Chlapi, alkohol a hospoda - zkušenosti a názory

Ahoj všichni (teda spíš všechny :)) ), už dlouho přemýšlím nad jednou věcí, která mě hodně trápí a to - chlapi a jejich chození na pivo, kladný vztah k alkoholu a podobně. Jsme s přítelem 5,5 roku (já 24 let, on 28 let) a první 3 roky nikam nechodil sám, chodili jsme na všechny akce spolu. Okolo toho 4tého roku se seznámil s chlapama ze stejného města a začal chodit s nimi do hospody. Nejdřív to bylo jednou za měsíc, pak jednou za 14 dní a teď jsme se dostali na 1x týdně. Já jelikož jsem úplný abstinent a mám odpor k opilým lidem (především tedy k mému opilému příteli - ostatní lidi, když jsou opilí jsou mi jedno :D ), nemám prostě pro tohle pochopení a hodně v sobě s tímto zápasím. Trápí mě to - to čekání každý týden do pozdních nočních hodin (někdy i ranních), kladení si otázek v jakém stavu asi přijde, kde asi je, co dělá atp. Takhle to možná vyzní, že jsem žálivá, ale to nejsem, na jeho kamarády nežárlím (kdyby jezdil na půl dne pryč dělat něco jiného než se opíjet, neměla bych nejmenší problém). Vadí mi opravdu ryze ten alkohol jako jediná zábava. V dnešní době je můj případ - abstinent - troufám si tvrdit, že vcelku rarita a možná je můj pohled na tohle zkreslený. Několikrát jsme se s přítelem o tom bavili, aby věděl, jak se cítím a jak moc je to pro mě složité, ten psychický boj a neustálé přemýšlení. Řekl mi, že to 1x týdně potřebuje k tomu, aby si odpočinul (psychicky) od práce, ode mně apod. Zajímá mě, jak to mají vaši chlapi a jestli se vyplatí tohle všechno zkousnout a počkat si, že ho to třeba přestane bavit a nebo já se to naučím tolerovat a tak. Zajímají mě vaše názory, nebo jak to doma vy máte vyřešené. Jeho kamarádi jsou všichni starší a mají malé děti doma a dělají to samé (někteří dokonce i chodí častěji, což je pro mě úplně nepředstavitelné a nerada bych to dopracovala tak "daleko", aby můj přítel vysedával v hospodě třeba 3x týdně). Třeba jsem jen hodně náročná a čekám, že najdu partnera, který bude mít vše, co mám ráda a nebude dělat nic, co ráda nemám. Nebo si myslím, že nějaký takový chlap existuje a třeba neexistuje :)) Díky všem za zprávy x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme s pritelem 5 let. Ja jsem stejne stara jako ty a pritel o neco mladsi. A tohle mi teda nedela. Sem tam jdou s klukama do hospody nebo spis do baru si sednout na pivo proste😁 ale spis si povykladat a treba jednou nebo dvalrat za mesic. Ja vetsinou chodim taky, ale ne vzdy se mi chce, takze obcas jde sam. Ale do zadnych rannich hodin, dojde treba po pulnoci nebo max v 1. A semtam chodi s nejlepsim kamaradem ven. Ne pit ale projit se. Ujdou treba 10 km a vykladaji. Ha jestli mi jeste někdy nekdo rekne, ze zenske jsou ukecanější nez chlapi, tak mu neco hodim na hlavu😁😁 Mne spis prijde divne trochu, ze si potrebuje od tebe jednou tydne odpocinout. Sak prece nejste furt zavreni spolu ne? Mate svou praci, konicky... My jsme teda radi, ze muzem jit nekam spolu po tom tydnu, kdy mame skolu a praci. Vim, ze kazdy odpociva jinak, ale nevim jestli bych vydychala, aby sedel tyden co tyden jen v hospode. Nevim jestli takovi kamaradi jsou nejlepsi, ale to ja nemuzu soudit. Kazdopadne pritel by se mel pokusit s tim neco udelat uz jen proto ze ti to vadi a zkusit najit neco jineho pri cem se odreaguje. Ono to taky pekne leze do penez, co si budeme rikat ze.
