Dítě před nebo po svatbě?

Profilova fotka
Ahoj, chceme se s partnerem vzít příští rok v květnu.Jsem po potratu v II. trimestru a chtěli by jsme další dítě.Přemýšlím ale,jestli se ´´snažit´´ a nebo počkat po svatbě?Na jednu stranu je to pár měsíců a na druhou je to doba :-D Je mi čerstvě 27,děkuji za názor
Odpovědět
Profilova fotka
těžko radit, každý to cítíme jinak :-) My máme svatbu taky příští rok v květnu a s miminkem chceme počkat až po svatbě. Já jsem nikdy nechtěla být na svatbě těhotná, protože nevím, jak budu těhotenství snášet... Chci si svatbu užít se vším všudy, takže snažení začně třeba na svatební cestě (o svatební noci si nedělám iluze :-D)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskamed No těhotná se vdávat určitě nechci,takže bud by se posunula a nebo až potom..Pořád váhám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim,ze nejlepsi je to probrat se snoubencem. Za me po svatbe,ale ty uz si pred svatbou tehotna byla, takze to nevidim jako takovy dilema.
Odpovědět
Zalezi na vas a hlavne proc byl potrat :-) my mame ted 10 mesicu dceru a tesim se na svatbu s ni :-) sice se nesnazime, ale neberu anti (je to svinstvo a hlavne kvuli genetice ani nemuzu), takze pokud se stane nehoda a budeme cekat druhy v nas den tak mi to vubec nevadi :-) tak nejak to mame stejne v planu bud pred svatbou zacit nebo po :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle je dost závažný téma na řešení ve veřejné diskusi... Tohle máte řešit nejprve se svým lékařem a posléze s budoucím otcem dítěte. Ale když chcete znát názor... Já bych počkala až po svatbě. Do příštího května to uteče jako voda a aspoň si zaměstnáte mozek něčím jiným než miminkem.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v tomhle směru staromódní, takže za mě dítě až po svatbě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Težko radit, neznáme tvoji situaci se všemi okolnostmi. Ale my chtěli dítko až po svatbě. Těhotná bych se nevdávala, důvody ti psát nemusím, to sama nechceš. A s malým dítětem je svatba o ničem. Na jedné takové jsem byla a na místě nevěsty, která neustále pokukovala, kdo zrovna její poklad střeží (a že by se o nej babičky, prababičky, tetičky, pratetičky klidně porvaly) a na hostině pak beztak neustále poletovala kolem mimča místo ženicha a hostů, bych opravdu být nechtěla! Takže pak už bych si zase počkala, až by vyrostlo. Ale to si nepředstavuj rok, dva. Jednoho dvouletýho lumpa mám doma a od jeho narození do teď bych se vdávat nechtěla. Zřejmě by mi šiblo :-D Takže my jsme počkali po svatbě a neměnila bych :-)
Odpovědět
Já bych nečekala, nechci malovat čerta na zeď, ale co když to nepůjde... teoreticky, svatbu můžeš odložit, jestli bude za rok nebo za dva nebo za tři je celkem jedno, ale na dítě ten čas neomezený není. Tak bych uvažovala já. Bez ohledu na to, že ti moc přeju, aby všechno bylo v pořádku. Nedávno jsem byla na svatbě s těhotnou nevěstou a dvouletým dítětem dvědka a bylo to úplně v pohodě, myslím, že si to všichni užili
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já už jedno dítě z předchozího vztahu mám, takže bych asi reagovat neměla. Každopádně další dítě chceme po svatbě a chceme jich hodně :)
Odpovědět
Asi začnu tím, že je mi moc líto, čím sis musela projít. :-( Co se týče tvého dotazu, moc jsem to asi nepochopila: píšeš, že byste chtěli další dítě...to znamená, že už jedno máte? Nebo tím "dalším" je myšleno to, že jsi jednou potratila a chcete znovu otěhotnět? Já obecně jsem zastánkyní dítěte až po svatbě, ale ve vaší situaci bych asi taky uvažovala trošičku jinak a asi bych to neodkládala až po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Já už mám dítě z prvního vztahu a děkuji..ted už je mi o dost lépe
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?