Hádky před svatbou, jsou normální nebo ne?

Jak jste to měli vy? Kvůli jakým hloupostem jste se hádali? Nebo to bylo něco vážnějšího?
1
2
Profilova fotka
Hádky před svatbou jsou úplně normální :-) U nás jediná větší hádka byla kvůli kostelu, kde se vezmeme. Náš oddávající v kostele sv. Jakuba, kde jsme se nakonec vzali, běžně neoddává a já moc nemusím Petrov, kde má svatby. Takže kompromis, oddávající nás oddal u sv. Jakuba a manžel vybral restauraci a byl klid. Jinak si nepamatuju žádnou větší hádku.
Profilova fotka
@megulka1 my se taky poslední dobou hádáme víc, než kdysi, a to aní nejsou hádky kvůli svatbě. Spíš už si jen uvědomujeme, že jakmile se vezmeme, už je to napořád, a to nás třeba trošku znervózňuje (i když si to ani nepřipouštíme)...
Profilova fotka
ale jestli je to normální, nebo je to jen u nás, to nevím. Ale na druhou stranu vím, že bych toho svého za nic nevyměnila a že je zlatý a ten nejlepší. A to je to důležité ;-)
@im4fun Je zlatý a nejlepší, to je pravda. Jen mám poslední dobou pocit že si zvykl na to že mě už ,,má v kapse :-| "
Profilova fotka
@megulka1 Podobným tématem už se zabývají třeba tyto diskuze: http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-..., http://www.beremese.cz/diskuse/predsv..., http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-..., http://www.beremese.cz/diskuse/predsv..., http://www.beremese.cz/diskuse/predsv..., http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-...
Profilova fotka
Taky se občas dohadujeme. Hlavně teda kvůli blbostem. Jak okolo svatby, tak i z jiných důvodů. Ale u nás je to na palici proto, že plánujeme svatbu a do toho si ještě začínáme budovat bydlení. Tak je toho moc a je to na palici :-D
u nás se moc nehádáme, přítel mi do příprav moc nemluví, ale za to se hádám se svou svědkyní, s která mi do svatby dost mluví a tak
@anajte @prcekverunka Noo já nemyslím moc ani tak kvůli příprav, ale spíše hlouposti v životě, nedorozumění, tys udělala to a tys neudělal to... apod..
Profilova fotka
@megulka1 jojo, přesně to máme doma taky. A jestli někdo ví, jak se toho zbavit a přestat se takhle hádat, ať poradí :-)
Profilova fotka
@megulka1 No právě - a o tom to je. Lidé se nejčastěji hádají kvůli úplným blbbostem :-)
Profilova fotka
@makovaapanenka děkujeme, ale přijde mi, že ani jedna z nabízených diskuzí úplně neodpovídá - není to krize ve vztahu, nemáme blíž k rozchodu, ani se nejedná o hádky s příbuznými.
@megulka1 jo taaak, no to se hádáme, většinou to teda je ve stylu, ty jsi zase nevynesl koš, ty si hroznej bordelář a tak, takže hlavně kvůli úklidu
Článek se načítá
My jsme asi nenormální, před svatbou jsme se teda rozhodně nehádali... :-N Když tak o tom přemýšlím...my se vůbec nehádáme :-)
@pupickova Achjo To docela závidím, mě už ty hašterky ani nebaví :-(
Profilova fotka
@megulka1 Pocit ze "me ma uz v kapse" mam uz dlouho, ale je pravda, ze od zasnub a planovani svatby je to jeste horsi, jenze ono po skoro sedmi letech spolecneho ziti je to celkem jasne, ze si chlap zvykne na zenskou peci o nej a spolecny domov.. ale ona je to i trochu moje vinna , ze jsem si ho rozmazlila, tak ted nemuzu cekat, ze se jen tak zmeni.. Na druhou stranu ale musim rict, ze ja na nej taky ve spouste vecech spoleham a neco nechavam na nem, i kdyz bych si to zvladla zaridit sama a tudiz by si i on o mne mohl rikat neco podobneho.. Je to ted vyhrocenejsi obdobi, obzvlaste kdyz jsme se ted mesic pred svatbou museli jeste i stehovat, ale vim, ze budoucnost planujeme spolecnou a tezsi obdobi proste k zivotu patri.
@megulka1 a jde o nějaký hlouposti, nebo něco vážnějšího? Já jsem totiž děsně splachovací... většinou je to u nás o tom, že i když si myslím svoje, tak mu jeho odkývu, udělám si to po svém, nakukám mu, že to by jeho nápad, a jsme spokojený oba :-N :-D 8-) Prostě nedám hádkám žádný prostor...jasně, občas mi něčím leze na nervy, ale opravdu jsme se nepohádali nikdy.
