Co když bude miminko?

Milé nevěsty, jelikož je fórum anonymní, svěřím se... :) Před pár měsíci jsem musela na potrat, protože miminko umřelo, na doporučení dr bych ještě tak měsíc otěhotnět neměla, ale podařilo se... Je to pro nás radost, ale taky starost... jednak mám strach aby bylo zdravé a taky bych porodila měsíc před svatbou... A co teď?? Pokud bude těhotenství zdravé, přeložily by jste svatbu dopředu (letos říjen, listopad, prosinec) nebo až pár měsíců po porodu?? Aby jste rozuměly, máme doma už jednu ratolest a na svatbu jsem čekala dlouho, tak co by jste dělaly?? :)
Odpovědět
Profilova fotka
a co udělat svatbu dřív?
Odpovědět
Moc gratuluju!! Asi bych počkala první trimestr, jestli je vše ok (nic jiného vám nepřeji, ale pro vlastní klid) a pokud bude, tak bych udělala zimní svatbu. :-) v zimě se dá vše naplánovat mnohem snáz, jsou volné termíny, dodavatelé a často i se slevou. A na jaře bych očekávala druhé mimčo už jako vdaná paní.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji taky udělat svatbu dřív - ideálně 2.trimestr. Neznám moc lidí, kteří by si s malým miminkem svatbu užili...
Odpovědět
Souhlasím s holkama, buď udělat svatbu ve druhém trimestru (Tak jsem to měla já a bylo to super!!!) a nebo až pár měsíců po porodu, až si to s miminkem trochu sedne (ideálně až mu bude tak rok) ..s čerstvým miminkem, těsně po porodu by to byl mazec.
Odpovědět
Profilova fotka
@sabushenkaxx urcite svatbu driv :) mozna bych upustila od velke parady - je to dost starosti, a udelala neco hezkeho mensiho. Gratuluji a drzim palecky ;)
Odpovědět
Holky, moc vám děkuji za rady, doporučení a hlavně podporu!! Moc jste mě povzbudily, sice přeobjednat všechny dodavatele bude o prsa, ale snad by se to zvládlo :-) Do konce prvního trimestru to nechceme nikomu říct, abych si když tak ušetřila tu lítost od okolí, tak snad to klapne a budu shánět těhotenské šaty :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?