Odpovědět
Muj muz chodi obcas. Je nejaka akce z prace, kamaradi ho nekam pozvou (posledne treba rozlucka se svobodou jednoho z nich), je to treba jednou za dva mesice. Podobne se chodim bavit i ja bez nej. Nutno rict, ze se nikdy nevracime nijak extra opili, ale abstinenti tedy nejsme. A casto chodime za zabavou spolu. Frekvence 1x tydne mi pripada na hrane, jsem rada, ze muz takto vysedavat nechodi.
Odpovědět
My jsme oba konzumenti, takže pijeme opravdu jen příležitostně... Na akce většinou chodíme společně, ale občas máme dámský a pánský dýchánek každý zvlášť. Ale znám případ skupinky mužů, kteří se pravidelně scházejí 1x týdně. Jdou si zahrát tenis, pak na pivko u něhož probírají vaření :-D Problém bych spíš viděla v tom, že chodí až tak pozdě. My od sebe "odpočíváme" koníčky v podobě sportu. On jde do posilovny, já mám od března do listopadu kolo.
Odpovědět
Můj muž chodí přes jaro - podzim s kolegy na volejbal a na pivo, on teda jede většinou autem, takže bez piva. Většinou tak 2x do měsíce, občas se podaří vícekrát za sebou. Když jdu s ním a řídím, tak si dá to pivo. Občas jde s kamarády do hospody, někdy jdeme spolu, pokud se jedná o kamarády společné. Tak dvakrát do roka se strašně vožere, protože normálně moc nepije a neumí se tudíž kontrolovat, a z toho pak mám já obrovskou zábavu :-D Já chodím ven výrazně častěji, než on (minimálně 1x týdně na kávu a na delší procházku), ale já moc nepiju, takže je to spíš o pozdních návratech domů. A víc to vadí kočkám,než muži, ten s tím nemá problém :-) spolu chodíme sami ven poměrně často. myslím, že to tvého muže přestane bavit, přece jen se s těma chlapama ještě nezná tak dlouho, aby se navzájem omrzeli. Podle mě časem zjistí, že vídat se každý týden, sedět na těch tvrdých židličkách v hospodě a mlátit prázdnou slámu není to pravé ořechové :-) ale je to jen můj názor, založený čistě na mých zkušenostech a pozorování.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj manžel je sportovec, takže k chlastání žádnej přívětivej vztah nemá. Chodíme spolu 3x týdně do fitka, on pak ještě 2x na tenis. V pátek většinou po tenise si jdou s chlapama sednout na "ionťák" :-D (plzeňskou dvanáctku). Dá si tak dvě tři a jde domů. Pokud jede rovnou z práce autem, dá si vodu :-) Samozřejmě občas je nějaká akce, kdy buď on nebo já nebo společně s přáteli tak sedíme, moudře hovoříme, najednou jsou čtyři ráno a prázdných lahví je dost :-D Mně by nevadilo, kdyby chodil 1x týdně s chlapama moudře pohovořit, jako to, že se prostě "musí" vrátit na plech. Nějak mi přijde, že to není ani inteligentní, ani normální.... Odpočívat od práce (a můj manžel má jako projektant hodně náročnou práci na "hlavu" i na čas) alkoholem (neřeknu tu tam, to by se prostě může stát) je v mých očích problém. A nevím, jak to bylo myšleno, ale jít si vylejt hlavu, aby "si ode mě odpočinul" - to by mi asi docela urazilo.... =-)
Odpovědět
Tak damy predemnou ti asi moc nepomohly, kdyz kolektivne zkonstatovaly, ze jejich manzilkove zadny takovy problem nemaji :-p Ja podobnou zkusenost mam, nechci zachazet do detailu, protoze mi to vuci tomu dotycnemu neprijde fer (taky bych nebyla rada, kdyby o mne nekde na webu vypravoval history, byt pravdive), ale muj poznatek je tento: on neprestane jen proto, ze to chces ty. Zni to strasne, ale ty jsi 'mala' motivace k tomu, aby neco zmenil, evidentne mu to takto vyhovuje. Ano, muzete si o tom promluvit tam a zpatky, on ti muze naslibovat hory doly (a na chvili to treba I dodrzi), ale trvala zmena musi vyjit z nej samotneho. A rovnou vypust z hlavy, ze manzelstvi, dite atd by ho zmenilo, na to dojely uz mnohe, jedna moje kamaradka taky doufala, ze kvuli diteti prestane jeji manzel chodit po hospodach...a dopadlo to tak, ze kdyz byl holce 1 rok, tak se kamoska rozvadela. Ja bohuzel nevim, co poradit. Mne pomohlo zmenit partnera.
