Hádky :-)

Profilova fotka
Ahoj, jaké jste měly pocity, když jste už byly s přítelem zasnoubené (období mezi požádáním o ruku a svatbou) a pak jste se pohádali? Měly jste pocit, že jako proč se s ním vlastně chcete vzít??? :-)
Odpovědět
1
2
Jo, mezi zadosti a svatbou jsme se parkrat pohadali. Ale o svatbe jsem nepochybovala. Uz jsme svoji a taky si pri obcasnych hadkach nerikam, proc jsem se vdavala. Laska by mela byt pritomna i behem hadek, obcas jsou normalni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky obcas, ale nic vaznyho a stejne i tsk vim, proc si ho beru 😉👍
Odpovědět
Myslím že to je normální. Navíc chystání svatby je občas náročný, pak se něco podělá v práci, přítel.. tak se to nahrne. Je důležitý si to vyříkat a dál pokračovat :) Nikdo není dokonalej.
Odpovědět
My se nehádali ani před žádostí, tak se nehádáme ani teď. S předchozím partnerem byly hádky na denním pořádku, bylo to strašně únavné a vysilující. S mým skoromanželem se prostě nehádáme. Asi jsem divná, ale my se nepohádali ani jednou - výměna názorů s chladnou hlavou, jasně, ale hádka, jako že fakt hádka u nás zatím neproběhla (dlouhodobý vztah, delší bydlení, takže každodenní život). Jde asi o to, o co se hádáte. Jestli to je jen nějaká hloupost, i když třeba opakovaná, nebo něco opravdu vážného, co do budoucna může být problém...
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza A jak jste spolu dlouho? To mi přijde až podezřelé, že se fakt vůbec nehádáte :-) ale možná si prostě tak skvěle sedíte! My jsme s přítelem jako oheň a voda :-)
Odpovědět
@hlasimse Jsme spolu čtyři roky, bydlíme spolu něco přes tři :-D první dva roky mi to taky bylo podezřelé, ale prostě zatím nebyl důvod :-D
Odpovědět
@hlasimse Hádky jsou součást života,a před svatbou je toho na snoubence moc,tak se stane že se chytnou...my se taky štěkali,před i po svatbě,ale z 99,9% kvůli jiným lidem,a nebo kvůli totální kravině (něco na způsob: "Ta deka je zelená!" "Ne,ta deka není zelená,je zelenkavá!" Vyvrcholením takové hádky byl oboustraný výbuch smíchu,o čem se to vůbec hádáme. Ale samozřejmě záleží jak ta hádka vypadá,jestli to je normální výměna názorů,nebo lítání talířů vzduchem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 haha, tak talíře u nás nikdy nelítaly :-)
Odpovědět
S manželem jsem ve vztahu 4,5 roku, pohádali jsme se možná tak třikrát a i to bylo takový umírněný. I v situacích, kdy jsem na něj maximálně naštvaná, jsem si nikdy nepoložila otázku proč s ním vlastně jsem / proč si ho chci vlastně vzít / proč jsem si ho vlastně vzala. Zajímalo by mě, o čem jste se pohádali, resp. nakolik to bylo vážné, že v sobě máš pochybnosti, zda se brát.
Odpovědět
Profilova fotka
V době mezi zasnoubením a svatbou jsme byli v takový euforii, že nevím, o čem bychom se hádali :) ale my se vůbec nehádáme, občas si vyměníme protichůdné názory, ale v klidu, na zásadních věcech se shodneme a když je menší dusno, tak jsou v tom takové faktory jako únava, přepracování, nestíhání něčeho..ale to jsou spíš třeba taková odseknutí, která nebereme vážně a za chvíli je všecko ok.
