme se seznámili. Pak jsem s kámoškou odešly, pro mě to prostě byl nějaký kluk! :-) Za týden mě vytáhla jiná kámoška, že má její kamarád narozky, tak ať jdu s ní :-) Jelikož jsem netušila kdo to je, tak jsem šla a vyklubal se z něho prostě kamarád! Začli jsme si povídat a nějak přišlo na to, že umí hrát na kytaru (to mi strašně imponuje), tak jsme se všichni dohodli (já, kámoška, druhá kámoška a on), že pojedem do kempu, kde schodou okolností mám chatu, oslavit poslední víkend prázdnin. Teda dohodli, prostě jsem Petrovi řekla, že tam pojede a ať si to nějak zařídí (v té době jsem ho ještě nechtěla :-)) No a tak jsme vyrazili, první noc hrál a já spala u něj ve stanu a samozřejmě jsme se začli líbat, ale jenom líbat od dvou do pěti a pak od osmi asi do desíti, ani vyspat mě nenechal. A jsme spolu do dnes, už je to pět let :-) A vášní jsme se nechali strhnout za čtyři měsíce na vánoce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jste dobré, holky, že jste to tak dlouho vydržely. Já se přiznám, že bych se vášní strhnout hned nenechala, nebyl to můj styl, ale on byl tak pěknej..... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lion: No ten můj byl taky pěknej, ale když on se mě bál, pro něj to bylo prvně, tak jsem si půl roku počkala a pak si ho pěkně zaučila. :o)
Odpovědět
Jéé, to je tak pěkné téma, že jsem se zaregistrovala, abych se mohla taky podělit :-) Mě si mužíček vyhlídl na jevišti amatérského souboru, hrála jsem typickou českou učitelku, na sobě maminčinu halenku ke krku a tvídovou sukénku o dvě čísla větší, byla jsem krasavice. Prý ho zajímalo, zda jsem ve skutečnosti taková semetrika :-) Nechal se od společného kamaráda představit, na což jsem nezodpovědně zapomněla... Pak jsem jela do Anglie jako au-pair na prázdniny, a tam mi někdo cizí psal maily - byl to on! Druhý den po návratu domů bylo pozvání na kafe, pak do divadla a na diskotéku... a po třech nedělích mě můj velmi vášnivý manžel políbil na čelo a to se mi podlomila kolena (podotýkám že mu bylo ke třiceti :-)) Nakonec jsem si ho, jak rád vypráví, svedla sama, prostě jsem "musela" vědět, jaké to bude :-))) A bylo :-)
Odpovědět
Tak jsem se tu teda pěkně začetla :-), fakt dobrý téma. My jsme se seznámili přes internet. Byla jsem pár měsíců bez přítele, pořád v práci a nebylo moc času vyrážet někam za zábavou. Tak jsem najela na seznamku rádia Kiss Hády. On tam měl inzerát a ten mě zaujal. Tak jsme si začali psát, psali jsme si asi 14 dní (dodnes mám ty všechny krásný maily schovaný) a pak si dali společný oběd.....no a už to bylo. Stejně to byla taková náhoda, prý mu napsalo plno holek, ale on si hnedka vybral mě, prý ho žádná svým mailem nezaujala jako já. Asi po měsíci co jsme se stýkali se ke mě nastěhoval, přestěhoval se z Brna do 35 km vzdálené vesničky. Když si představím co to bylo za stěhování ....a znali jsme se jen jeden měsíc...tenkrát mi to přišlo jako samozřejmost a oba jsme to tak cítili a hned do toho šli.
Odpovědět
Ahojky Holky, u nás je to klasika - dlouhý a zamotaný příběh :-) Jedno léto jsem brigádničila v dopravním podniku a tam poznala velmi sympatického kluka (teda spíš už chlapa), byl ukecanej a vtipnej a tak se mi krásně chodilo do práce...No a jednoho dne tam za ním přišel kamarád - Vešel do dveří a já si připadala jako v těch filmech - zpomalený záběr na situaci aby to bylo dramatičtější :-) byla to láska na první pohled (z mé strany, pro něj jsem byla kuře - je mezi námi 13 let). On mě bral jako kamarádku a já si nepřála nic jiného než abych ho někde potkala a mohli jsme pokecat...Jeho sdělení že má dlouholetou přítelkyni (12 společných let) mě docela zmrazilo... No ale abych to neprodlužovala, jednou jsem ho potkala na náměstí, zašli jsme na kafe, byl čerstvě osamocenej tak mi nezbývalo nic jiného než ukončit vztah s mým ex a sbalit budoucího :-) Jo a v sexu jsem si ho musela doslova "onásilnit", bál se že by mohl zkazit vztah mezi námi... a už je to 2,5 roku a nic nekazí, vše samou láskou jen kvete ;-)
Odpovědět
Ahoj, je to zvláštní, jak se ten osud někdy zamotá. Já jsem musela jet až do Ameriky, abych tam našla to svoje "štěstí". Studovala jsem v Praze (jinak jsem Brňanda) a na prázdniny jsem jela dělat pokojskou do Yellowstonu. Můj nastávající tam byl za stejným účelem a musím říct, že mi lezl od první chvíle na nervy. Mladší, lehkomyslnej, nezodpovědnej, tak trošku floutek a ještě trávil spoustu času se svým naprosto příšerným kamarádem. Prvotní zlom u mě nastal asi v okamžiku, kdy jsme si ještě s dalšími pouštěli starý písničky a on byl jediný, kdo se nestyděl zpívat se mnou. Po dvou týdnech jsme spolu začali chodit, ani vlastně nevím jak - oba popíráme jakoukoliv iniciativu :-). Do Prahy se vracel o měsíc dřív a já jsem čekala, že tím naše prázdninová romance končí. Místo toho mi volal skoro každý den, hned v říjnu se nastěhoval ke mně na koleje a teď už jsme spolu 4 roky.