Odpovědět
@zanett ona se tazatelka ptala, jak to doma mají ostatní, a na názor ;-) žádné prosby o rady tam nepozoruji :-)
Odpovědět
@zanett Tazatelka se ptala, jak to máme doma my, tak jí na to odpovídáme....
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to nepřipadá úplně standardní chování. Pochopila bych, kdyby se chlapi sešli na nějaký sport a pak třeba na dvě, tři pivka zašli a pak domů. Ale jen se "vylejt" každý týden a argumentovat, že si musí odpočinout i ode mě, to by mi hodně vadilo. Já už bych zvedla varovný prst, že takhle teda ne. Přítel zajde s kamarádem do hospody tak 2x za rok, tak to beru, že se vrátí v náladě. Ale taky to moc nemám ráda, když je opilý.
Odpovědět
@verunecka84 @lalkaamichal Tak jasne, ale prakticky vzato to asi byla skryta zadost o radu, protoze jak ji pomuze vedet, jak to chodi u ostatnich? Ona s vami nezije. Takze kdybyste tady vsechny rekly, ze vasi manzele chodi do hospody taky jednou tydne, tak by ji to uklidnilo? Prece kdyz mi neco vadi, tak je mi jedno, ze ta sama vec nevadi ostatnim, neprestane mi to vadit jen proto, ze kdejaka Marka, Helca ci Frantiska to ma podobne a je v pohode. Ale koncim, jdu na veceri ven, tak si to chci uzit a ne se zase rozcilovat nad beremkovyma diskuzema :-p
Odpovědět
řekla bych, že to není úplně košér...hlavně to zkracování intervalů. Jednou týdně do němoty - to už bych označila za kvartální alkoholismus. Jinak , u nás doma - chlap jde na tři piva tak 1krát za 2 měsíce.
Odpovědět
tak u nás je to naopak, můj chlap nechodí nikam, nepije (jen když si spolu otevřeme šampáňo,ale to je tak vyjímečné) ale já si občas zajdu s kolegama do hospůdky posedět, to jsou vlastně jediné případy kdy si něco dám, příteli to nijak nevadí,ale je taky fakt že se nijak neopíjím, a nechodím domů ráno. Jediné co bych k tomu řekla, že já bych dala nevím co za to kdyby si někam aspoň jednou za měsíc zašel...(místo toho chytáme pokémony, to snad radši na to pivo kdyby si zašel :D)ale tak každá máme své představy o vztahu a jeho fungování...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak já tohle také neznám. Manžel není úplný abstinent, ale alkohol ho nezajímá, jen velmi příležitostně (narozeniny, svatby, oslavy) a většinou si dá max 2 skleničky vína nebo půllitr piva a končí. Sem tam něco tvrdšího, ale to opravdu jen velmi výjimečně, cca 1x za půl roku. S kamarády a s kolegy z práce ven samozřejmě zajdou, ale je to max 1x za měsíc, spíš méně a nikdy opilý domů nepřišel, většinou si nedá ani pivo, vždycky říká, že se dokáže bavit i bez alkoholu (a je to tak :-) ) Já naopak s holkama na vínko zajdu častěji než on, ale nepřeháníme to. Spíš to vše záleží na tom, jestli je pro tebe jeho chození do hospody psychický stres, který nemůžeš překonat a vidina toho, že v hospodě začne trávit víc a víc času je pro tebe nepředstavitelná (což chápu), asi to nebude úplně perspektivní vztah...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dobrá ja budu teda první, koukam, že beremko je opravdu téměř plne samých svatých můžu i žen :-D my si dáme rádi oba...často jdem na pivko sami...občas s kamarádama a taky kazdej sám se svýma znamejma...já chodím s kamarádkama jednou za 14dni(vracím se sice relativně brzo ale ne střízlivá :-D), jednou do měsíce, když jsem u rodičů, chodím s partou a končíme i na diskotéce do rána :-D...muž má svou fotbalovou partu a chodí jednou,dvakrat týdne, ale musím říct, že dopadá občas i slušneji než já a nechodí moc pozdě...to maximálně když spolu nejsem a parim taky :-D ale to ti asi taky nepomůže že :-D pokud jsi abstinent a vadi ti to tak vez, že ti to bude vadit furt...a zakazovat mu to by taky nikam nevedlo :-/ (Jinak to asi zní tak, že vypadame jak alkoholici, ale Nene :-D, zas někdy nejdem nikam dlouhou dobu a doma si nedáme pivo ani víno snad nikdy....a hodně sportujem :))