Odpovědět
Teda, tak pochybnosti jsem nepocítila nikdy... Trávíme spolu fakt 24h denně víc než 4roky a taky se vlastně nehádáme. Občas máme nějaké neshody, ale o naprostých banalitách nebo vnějšími vlivy za které ani jeden z nás nemůže. Nicméně kdyby se vyskytlo něco vážného a já bych začala pochybovat o tom, že to je vhodný parťák na zbytek života, tak bych to asi nebrala na lehkou váhu... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Možná jsem se špatně vyjádřila - mělo to být myšleno spíš vtipem, to "proč si ho vlastně beru" - ne zcela vážně. Spíš jako frustrace z hádky, a říkáš si, nemělo by tohle být období samýho cukrování?? ale to je možná naivní představa! Jinak samozřejmě vím, proč si ho beru a nezpochybňuju své rozhodnutí... (i když prstýnek si někdy demonstrativně sundávám ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zorro4 Já myslím, že položit si otázku "proč s někým jsem" je dost důležité, a ve vztahu by to člověk měl dělat alespoň jednou za rok :-)
Odpovědět
@hlasimse Myslím, že chybně interpretuješ, co jsem chtěla říct. Totiž to, že vím naprotosto přesně, proč jsem se svým mužem a žádná hádka nebo naštvání nezpůsobuje, že bych to nevěděla a měla o nás pochybnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza @hlasimse my se taky nehadame. Pred svatbou jsem obcas zarvala a pobrecela si, ale to kvuli tchyni,ktera me depta. Hadky jako,ze bysme na sebe rvali jsme v zivote nezazili.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Aha, no tak to já i během hádky vím, proč s ním jsem :-) Ale když se třeba i jen trochu pohádáme, tak mi to vadí víc, než před plánováním svatby, protože si hned řeknu, že bychom se neměli hádat, když se budeme brát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbajanaahonza presne! :D My se taky vubec nehadame...nekdy si vymenime nazory nebo se poskadlime, ale nikdy (fakt nikdy) jsme se nehadali. Jsme spolu pres 3 roky, od uplneho zacatku spolu zijeme a proste-jak rikas-nebyl duvod. Ale ja se nehadala ani s byvalym pritelem. S tim jsme byli 8 let a nepohadali jsme se nikdy. Asi hold nejsem "hadaci" typ ;)...
Odpovědět
Troufám si napsat, že mi se také nehádame - občas máme jiný názor, ale pokud je to blbina neřešíme to. Pokud jde o vážnou věc, většinou si v klidu (a ani ne třeba hned) sedneme, vyslechneme jeden druhého a buď vybereme jednu variantu (většinou jeden z nás uzná, že daná varianta je lepší) nebo nejdeme kompromis. V případě, kdy máme některý blbou náladu, jdeme si z cesty a hádka pak také nehrozí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu 9let a za celou dobu jsme se pohádali, jakože fakt pohádali, snad jen 5x (neberu výměny názorů, ty jsou potřeba) Ale za posledního cca půl roku jsme se poštekali docela slušně dvakrát. V únoru jsme měli fakt krizovku, kdy jsme na sebe hodně řvali a mě proběhlo hlavou "má vůbec cenu se brát?" 3 týdny jsme se bavili jen o tom důlěžitém a tiše bublali, no nakonec jsme si promluvili a je vše fajn...asi bylo prostě potřeba vyčistit vzduch :) jinak máme fakt ideální vztah, někdo nám i přiznal, že nám závidí :D už nevím co se pokazilo, ale jsem ráda, že je to za náma a že se dloooouho taková hádka neodehraje :D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak my jsme spolu +- pět let a můžu říct, že hádka , jakože opravdu hádka u nás nikdy nebyla :D Maximálně nějaká výměna názorů, ale v klidu , s chladnou hlavou, bez zvyšování hlasu. Řešili jsme spolu už hodně závažných věcí a problémů.. a i když toho na nás bylo hodně, tak nás to spíš ještě více stmelilo dohromady, ale hádka? Ne. A výměna názorů kvůli kravinám vždycky skončila výbuchem smíchu :D
Odpovědět
Profilova fotka
@hlasimse Tak koukám,že tu nikdo takový ani moc není :-D já s tebou ale musím souhlasit a rozumím ti. My se hádáme ale spíš tím stylem, že si vyměňujeme názory a kolikrát za hlouposti jako posledně, kdy mě vytočilo, že jsem mu líčila co teď 14 dní máme v plánu (i ohledně svatby) a měla jsem radost, že jsem se pohnula. On koukal na TV a prostě neposlouchal, nevím proč ale v tu chvíli mě to trochu naštvalo a už to začalo :-D a taky si často říkám, že by to teď, před svatbou, mělo být přeci to nejlepší období a bez hádek,popravdě se tohle období hádáme víc než celé 4 roky :-) zvláštní
Odpovědět
My máme krásný harmonický vztah plný lásky, ale to neznamená, že bychom se spolu nemohli občas pohádat, že. ;-) Nikdy jsem ale nepochybovala o našem vztahu, a to ani před zasnoubením, po něm či po svatbě.
