Dilema s ukončením svatební hostiny..

Profilova fotka
Ahojte všechny nevěsty, mám otázečku? V kolik jste končili se svatbou? Máme zarezervovaný perfektní sál, kde je všechno dokonalé, jediné mínus je, že se musí ve 2 hodiny ráno vypnout hudba :-( Můžete poradit podle vlastních zkušeností či do toho jít nebo ne? Vím, že je každá svatba individuální, ale i tak děkuji za Vaše rady a odpovědi :-)
Odpovědět
Určitě to bude hodně individuální, my jsme končili v 1 hodinu ráno (obřad byl v 11 hodin dopoledne).
Odpovědět
Měli jsme obřad ve 12:00, oběd ve 14:30, tancovalo se od asi 17:00 a končili jsme ve 2:30. Ale to už jsme tam byli jen my a mladí kamarádi, z rodiny prakticky nikdo (jen tedy sourozenci). Myslím, že do dvou hodin to bohatě stačí. Na svatbě kamarádů hudba končila v jednu a taky to stačilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží v kolík začínáte :) my začali flamovat už při oběde a v 11 jsem padli :) pokud máte obřad ve 12, pak obed, focení a tydlety věci a zábava se rozjede až navečer, tak vám to může byt málo..kdyz začnete parit ve dvě odpoledne, tak vam to bude stačit až až :)
Odpovědět
Já bych do toho asi nešla... Jako na 90% by to časově bohatě stačilo, ale byla bych furt nervózní, že to budu muset ukončovat na sílu a asi by mi to za ten stres nestálo... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No právě, hodně mě to odrazuje, ale máme 70 lidí a je to asi nejvhodnější místo...ještě uvidíme, ale moc moc děkuji za rady :-)
Odpovědět
Obřad byl ve 13 hodin, hostů bylo 80. Většina odjížděla okolo 2.-3. hodiny, ale přesně si to nepamatuju, protože jsem stále tncovala. 9 nás zůstalo s DJem do půl 5, kdy se omluvil, že je unavený. Kluci mu pomohli s aparaturou do auta, popřáli dobrou noc a do půl 6 jsme tancovali na hudbu z youtube. Když jsem s DJem hudbu domlouvala, nevěřil, že vydržíme dlouho - má prý zkušenost, že většinou ze svatby odjíždí po 1 hodině. Byli jsme prý rekordmani. ;) Letos jsme byli na dvou svatbách, na té jedné odpadli jako poslední ženich s mým manželem - asi o půl 3 (?). Ze druhé jsme odjížděli okolo jedné, protože barman zavřel bar a nám byla venku zima.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty brďo, tak Vy jste mi to rozepsala parádně, takže ve finále bych se nemusela až tak stresovat jo? Zkusíme ještě paní přemluvit a když to nepůjde, tak to nepůjde :-) ale děkuji za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my končili v půl 6 ráno :-D ale asi jsme taky byli extrém, nicméně, kdyby nám to někdo vypnul ve dvě, tak by to utnul v největší zábavě... ale fakt záleží i na tom kdy budete začínat, my měli obřad až v půl 3, kolem 5 začínala odpolední zábava a tančit naplno se začlo až v 9 po našem prvním tanci...
Odpovědět
my obřad ve 13:00 v kostele, oběd v 15:30, kapela hrála od 17:00, kdy my se byli fotit, jak jsme dojeli, rozkrojil se dort, dal se první tanec a tančilo se do těch dvou, před půl třetí to začali balit a to po domluvě - už nás tancovalo jen pár a navíc to byl ideální čas, kdy někteří začínali být dost opilí, drtivá většina hostů odjela mezi jednou a druhou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad ve 12 a zábava končila ve 4 ráno. Ale taky nás tam pak už zbylo jen pár.... Ale, co mám zkušenosti z jiných svateb (a že jsem jich navštívila dost), tak se to málokdy táhlo dýl než do těch 2. Nebo tam pak už zůstalo jen pár lidí, kteří většinou už stejně netancovali, ale jen chlastali :-D takže pokud je to místo jinak fakt super, tak bych do toho asi šla... I když nervózní bych byla taky :-D asi bych na to všechny předem upozornila, aby pak nebyli zklamaní a věděli, co se děje.
