Byla nevěra v minulosti?

Profilova fotka
Ahoj holky. Mám přítele a jsem s ním šťastná. Měli jsme přes půl roku pauzu a každý jsme si zkusili něco jiného. Vůbec toho nelituji a jsem ráda, že jsme přišli na to co oba chceme. Sice na něj bylo docela dost lidí naštvaných že si za ten rozchod mohl sám, ale vedlo to alespoň k jeho napravení a vlastně i k mému. Mluvíme o společné budoucnosti a jsme opravdu spokojení. Jen že je tady jedno veliké ALE. Už před rozchodem si stál za tím, že mi za těch spoustu let nebyl nikdy nevěrný. Opakoval mi to i když jsme spolu nebyli. No a pak jsme se dali dohromady a já se ho zeptala znovu s tím, že chci vědět pravdu a rozdýchala bych to, ale nesnesla bych kdybych se časem dozvěděla, že mi lhal. Pořád tvrdí, že nikdy nebyl (jeho rodiče se rozvedli a bylo v tom hodně nevěry- proto už tenkrát tohle odsuzoval).Teď v nové práci dělám s naší společnou známou a už poněkolikáté prohodila, že se diví proč jsem se k němu vrátila, jak si naivně tenkrát myslel že mě má jistou. No a dnes se rozčilovala, že nechápe proč žárlí, když mi byl sám během našeho vztahu nevěrný. Řekla jsem, že mi přísahal, že mi nikdy nebyl nevěrný, ale nevypadalo to že by tomu věřila. Přišlo mi, že na něj je kvůli tomu naštvaná. Jako kdyby něco věděla, ale nechtěla mi to říct. Ptala jsem se pár našich společných přátel a ty tvrdí, že mi nevěrný nebyl a vím, že jeden kluk je takový škodolibý a roznáší drby, tak že je možné že to vykládá on. Mám obavy jestli před lidmi nevypadám jako naivní husička, která mu věří a všichni přitom vědí, že mi zahýbal. Moc mě to štve. Kamarádka mě uklidňuje že to je minulost a abych to neřešila, ale já prostě nesnesu abych byla za blbce. Co si o tom myslíte? Zažili jste někdy něco podobného?
Odpovědět
@majdulena Chápu, že situace ve vašem vztahu nebyla vždycky růžová, ale důvěra je prostě základ. Pokud muži neveris, nejsi ochotna věřit, nemá to cenu. Měla bys věřit svému příteli, ne nějaké ženské z práce. A může ti být jedno, co si myslí ona nebo okolí. Pokud mu věřit nedokazes, je jedno, jestli ti byl nebo nebyl věrný. O mě někdo roznasel drby jen na základě toho, že jsem si párkrát vyšla s bráchou na oběd. Hned se to rozneslo do všech stran. Lidi jsou prostě neprejici, to, že ti říkají takové věci neznamená, že jsou pravdivé, neznamená to, že by jim na tobě záleželo, znamená to, že jen chtějí senzaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Za prvy neuznavam "dali jsme si pauzu aby jsme zjistili co chceme" Pokud nekoho milujes nepotrebujes pauzu popripade skakat do pelechu s nekym jinym aby si zjistila,ze to neni ono. Uz to by mi naznacovalo,ze to asi neni to pravy, Za druhy, pokud mu neveris, tak je to spatny. Zaklad fungujiciho vztahu je predevsim duvera na prvnim miste. Musis se rozhodnout zda veris ostatnim nebo jemu.
Odpovědět
Asi mě ukamenujete, ale toto řešit s cizími lidmi mi příjde docela nemístné...Toto máš řešit s nejlepší kamarádkou... a hlavně, aji kdyby byl nevěrný, otázka je, zda ho miluješ a chceš být s ním....změní se na tom něco ,kdyby to byla pravda??? možná nevěrný byl, ale mohl si uvědomit..že to není ono a chce být s tebou.... prostě zkus toto neřešit
Odpovědět
Profilova fotka
A neni to jedno?Proc se ted zabyvat necim ,co bylo a kazit si tim ,to co mate ted,popr.to co budete mit v budoucnu.Jestli ho milujes kasli na to jestli vypadas jako husicka,vzdyt co,je pro tebe dulezitejsi,pritel nebo to jak vypadas a co se rika?
