Hodí se tento věneček k šatům

Profilova fotka
Zdravím všechny a moc prosím o názor. Vytvořila jsem si ke svatebním šatům věneček, který je širší a výraznější, jelikož jednoduché věnečky nosím ve vlasech v létě běžně. Chtěla jsem tedy nějaký širší, který si vezmu jen na tuto příležitost. Kamarádkám se však věneček nelíbí a jsou pro nějakou jemnější, drobnější verzi. No a já jsem nyní na vážkách :-D Vím, že platí ,,sto lidí, sto chutí", ale i tak budu ráda za každý názor, který mi pomůže rozhodnout se. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, mně by se to líbilo, pokud by na šatech nebyly kameny. K těmto šatům mi už přijdou jakékoliv květinové doplňky přeplácané a nevkusné :( Pardon :(
Odpovědět
Bohužel, plně souhlasím s uživatelkou výše :(
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji za nazory. A co jineho do vlasu k temto satum navrhujete?
Odpovědět
Fakt ne, působí to na mě jak recese! :-D Šaty máš nádherný, na věnečky se vykašli.
Odpovědět
@krijola Já bych volila už jen závoj, nebo max. jemnou kamínkovou čelenku/diadém (stejný kamínkový styl jako na šatech). Jak chcete vlasy?
Odpovědět
Profilova fotka
Vlasy budu mit jen vyzehlene do hladka. Zavoj nechci, cela svatba (obrad i party) bude na zahrade a ja tam budu mit tri prtata, ktera budu vecne nekde nahanet, sundavat, nosit..., takze nechci nic, co by mi prekazelo.
Odpovědět
Tak buď jemnou čelenku do vlasů nebo výraznější náušnice a nic víc. Květinu si nechte akorát do ruky :)
Odpovědět
Taky bych volila spíš něco z kamínků, co jsou na šatech nebo zkusit dát do vlasů třeba jen bílá drobná kvítka,třeba závojíček, nevím jak se té kytce říká jinak. Viděla jsem z něj hezkou čelenku ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ani v ruce kytku mit nebudu :-) Ten diadem nebo jemna celenka je super napad, jdu shanet. Jen nevim, zda se mi do patku podari sehnat neco odpovidajiciho :-) Moc dekuji vsem za rady, vazim si toho.
Odpovědět
Ahoj, připijuji se k tomu, že tenhle věneček fakt ne. Na druhou stranu mě by se tam něco podobného líbilo, ale z jedné barvy, spíše do světla až bíla a tak aby to hrálo se stylem antická bohyně, který šaty evokují. Jo a osobně bych si ho zejména nevrážela tolik do čela, ale spíše bych zvolila čelenku. Takhle ti to strašně zkracuje obličej a trošku je to selkovaté (Soooooryyy :D :D :D ). Zkus třeba z nějakých květů které nemají tolik lístků, třeba orchideje, nebo šípkové růže, třeba jen na jedu stranu. To bude vzdušné, jemné i zároveň velké a podle mě to pěkně doplní šaty :) Ale fakt hlavně ne moc barev! S kameny na šatech se musí opatrně, ale jde to :)
Odpovědět
Co třeba něco odsud? http://tiarra.cz/kolekce.html
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula to je krasne, ale ja mam svatbu v patek :-D Takze musim neco koupit behem dneska nebo zitrka. Musim obehnout obchody :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Držím palce, ať seženete. V lepších bižuteriích určitě objevíte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě můžete zkusit, pokud chcete živé květy, věneček z nevěstina závoje - viz moje album. Bylo by to decentní a kytičku hodně malinkou - jen bílé květy - frézie, růže, nevěstin závoj, stříbrná stuha. Ty šaty vám jinak moc sluší! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciiinda jee, to vy jste mela tu uzasnou cyklosvatbu, o ktere se mluvilo i u nas v Nymburce. Venecek je kouzelny, kdo Vam ho delal? Dekuji za pochvalu satu.
Odpovědět
@krijola Bohužel ani mně se nelíbí. Volila bych z drobnějších kvítků a jemnějších barvách, třeba jen odstíny béžové, světlounce růžové.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, mám tu od pondělí natrhaný ,,plazivec", kterým jsme zkoušeli zdobit stoly. Je už dost povadlý, listy nejsou pevné, ale zkusila jsem si ho dát na hlavu :-D Co myslíte? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevypadá to, jako když mám na hlavě lopuch? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@krijola já bych řekla, že se to stylově "tluče", šaty jsou spíš "antika", takže bych pogůglila nějaký "starořecký", "starořímský" ozdoby do vlasů, hodil by se nejspíš diadém, řetízková čelenka a tak, lopuchy a kytičky nech na maškarní až pudeš za vílu ;-)
Odpovědět
Na kytky, listy i strasove nablyskane celenky bych se uplne vykaslala. Tluce se to s saty, ktere jsou navic dost vyrazne zdobene. Kdyz uz neco do vlasu, tak jen jemneho a v antickem stylu. Treba tohle https://fi.pinterest.com/pin/25994220..., akorat ve stribrne, at to ladi k satum.
Odpovědět
@krijola Vence nech doma ;-) Jsi dospela zena, matka tri deti, ty venecky prenech mladickym nevestam, navic je to jenom momentalni modni hit, vlna, ktera brzo prejde. Neber to jako osobni utok, ale podle fotek nejsi mlade devcatko v rozpuku :-x ...nejak mi k tobe ty vence nejdou a myslim, ze ani vyrazne ozdoby do vlasu by nebyly to prave. Spis byt tebou bych si nechala udelat nejaky hezky, slavnostni uces a nezapomnela na vkusne sperky (nausnice), pokud je nosis ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Antika jede! Je to lepší ;-) za mě dobrý ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krijola Tak to jsem netušila! :-D Mám tam kamarády, tak možná proto...
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsem měla ve vlasech květ hortenzie :-) Byl to překrásný den!!! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?