Co dát na svatební stoly, mimo oběd a raut?

Profilova fotka
Holky co budete mít na stolech již při příjezdu svatebčanů + během celého dne..? Dávají se koláčky, cukroví, někdo chipsy, ovoce... co je nejideálnější? Nevím ani jak s minizákusky - jestli taky pár na stoly po obědě, nebo bokem k rautu...?
Odpovědět
Měli jsme paštiku a pečivo a pak svatební koláčky. Ostatní bylo na rautovem stole. Ještě třeba vodu, ať vám svatebčané neomdli když bude vedro..
Odpovědět
Pokud máš na mysli sraz svatebčanů před obřadem, tak budeme dávat ovoce. Po hostině budeme vycházet z možností restaurace - vše nám budou nosit na "švédský" stůl, kde si bude brát každý, co bude chtít. Možná nějakou mísu s ovocem přesuneme na stoly mezi hosty a někoho pověřím, aby nosil zákusky z lednice, kterou budeme mít v sále.
Odpovědět
Profilova fotka
@bartvebartve Vsechno jsme meli ma jednom miste, takze obsluha pouzila na stoly slane listove pecivo a kolacky, ktere uz bylo na prijezd svatebcanu. Po obede byl dort a my jsme jeli na foceni a behem te doby obsluha pripravila na stoly kanapky a minizakusky. Ovoce bylo k dispozici cely den na rautovem stolu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?