Odpovědět
@hitchhiker My chytáme pokémony cestou na pivo :D:D:D Jinak, my chodím ven oba. Jak kdy máme co domluvené. Přes zimu chdíval přítel pravidelně hrát Bang! u piva. Já třeba chápu, že si ode mne potřebuje odpočinout, já od něj taky.( troufnu si říct, že vztah máme v pořádku a nevidíme na tom nic špatného:) ) Abstinenti nejsme - mně stačí trocha a už jsem upovídaná, drahý zase vydrží jak tank, takže mi na plech nechodí. Ovšem souhlasím s těmi co říkají, že pokud ti to vadí, bude ti to vadit pořád a pokud má přítel potřebu tímto způsobem relaxovat, tak ta sama také nevymizí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja i muj manzel jsme abstinenti...dame si max na nejake velke oslave ale jestli byl celkem tak 10x zabdobu naseho 6-ti leteho vztahu nekde tak je to moc;) a jsem za to rada. Nesnasim opilost! Jedina vyjimka byla rozlucka:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ardent1 mne je taky jasne, ze je obcas potreba si od sebe odpočinout 😁 ale tyden co tyden? A to jsou spolu "jen" pres pět let. Co bude za dalších dvacet? To dojde naopak jeden vecer v tydnu za manželkou?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak s tim nemam problem. Radi zajdem obcas posedet, s kamarady nebo sami (to ale spis vyjimecne). Manzel sam do hospody nechodi vubec, zato ma jine zajmy, kde si odpocine (i ode mne)- jednou tydne hraje softball, v nedeli vecer chodi hrat karambol (maji s chlapama turnaj) a obcas chodi k jednomu z nich na karty. Ze vsech techto akci se vraci strizlivy, protoze jezdi autem ;). Ja si mezitim zajdu na jogu, uvarim nebo vyzehlim.
Odpovědět
@zanett Hele, neříkám, že mě tu spousta diskuzí nes...., ale nějak mám pocit, že tebe každá. Nabízí se otázka, proč to čteš, když je tu tak tobě tolik nepříjemné složení uživatelek.
Odpovědět
@squeeze Přidávám naši zkušenost, aby v tom @laka_lacenda nebyla sama. Já chodím obvykle jednou týdně večer někam "posedět", můj muž, když je v ČR tak také (občas každý sám, občas spolu). Kromě toho jsem minimálně 2 večery v týdnu v tělocvičně a 1 večer na angličtině, což se ale snažím, když tu je, nějak lépe časově uzpůsobit. Já osobně mám docela potřebu si dát ten jeden večer v týdnu na své aktivity a totéž akceptuji u něj a je mi vcelku jedno, jestli jde běhat, s kámošem do kina, s klukama na jídlo nebo na pivo. Jediné, co by mi v tvé situaci vadilo, kdyby byl opilý a protivný. A to můj muž není. Ale měla jsem partnera, co byl napitý hodně agresivní (na mě slovně, na ostatní i fyzicky), a jelikož nebyl schopen si dát jen dvě tři piva a dopadlo to vždycky blbě, vadilo mi to v podstatě pořád. A pak jsem měla partnera, který dělal opilý fakt děsné věci - prošel sousedům oblečený bazénem a usnul mokrý v posteli nebo usnul na hnoji :-D Tam mi to vadilo také. Kolegové z práce třeba chodí jednou týdně na florbal, a pak na pivo, občas se to protáhne. Takže abych to shrnula, mně by nevadilo jeden večer týdně v hospodě, pokud se pak opilý nechová jak pako. A nevidím důvod na něj čekat, až se vrátí. Nicméně chápu, že tobě jako abstinentovi to vadí. Každopádně on je svobodný člověk, obávám se, že se mu nebude chtít příliš ustupovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 tj, agresivní nebo nepříjemna opilost by mi vadila dost...znám např jeden pár, kterej se vždy strašně pohádá, když se víc napijou....ale zas maj výhodu, že si to ráno ani jeden nepamatujou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 @laka_lacenda Nejste samy holky. My taky chodime na pivko a nekdy uz je na nej fakt chut a umime se taky pekne zrubat. Nehadame se, jen pak mame o neco hlucnejsi sex nez normalne :-D Ja chodim