Chlorella - zkušenosti

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás užívá chlorella (a jakou) a zda jste spokojené. Prý je to dobré na detoxikaci, pleť a únavu, což by se mi celkem hodilo...
Odpovědět
Ahoj, já ji užívám cca 3 měsíce a upravilo mi to zažívání a trávení. Na pleti jsem zatím nezaznamenala žádné změny, ať už k lepšímu nebo horšímu. Na energii jsem taky nezaregistrovala žádné změny - po práci jsem utahaná pořád stejně :-) momentálně mám od topnatur, kde jich beru cca 15 denně, předtím jsem brala jiné po 4 ks denně, značku bohužel nevím, ale zdály se mi účinnější než tyto. Zkusím se mrknout na tu značku u mamči, měla by je ještě mít.
Odpovědět
@saffy Ano, já používám tak jednou za půl roku. Kupuji náhodně, co mají zrovna v lékárně, rozdíl nepozoruji. Můj motiv je odvodnění vody, kterou zadržuji. Poprvé byl efekt wau (po 3 dnech užívání, 1,5 kg dole, jen ve vodě), znovu už takový nepozoruji. Dopad na únavu nebo pleť nepozoruji.
Odpovědět
souhlasím se @zorro4, mají i močopudný efekt. Taky jsem v prvním týdnu ztratila nějaké to kilčo (ale jen vody), pak se to srovnalo do "normálu" s tím, že už ale nebývám tak oteklá.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, a jakou znacku/baleni/vyrobce uzivate? Chtela bych to taky vyzkouset :))) koukala jsem na lekarna.cz ale je toho moooc. Nevim kterou vybrat
Odpovědět
Profilova fotka
@martipoky @saffy Ahojky, já beru chlorellu už od děcka, jelikož jsem trpěla atopickým ekzémem, které se mi za pomocí homeopatik, pití zeleného ječmene a brání chlorelly podařilo vyléčit. Nejlepší a nejúčinnější je od značky Greenways. Avšak jsou o něco dražší, ale kvalitou super. Brali jsme to všichni v rodině a známí a jsme spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
@tanulinkaaa aha, zajímavé. Já mám lupénku, ale bojuju s ní taky docela statečně za pomoci krémů od Biodermy (žádné kortikoidy a tak, na to kašlu). Takže určo vyzkouším. Díky za tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martipoky kortikoidy jsou největší svinstvo :-) Pokud máš lupenku, zkus ještě nasadit homeopatika Thuya occidentalis (volně v lékárně). Chce to ale vytrvat a brát dlouho. Uvidíš, že se ti zlepší pokožka.
Odpovědět
Díky všem za názory!!!
Odpovědět
@martipoky prosím co používáš za krémy? taky mám lupenku a poslední dobou se mi to hodně zhoršilo na obličeji a ve vlasech - přechod do vlasové části ... také používám přírodní věci, ale mám pocit že jsem si na to zvykla a už to moc nepomáhá ... budu vděčná za každou radu!
Odpovědět
Profilova fotka
@mar1984 napsala jsem ti zprávu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?