Odpovědět
Ahoj, hezké téma, taky se přidám. My jsme se seznámili taky díky internetu, konkrétně seznamce. Bylo to v době, kdy jsem se dlouho rozcházela s bývalým a už to bylo jenom trápení. Kamarádka mi zrovna řekla, že si dala inzerát na seznamku, čemuž jsem se velmi divila a říkala jsem, že to bych asi neudělala, že bych neměla odvahu. Nicméně jsem se ze zvědavosti na ten její inzerát podívala a když už jsem tam byla, tak si přečetla i jiné inzeráty. A pak jsem ze seznamky zase odešla - to bylo v pátek. No a v sobotu jsme se po telefonu zase strašně pohádali s bývalým a já si řekla, že fakt už dost! A pak jsem zase sedla k internetu a četla inzeráty, načež mě jeden zaujal... ".... jsem tolerantní, dle ročního období romantický...." a odpověděla jsem. Odpověď přišla druhý den: "Ahoj, už se moc těším na naše setkání..." Říkala jsem si, že to bere nějak zhurta, nicméně jsme si na pondělí domluvili schůzku. Přiznám se, že jak se blížila hodina setkání, čím dál víc se mi nechtělo... a dneska jsem šťastná, že jsem na ni šla. Od toho pondělí jsme spolu do dnes (rok a půl) ;-)
Odpovědět
My jsme se seznámili na koleji v Brně, ačkoli jsme oba Jihočeši. Četla jsem tady výše, že některé z Vás vlastně dodnes netuší "JAK" přesně k tomu došlo...tak my taky ne. Najednou jsme spolu chodili a taky si děláme srandu, že kdo koho vlastně sbalil. Nikdo se nemá k tomu se přiznat:-) Prvně jsem ho viděla když přišel k nám na pokoj prosíťovávat počítače, ani jsem na něj vlastně nekoukala, jen si pamatuju, že spolubydlící poznamenala "hezkej kluk...ale kouří" (dneska už nekouří, děkuju děkuju děkuju). Potom jsme se vídali na chodbách, v kuchyňce..jednou mi vzal takovou malou koženou rukavičku pro štěstí. Až zpětně jsem se dozvěděla, že chtěl něco "mojeho", co mě k němu přitáhne:-) No a pak jsme slavili moje narozeniny a jeho svátek...pak si toho už moc nepamatuju...a pak už jsme spolu chodili. 5,5 roku a kousek a teď, přes necelým měsícem, jsme se vzali.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se seznamili nahodou..oba jsme z Vychodnich Cech,ale ja jsem zila 4 roky ve Spanelsku a kdyz jsem prijela domu, tak jsme jely s holkama na damskou jizdu do Pardubic...Vlitly jsme do baru jak velka voda, popijely atd a kousek od nas postavaly namachrovany typkove, vsichni v cernym, nagelovany vlasy (to uz jsem ho odnaucila). Probehly ocni kontakty, pozvani na sklenicku a povidani si v tom strasnym randalu. Kdyz jsme odjizdely,tak jsme si vymenili tel. cisla a ja mu tenkrat nedala ani pusu (dodneska si stezuje). Druhy den chtel za mnou prijet, jenze mne bylo blbe,tak jsem to odvolala...dalsi rande taky nedopadlo, to zase on neco mel a kdyz jsme se meli videt napotreti,tak musel cestou za mnou vymenovat kolo (byl prosinec). Nakonec prijel, s kytkou pro moji mamu a rekl:"Sbal si veci, jedes se mnou do Prahy". Tak jsem si poslusne sbalila par hadriku a odjela.......domu jsem se pak jen vratila pro ten zbytek....Uz jsme spolu 8 mesicu a svatba bude pristi květen :-D
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?