casteji, protoze mam vic volneho casu a protoze se vidam s dost kamaradkama a kavarna pro nas proste neni to prave. Jinak znam taky pary, co se s kazdou kapkou alkoholu navic zacnou chovat jako vetsi a vetsi dementi a hadaji se. To se nam nestava. Nerikam, ze jsme se nikdy nestekli podnapili, ale jestli za tech 6 let tak trikrat? A to je na nasi frekvenci provozovani alkoholismu dost slusny :-D Nicmene, taky bych nebyla nadsena z chlapa, ze kteryho se stava hospodskej povalec a vede moudry reci se strejdama u stolu stamgastu, z toho mam osypky vzdycky, kdyz je vidim. Uprimne nevim jak bych to resila, asi bych zkusila priteli navrhnout alternativy traveni volnyho casu, zkusila bych ty lidi i poznat, no ale kdyz by nevysla nejaka snaha od nej, tak by me to asi za chvili prestalo bavit...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam doma chlapa co si da doma obden sklenku vina... ja piju velmi vyjimecne. Ale kdyby si pral chodit 1× tydne na pivo, nevadilo by mi to. Ale jedine pokud by se vracel v relativne normalnim stavu a do pulnoci... pokud by se to zmenilo a chodil by vylitej a rano, tak bychom si promluvili a asi bych se v pripade pokracovani pomalu odmilovavala...
Odpovědět
@amazonkaaa jen bych podotkla, ze u nás se nikdo nezrubava (pises "taky").
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jak pise @amazonkaaa, no :). My chlastame oba, obcas spolecne, obcas kazdej zvlast. Pokud ten tvuj chodi jen jednou tydne, nevraci se hlucnej a agresivni, neblije po byte, opravdu si nemyslim ze by to byl problem. Navic, chozeni do hospody na pivo neni uplne jen o tom alkoholu. Je to spolecenska udalost a opravdu to cloveku pomuze zrelaxovat (a ano, chlap si opravdu potrebuje aspon jednou tydne od sve zeny odpocinout... a plati to i naopak ;-)). Ale jo, rikam to z pohledu (z tveho uhlu) alkoholika :-D. Ale mozna bych mela ve svem pripade jine srovnani. Jsem ortodoxni az militantni antikurak, koureni mi fakt brutalne vadi. A muj muz si rad obcas da doutnik (on prohlasuje ze je nekurak a ze jen ma rad doutnik na zvlastni prilezitosti - Silvestr, narozeniny, narozeniny jeho nejlepsiho kamarada atp.). Me doutnik 3x-4x do roka prijde az moc casto (asi jako tobe hospoda jednou tydne), ale jemu na tom zalezi, protoze si u toho pry muze pekne zameditovat, zabilancovat a "spalit starosti" za tech par mesicu. Takze mame proste dohodu ze si da doutnik kdyz ja u toho nejsem a na Silvestra a Novy rok, kdy u toho jsem, ho proste nepolibim :-D . Takze moje rada by byla, at si na ten den v tydnu najdes taky nakou zabavu at u toho nejsi, kdyz on prijde z hospody. Kdyz nesneses alkohol, jdi s kamoskama co ja vim do kina, do fitka, do sauny... a pak treba prespi u kamaradky.
Odpovědět
@squeeze Souhlasím s holkama co píšou, že taky někam zajdou, buď spolu, každej sám atd. Nejsme alkoholici, ale máme báječnou partu kamarádu, se kterými se rádi potkáváme a dokud nejsou děti, tak proč ne?! Každej někdy potřebuje svůj prostor, ať už pokecat, dát si pivko, nebo cokoliv. Přijde mi, že jsi v tomto dost sobecká. Píšeš něco ve smyslu" jak JÁ mám ráda a dělat co JÁ nemám ráda....přijde mi to že Váš vztah je jenom o tom co TY! Přemýšlela si někdy o tom, že lidi jsou různí a ač ty nemáš potřebu si dát jednou týdně pauzu s kamoškama a mít chvíli klid od protějšku, tak on to třeba potřebuje?? Nechci na tebe nějak útočit, ale pokud mu to chceš vyčítat jen pro to, že TY jsi v tomhle jiná a není u tebe pomale žádníá tolerance v tom, že On takovej je...tak by se taky mohlo stát, že váš vztah díky tomu ztroskotá. Už jsem pár takových konců zažila u svých známých. Je to samozřejmě jen vaše věc, chtěla jsem ti jen osvětlit jak se může cítit on. Dlouhodobý vztah je založený především na toleranci...