Odpovědět
@urbanka93 My jsme museli skončit ve 24 hodin s hudbou, ale bohatě to stačilo. Já bych se nestresovala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji holky, jste zlaté, takové rady člověk potřebuje :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Obřad jsme měli v 10:30, skončili jsme v 22:00. Bylo to předem oznámeno hostům, nikomu to nevadilo a bylo to akorát.
Odpovědět
My jsme teď byli na svatbě a končilo se opravdu kolem té druhé. Ale na svatbě mé budoucí švagrové až ve čtyři. Záleží na partii 😊 Každopádně my jsme si vybrali hospodu, kde nás neomezují. Jen DJ je domluven na 8 hodin a za každou další příplatek.
Odpovědět
Taky jsme měli kulturák jenom do dvou, ale úplně to stačilo. Tancovalo se asi od 17 hod., po jedné se sbalila kapela, většina lidí odjela mezi tou první a druhou hodinou. Úplně to stačilo, stejně ke konci se hlavně dopíjí a není to už moc kulturní... Poslední várka odjela asi o půl třetí. Já jsem ještě chtěla pokračovat dál, ale potřebovali jsme být na druhý den ready, abychom ještě dobesedovali s rodinou, co se kvůli svatbě sjela z daleka.
Odpovědět
Profilova fotka
@urbanka93 Existuje takové nepsané pravidlo - a mohu potvrdit že to tak většinou opravdu je, že hostina končí 12 hodin po obřadu. Pokud máte obřad třeba ve 12 hod, tak počítejte, že kolem půlnoci se to bude už pomalinku rozcházet. Do dvou hodin je to ideální ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@urbanka93 My měli lidí 90, s hudbou jsme byli domluvení, že nejpozději ve 2 se hrát přestane. Svatba jela hned od rána, kdy mě vyzvedával ženich v 9:00 a obřad byl na 11:30. Oni i lidi už byli docela znavení a vůbec to ničemu nevadilo. Hudba hrála od 16:30 a to bohatě stačilo, takže já bych se toho vůbec nebála...
Odpovědět
Já co byla na svatbách, tak většinou rozhraní bylo mezi 12 až 2 hodinou, tak bych se toho fakt nebála. Člověk toho má za celý den dost...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad ve 13h, oběd cca 15:30. Kapela začala hrát po 19, okolo 20h byl první tanec. Hráli asi do 3 nebo 3:30. Spousta hostů nám vydržela opravdu dlouho, a nejen mladí, i babičky odjížděly až po 2h :) ... Když přestala hrát kapela, zapli jsme hudbu z počítače a pokračovalo se až do 6h :) ... u nás by to do 2h asi nestačilo, všichni se bavili, byli v náladě, nikdo nebyl protivně opilý a byla to ta nejlepší párty, na které jsem kdy byla :) pokud byste mohli pustit aspoň hudbu z počítače, bylo by to super. Nebo by někdo mohl třeba hrát na harmoniku a zpívalo by se - to je u nás celkem zvykem, ale my dost chodíme na hody a podobné akce, nevím jaký vztah k tomu máte vy.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, my máme obřad ve 12:00 tak uvidíme, zkusíme se paní ještě zeptat, zda se nedá připlatit a prodloužit si to, ale pokud píšete, že je to ideální skončit ve 2:00 tak jste mě uklidnili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás se jelo do rána - já odpadla ve 3, manžel v 5:30 :D Ale cca od 2h už to bylo myslim taky bez hudby :D
Odpovědět
Profilova fotka
aha takže se to dá i bez hudby jo? :D tak to jsem ještě víc v klidu :D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme v pátek šli domů o půl 4, ale tak cca od 2 hodin jsem DJ říkala, že už hrát nemusí. Našlo se pořád několik odvážlivců, kteří pořád chtěli tancovat (3 :-D), ale kdyby DJ nehrál, tak nevadí, pak jsme ještě seděli. kecali atd.... Na minulé svatbě se končilo max o půl 1 co jsme byli. Jo a obřad jsme měli v 5 hodin a pozváno bylo 120 lidí :-D Musí se to rozjet hned od začátku, ať to brzo odpadne :-D já bych se toho taky nebála. Tolik lidí po druhé hodině už asi tancovat nebude
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, tak to jste měli teda velkou svatbu :-) my budeme mít 70 lidí a každý nám říká, že to je strašně moc a tak, tak to by koukali kdyby věděli kolik jste měli vy :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?