Odpovědět
@krtikkrtovaty hele, tak to my se dohaduje zásadně jen o blbinách :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hlasimse @nikoliskacs to máme stejně, když se řeší svatba, tak se vždyky kvůli něčemu nepohodneme ale za 5 minut je to ok a dojdeme k nějakýmu závěru, před zásnubama to bylo málo kdy, ale tak nějaká ta hádka čas od času asi neuškodí, je to zdravé a pročistí se vzduch :-D nejlepší pak je, když přijde a začne se tulit :-D ted je pořád pryč, tak neni ani možnost se hádat :-D
Odpovědět
Koukám, jak všichni mají idylické bezhádkové vztahy :) to my se sem tam hádáme, ale spíše kvůli kravinám a ne kvůli vážným věcem, na těch se normálně domluvíme. Jenže je to asi hodně dané tím, že já jsem lehce cholerická a navíc spolu žijeme v jedné místnosti a jít si z cesty prostě nejde......
Odpovědět
Hmmm...už jsem to tu v jedné diskuzi zmiňovala, takže se budu nejspíš opakovat...osobně bych se občas pohádala celkem ráda - jenže na všechno musí být dva. Řečeno slovy Zdeny Frýbové: "Jakou oporou je vám ovšem muž, který na váš výpad: "Tisíckrát jsem Ti říkala, abys ten zimník nedával na věšák, ale do skříně, jenže Ty naschvál..."vlídně odpoví:"Ale kdepak naschvál, to já jsem jen tak tupej..."A nejčastěji se nenamáhá ani tolik,ale na každou invektivu, respektive na každou konstruktivní kritiku mdle přitaká:"No jo...hm hm..." Pak se hbitě odklidí z vašeho dosahu a za hodinu vystrčí hlavu: "Už je Ti líp?"
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, my máme vážně naprosto idylickej pohádkovej bezhádkovej vztah... Prostě k sobě pasujeme - názorově, mentálně, psychicky, fyzicky a hádky nejsou potřeba, protože na všechno důležitý máme stejnej (nebo aspoň hodně podobnej) názor. Byli jsme totiž "vyráběny" jeden pro druhýho. A každej den znova a znova děkuju osudu, že mi takovýho skvělýho chlapa přivedl do cesty... :)
Odpovědět
@nikoliskacs Musím na 100 % souhlasit. Nikdy nebylo horší období na hádky než teď :D. Mám pocit, že když máme termín, svědky a prstýnky, tak máme podle přítele vlastně všechno a tím pádem se nemusí už nic řešit :) Já jsem s toho vystresovaná, že je mu to u prd... a tak se snažím dělat 2x víc věcí, kdyby "náhodou". To na mě vyjíždí, proč to dělám, že to stejně je k ničemu a nepotřebujeme to a o to víc se zase začínám snažit. Začarovaný kruh :D už aby bylo po svatbě a byl klid :)
Odpovědět
@kristynakolska ty jo, úplně mi mluvíš z duše :-D prý a my budeme mít dort jo a kytky jo a proč? to potřebuješ? mimochodem ten můj zajistil svědka teprve včera ]-( :-D
Odpovědět
Ano, to už jsem slyšela někde :-D jako přes kopirak :-D :-D :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?