Odpovědět
Taky jsem abstinent a mám odpor k alkoholu, takže ti naprosto rozumím. Určitě to nedělají všichni chlapi, můj manžel si občas dá pivo rád, ale musí k tomu být nějaká příležitost, třeba na dovolené nebo k nějakému jídlu, ke kterému se to prostě hodí. A do hospody s kamarády jde párkrát ročně, jen když je prostě nějaká zvláštní příležitost. Jsme spolu přes dva roky a opilého jsem manžela vlastně nezažila, jen jednou se vrátil s kocovinou, ale to měli setkání s kolegy z práce, které probíhá jednou ročně. Celý den pak ležel v posteli, bylo mu špatně, nadával na sebe, jaký je pitomec a pořád se mi dokola omlouval :D Já prostě alkohol nemám ráda a společnost opilých lidí nesu dost těžce. Jsem šťastná, že se manžel neopíjí a že máme společné přátele, kteří se taky neopíjí a když s nimi jedeme na nějakou akci, je tam pohodová atmosféra s minimem alkoholu. Takže si rozhodně nemyslím, že bys byla přehnaně náročná. Myslím si, že tohle je jedna z oblastí, kde je potřeba se s partnerem shodnout. Pokud jeden má rád hospodu a opíjí se a druhý má k alkoholu odpor, je to docela blbý...Moc vám přeju, aby se vám podařilo najít uspokojivý kompromis.
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel chodí na pivo jednou za měsíc s týmem z práce a občas s kamarády. Řekla bych, že přes léto jde jednou za 14 dní, přes zimu méně. Tahle frekvence mi vůbec nevadí, spíš ho v tom podporuju, aby si občas mohl s někým pokecat u piva, nic proti tomu nemám :) Je teda pravda, že málokdy se opije víc než by musel, a i když už se mu to někdy povede (třeba když teď zapíjel narození dcery), má ukecanou opici, takže nic strašnýho... Asi ani týdenní frekvence by mi nevadila, protože v podstatě všechny ostatní večery trávíme spolu, doma se nemíjíme. Pokud by ale s kamarády u piva trávil podstatnou část potenciálně společných večerů, nebo se pravidelně zřídil, taky by mi to vadilo. A chápu, že když jsi abstinent, je to pro Tebe ještě hůře skousnutelné...
Odpovědět
@galikl Tazatelce ale nevadí, že její muž chodí s přáteli ven, ale že se min. jednou týdně opíjí. Doslova napsala: "kdyby jezdil na půl dne pryč dělat něco jiného než se opíjet, neměla bych nejmenší problém". Myslím, že je rozdíl chodit s přáteli o víkendu na jedno dvě nebo se vracet pravidelně až k ránu a na plech...
Odpovědět
@simone5 Jenže záleží co tazatelka myslí tím, že se její muž opíjí....jestli jako pro abstinentku jsou pro ni tři piva to, že je někdo opilej tak to nemá v hlavě v pořádku. Znám alkoholiky a opilce a rozhodně mezi ně nepatří lidi co si jednou za týden s kamošema posedí u třech piv. Někdy se člověk zdrží ani neví jak a přitom toho ani moc vypít nemusí..... Je to jen jejich věc, jen je mi líto chlapa, kterej nemůže jeden den v týdnu vypnout a i kdyby se opil...no a co???pokud nemá zdravotní problémy, pomůže mu to vyčistit hlavu, svým způsobem i zrelaxovat....sama tam psala že si chce odpočinout i od ní.....bohužel pokud je taková jak se zdá...se mu vůbec nedivím..a jestli mu bude zakazovat i ten jeden blbej den v týdnu, tak za chvíli zůstane sama nebo podvedená. Můj názor...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?