Hledám kamarádku

Holky, není tady někdo z Otrokovic nebo okolí, kdy by si chtěl někdy zajít na kafe, na pivo, zacvičit...nebo prostě něco co kamarádky dělají? :) Přistěhovala jsem se sem a jsem docela sama. Potřebovala bych trošku společenského života...:)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Mám stejný problém a to jsem se do Ostravy přestěhovala už skoro před dvěma lety. Dobrá kamarádka co bydlí 5 minut cesty autem si udělá čas jen když dojedu já k ní pokecat, všecko ostatní je jí zatěžko a druhá, známá, chodí všude s přítelem :-| Já vlastně ani nevím, jak se s nějakou holkou skamarádit =-) Mé kamarádky jsou 4 mé sestřenice které znám odmala jinak spolužačky ze škol, s kterými se vídám jednou za 2 roky :-S Asi jsem vážně divná :-D
Odpovědět
Já mám taky většinu kamarádů ze škol :) jenomže žádná z mých kamarádek ze školy se nepřestěhovala se mnou ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky potřebuji kamarádku :-S :-D . Vrátila jsem se po letech studia zpět do rodných Pardubic, mám s přítelem 10ti měsíčního syna. Přítel se vrací domů každý den v 6 večer..syn je skvělý a dělá mi velikou radost, ale potřebuji i komunikaci na jiné úrovni než jen bumbi,hami,ee-e... :-D :-D všechny staré kontakty jsou už zapomenuty a nová kámoška by se mi opravdu mooooc hodila!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@semisovamys Já jsem taky z Pardubic a bydlíme tam zatím něco přes dva roky a skoro nikoho tam neznám, jestli chceš, tak se někdy můžeme domluvit na kafe ;-) jediný co, tak my zatím dítko nemáme a dělám v Praze, takže přes týden moc času nemám :-( ale ráda si udělám :-)
Odpovědět
@semisovamys @e_lliska no výborně, že by první ovoce? :D
Odpovědět
Profilova fotka
Mám stejný problém :-D. Jsem z Ostravy, i když jsem se tu narodila, studovala jsem hodně náročnou střední, při které akorát jezdila do školy a učila se a malovala. Ne, že by to nebylo částečně fajn, ale neměla jsem čas na přátelé a když už jsem na ně po škole čas měla, tak se už rozprchli do všech koutů světa nebo se natolik změnili, že si už nerozumíme :-(.
Odpovědět
A další ovoce - @barter a @huwik ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alouette A tímto bychom rádi poděkovali uživatelce alouette za zprostředkování beremese seznamky! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, i já mám stejný problém.. Přistěhovala jsem se do Ústí nad Orlicí, a nikoho tu nemám. Přítel je často v práci i o víkendech, tak by se mi nová kamarádka někde odtud a okolí hodila. Velmi dobrou kamarádku mám v Kolíně a další kamarádky ze školy v Praze, takže se moc často nevídáme..
Odpovědět
@barter tak tak :-) Já Vás tady popáruju, se budete divit :-D
Odpovědět
Když budete v tom párování, prosím Brno :-D Přestěhovala jsem se sem z Karlových Varů za mým teď už snoubencem a najít si tu kamarádku opravdu není lehké. Ty nejlepší mám 350 km daleko :-( A tady mám jenom známé, ale jsou to jeho přátelé. Pořád to nějak není ono, jako když si tu spřízněnou duši najdete samy :-)
Odpovědět
@kjirina já se hlásím do brněnské seznamky :-D jsem tady dva roky a žádná sláva.
Odpovědět
Článek se načítá
a je to tady, takže další pár: @kjirina a @buriska !!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holky vy valcite:) super tohle se mi libi:)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter tay hledam a jsem z Ostravy :)
Odpovědět
Tak se @lorena89 můžeš dát do party s @barter a @huwik :-) Bude Vás víc, nebudete se bát vlka nic :-D
Odpovědět
@barter @lorena89 se můžeme domluvit na pivko...také jsem z Ostravy...kamarádek mám sice dost...ale pracují na směny, takže občas se stane...že chuť na pivko si musím nechat ujít:-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to mi spadl kámen ze srdce že nejsem jediná, já mám taky kámošky ze střední a ačkoliv je jedna z ostravy a já z frenštátu tak není schopná se semnou sejít a je to jenom hodinku cesty vlakem ,v práci je zase kolegyn hodně ale většina jsou starší (cca 50 let) a ty mladší maji svoje starosti s děckama .... když tam je v práci nějaká moje vrstevnice nebo jiná holčina se kterou si rozumím tak je polska nebo ze slovenska :-D :-S
Odpovědět
Holky Ostravačky, pojďme na pivko a povykládat :-) Příští týden jsem na služebce, ale třeba za 2 týdny:-) Moc ráda vás všechny poznám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marci_miro: super napad :) ten beru... odkud vsichni jste? Já momentalne z poruby :D
Odpovědět
@lorena89 také poruba
Odpovědět
Profilova fotka
@najbrtka kde presne?
Odpovědět
Ahoj holky, mám zcela opačný problém - mám kamarádky, ale vůbec na ně nemám čas. Pořád jen do práce, z práce, doma něco uvařit, poklidit, spát a furt dokola. Když mám volný čas, vymýšlíme nějakou aktivitu s manželem. Člověk by si řekl, že to není možné - když mám totiž ranní směnu, makám jen do 11 hod. a pak mám celé odpoledne volné, jenže když brzy vstávám (3:30), jsem pak odpoledne dodrbaná a absolutně nic se mi nechce, někdy si i zdřímnu... Jsem divná? Má to někdo taky tak??? :-(
Odpovědět
mam ten samy problem,pristehovala jsem se do Jiznich Cech pred 11lety a nasla jsem si poradne jednu kamaradku,ale to vite ma ted rodinu,tak uz to neni takovy jako driv.Jinak proste mam kamaradky 120km ode me a to take neni to prave orechove.Nejak nemam stejny tema a zajmy s temi holkami co jsou odsud.Nejvci kamaradim asi tak s pritelovymi kamarady,ale co si budeme vykladat s temi si nemuzu pokecat o zenskych problemech a tak ruzne :) V praci mam zase spise muzsky kolektiv a na aerobik,jogu ci pilates me nebavi chodit,kde bych se mohla seznamit s nejakyma babama
Odpovědět
@lorena89 Taky Poruba u Globusu a za měsíc Krásné Pole :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marci_miro, @lorena89, @najbrtka, @huwik, @barter Hlásím se taky do ostravské seznamky :-) V Ostravě jsem rok a příští měsíc mě čeká stěhování z centra do Poruby (Hlavní třída). Nápad marci_miro se mi líbí, tak co ho zrealizovat?
Odpovědět
Ahoj holky, taky se přidávám do ostravské seznamky :-) bydlím kousek od Poruby, tak není problém dojet. A s kamarádkami to mám tak, že dvě nejbližší jsou hodně vytížené, tak se vídáme jen málo, což mě dost mrzí a ty ostatní sice čas mají, ale už si s nimi bohužel tolik nerozumím..
Odpovědět
Profilova fotka
Vytvořila jsem skupinu "Ostravská seznamka", ať se můžeme lépe domluvit a nespamovali tu alouette diskuzi. Tímto alouette děkuji za super příležitost k seznámení :-)
Odpovědět
@vandus :-D :-D :-D jsem ráda, že to něčemu posloužilo :) Každopádně sem aspoň hoďte jestli jste se sešly a jak to šlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kjirina Přesně, taky mám známe přes jeho kamarády, ale vím, že to pořád budou více jeho kamarádi než moji :-|
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?