Profilova fotka
@im4fun Tematicky to třeba neodpovídá, ale diskuze se pak může stočit i na "vaše" téma, dala jsem to tu hlavně pro inspiraci, kdyby sem někdo nahlédnul a zjistil, že právě to jsou ta pravá témata, je to přece jen trochu podobné ;-)
Profilova fotka
@makovaapanenka určitě bychom jí mohly zkusit stočit na naše téma, ale aby naše příspěvky nesmazali admini s tím, že odbočujeme od tématu :-)
@martaveg @pupickova Noo je pravda ze na tom rozmazleni neco bude... ucim se byt docela i splachovaci ale neco mi rika ze to neni az tak dobre.. protoze na to by si taky pak mohl zvyknout, pak by si mohl myslet ze muze vse a vzdy se to nejak ,,splachne".
Profilova fotka
@im4fun No vždyť nic proti ničemu, jak už jsem napsala, je to pro inspiraci ;-)
Profilova fotka
@pupickova tak to máš výhodu v tom, že jsi splachovací. Já jsem přesný opak, a když po sté přítel udělá něco, co jsem mu řekla, aby nedělal, tak už nemůžu mlčet. A ono to kolikrát nejsou úplné blbosti, i když většinou to blbosti jsou, ale někdy se prostě najde něco většího. Tuhle nás vykradli, protože drahý zapomněl zamknout, a to při mé situaci (hromadné propouštění z práce a tím pádem ztráta zaměstnání a i příjmu) není sranda zase věci kupovat znovu, když zrovna zařizujeme svatbu. Vím, jsou to jen věci, a na světě jsou důležitější hodnoty, jako je láska apod., ale prostě takovéhle jednání mi přijde vrchopně nezodpovědné a tak se potom patřičně porafeme:)
@megulka1 no, jasně, všechno musí mít nějaký hranice... ale rozhodně nepovažuju za důvod k hádce nevynesenej odpadkovej koš, fusekle pod postelí, nebo to že nechce svatbu do růžova, když já jí tak moc chci... Fusekle do koše samy nedojdou, a dřív nebo později nebude mít žádný čistý a asi mu docvakne, že tudy cesta nevede. Odpadky se taky samy nevynesou, takže bych mu ten koš postavila přímo na boty který si bere do práce. A co se barvy svatby týká, ani slovem bych se nezmiňovala...beztak to většinu chlapů nezajímá, prostě bych jí zařídila a basta :-D Chápeš jak to myslím? ;-)
@im4fun no jo, jsem a vím to o sobě, a zrovna v tom případě co jsi ty popsala...jsem si víc než jistá, že to neudělal schválně, takže i to bych byla schopná nějakým způsobem přejít... Myslím, že už se poučil dostatečně a ani nepotřeboval dostat ještě sodu od tebe :-)
Profilova fotka
@pupickova To si nejsem jistá. Milionkrát jsem mu říkala, ať ten byt zamyká, a prostě ne a ne, no a tohle se stalo. Mimochodem sodu ode mě nedostal, to jsem nikde nepsala. Nejsem ten typ člověka, co si furt stěžuje a někoho kritizuje. Jen jsem mu řekla, když se vrátil a věci nikde - ty jsi zase nezamkl? A on - no, nezamkl, a co? Tím jeho "a co" mě pěkně dostal, protože to, že se chová nezodpovědně ke svým věcem, je jeho problém, ale byly tam i moje věci že :-)
@im4fun tou sodou jsem myslela, to že jste se náležitě štěkli...každopádně, kdyby mě řekl: "no, nezamkl, a co?" tak ho na místě zabiju, a to můžu bejt splachovací sebevíc! ]-( ]-( :-D
Profilova fotka
@pupickova ale tak zas ne nijak extrémně, pohádali jsme se, ale tak normálně, ne nijak moc. To jsem ho v tu chvíli chtěla přerazit. To je takovej flegmouš, kterýmu je skoro všechno jedno, až mě to kolikrát dost vytáčí. Mimochodem stále nemáme vyřízené dokumenty na svatbu (je to cizinec), nemáme v ruce ani jeho rodný list, prostě nic, a to je svatba za dva měsíce. To mě taky mírně znervózňuje :-)
Profilova fotka
@im4fun Tak to te obdivuji, ja bych mu to dala pekne sezrat... kvuli pritelovo nerozhodnosti nam utekli dve nabidky na byt, potrebovali jsme sehnat neco rychle a on porad chtel dalsi prohlidky, i kdyz jsme nasli vhodny byt, poprve jsem to presla, podruhe jsem mu to dala pekne sezrat, dalsi nabidky a prohlidky musel zarizovat on, stravil nad tim celou sobotu, doslo mu jaka je to prace, byl z toho hrooozne vycerpany a dalsi vhodny byt jsme uz vzali okamzite, aspon ze se ponaucil :-) jinak my se vlastne taky nehadame, obcas se jen jeden urazi a nebo rekne neco jizliveho, ale hadka je tak max. jednou do roka
Profilova fotka
nevěsty, koukněte na pravidla lásky.......před svatbou velmi dobrý film, na který se podívejte s vašim nastávajícím :)
Profilova fotka
@suleska No vidis ten jsem videla pred par lety a uplne jsem zapomnela, ale mas pravdu, vhodny film :-)
Profilova fotka
@suleska @martaveg děvčata a o čem to je?
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?