Odpovědět
Chápu, že tě to štve, ale tyhle věci se nedají řešit, hlavně ne s víceméně cizíma lidma, tím si to trauma akorát prohloubíš. Je jedno, za koho jseš či nejseš, nikdo do vašeho vztahu nevidí a nemá právo ho soudit a stejně to dělat bude. Důležitý je váš vztah, to, jestli mu věříš, a to hlavně ve smyslu že tě miluje, chce pro tebe to nejlepší, chce s tebou být a stojí jen o tebe. Minulost bych nechala
Odpovědět
...koňovi. A každý vztah má své tempo, někdo potřebuje odstup, aby si srovnal hodnoty a třeba se odhodlal k závazku, to je třeba případ mého nastávajícího. Takže si hlavně nenech nakecat, že jakmile nejsi ve škatulce 'na první pohled až do smrti', tak vztah nemá šanci:-). Většina těch, co to říká, má zkušenosti pár-letých vztahů, nic empirického:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za prve bych verila priteli an e nejake skodolibe blbce v praci... zauhe meli jste pauzu...takze tam i prostor na neveru byl...a nikde nepises zda ty jsi byla verna? Nemyslim to zle ;-) ...jen si mmyslim ze v urcitych situacich muze ta nevera i pomoct-v uvozovkach, a nebo ze dulezitje co je ted a co bude dzaskobrtnuti v minulosti bych nehrotila ale to je pripad od pripadu...neni to cernobile a zalezi zda se ted mate radi... at si kdo chce mysli co chce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni Tak určitě mu věřím, ale když ji slyším tak nějaké ty pochybnosti to ve mě vyvolává.
Odpovědět
Profilova fotka
@najbrtka Tak zajímajá mě jestli se s tím také někdo setkal a taky názory ostatních. Kamarádce jsem se svěřila a říkala abych to už neřešila. Spousty lidí sem píše svoje trápení a problémy a kdyby každá odpověď byla, že tohle se s cizími lidmi neřeší , tak to potom jsou tahle fóra zbytečná -neber to prosim ve zlém.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuziitka Věrná jsem byla:o) S přítelem jsem o tom mluvila a je naštvaný kdo tyhle pomluvy říká. Chtěl se jí na to jít zeptat a vyříkat si to s ní. Zarazila jsem ho aby se na to vykašlal. - jestli to jsou pomluvy tak musím říct, že lidi jsou pěkné zlí :o( Včera koleg. neměla dobrou náladu a zase měla ty svoje rýpavý řeči, že koukala na fb že přítel jde na festival a jestli jde zase beze mě. Řekla jsem ji, že když mu řeknu že chci být s ním tak vím že nepůjde. Hned na to mě odpálkovala, že určitě půjde s naší kamarádkou, když nepůjdu já.Řekla jsem jí, že o tomhle silně pochybuju. - Je to prostě nepříjemný a kdybych věděla, že mě podvedl tak bych ji odsekla, že to vím a je to pro me uzavřená záležitost.. Takhle ale slyším tyhle řeči a nevím jak na to reagovat. A hádat se tam s ní před ostatními nemám ve zvyku. Upřednostňuji, když můžu toho druhého nějak tzv. setřít :-D a pak mám většinou klid a ještě k tomu pak mám výborný pocit z toho, že se tímhe ten člověk sám znemožnil a příště si dá pozor, jestli má mít takové řeči.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak holky děkuji za všechny názory.
Odpovědět
Profilova fotka
@majdulena Taky si myslím, že pokud s ním chceš být, tak že bys mu měla věřit a na pomluvy se vykašlat i když trochu chápu, že to v Tobě hlodá. A hlavně bych přestala s tim se vyptávat kamarádů, jestli Ti byl nevěrný nebo nebyl... protože já být na jeho místě a dozvědět se, že se lidí kolem ptáš, jestli Ti byl věrný, tak mě to asi dost mrzí budu z toho chápat, že mi nevěříš.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nezlob se,ale jestli tvoje kolegyně nemá dobrou náladu a vybíjí si to řečma na tobě,tak je to pěkná ..... Není náhodou do toho tvého přítele zabouchlá ona?:-) nebo ti jednoduše závidí.Jako hlavní problém bych vnímala tvou kolegyni,a né to jestli ti přítel zahejbal nebo ne, věříš mu-to je důležité.
Odpovědět
Profilova fotka
@iwwwca bohužel taková je. Nemyslim si že by do něj byla blázen, ale to že na nás žárlí mě už taky napadlo. Já mu věřím , ale když někdo něco takového říká tak jsem v rozpacích. :-) Jenže toohle se už asi nikdy nezbavíme a sem tam někdy takové kecy uslyšíme - co naděláme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@dzogobela Asi máš pravdu. Jestli to tenkrát udělal se už asi stejně nedozvím a bude to hold pro mě jeden veliký otazník.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?