Budete dávat rodičům pod stromeček svatební oznámení?

Už skoro od září plánujeme svatbu, ale zatím to nikdo neví krom opravdu mála lidí jako je svědkyně a moje teta, která nám plánuje a připravuje celou hostinu.Přišel podle mě okamžik kdy by bylo dobré vše už vyklopit.Jsem už vyčerpaná tajit to a na otázky kdy bude svatba dělat že nic.Jenže přítel by ještě asi počkal.Já bych to nejraději sfoukal o Vánocích.Je to jednoduché jen vytiskneme nějakou fotku a napíšeme k ní že se bereme a je to.A navíc to nemusím říkata a to je to nejlepší:-). Přítel ale říká že máma bude plašit a že bude z toho vyjevená.Přitom zasnoubení jsme už rok tak to můžou čekat a svatba bude za 5 měsíců a myslím že by taky měli vědět co je čeká a mě se tak strašně uleví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se brali v červnu a těm, co jsme plánovali pozvat na hostinu (33 lidí celkem i s náma) jsme dali o Vánocích obálku s předběžným svatebním oznámením. Vyjevení někteří byli :D :D to ne, že ne, ale bylo to v pohodě, hlavně jsme nemuseli nic říkat, přečetli si to ;-) Myslím si, že načasování půl roku dopředu je tak akorát, než začnou hosté plánovat dovolené, apod. Navíc jsem chtěla, aby se mnou mamka a svědkyně šli omrknout šaty..
Odpovědět
mě by zatím stačilo předběžně rodičům :-) podle mých předpokladů to vykecají oni za mě :-)
Odpovědět
Myslím, že je to ideál, hlavně když svatba bude v květnu/červnu, těch 5 měsíců uteče jak voda, mohlo by rodiče mrzet, že jste to před nimi tutlali, vždyť svatba je přeci krásná a radostná událost, o kterou by se měl člověk podělit se svými blízkými. My se bereme v září a taky dáváme rodičům na vánoce oznámení. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se brali v květnu a chtěli jsme to říct až po Novém roce, nicméně situace tomu chtěla jinak (švagr začal řešit svatbu a posléze naši dovolenou), tak jsme to museli vyklopit ještě před Vánocema :-D Jinak u nás to nevěděl nikdo, dokud se to nedozvěděli rodiče :-) Babičky dostaly předběžné oznámení pod stromeček- když už to teda bylo venku..
Odpovědět
já se právě taky bojím že přítelův bratr se rozhoupe a rozhodnou se udělat svatbu taky v roce 2013 a byla bych nerada kdyby to bylo ve stejný týden :-)
Odpovědět
Sice jste to už oznámili před měsíce, oznámení jsem chtěla ale dávat rodině pod stromek. Bohužel objednávka se nezdařila.. a nakonec jsem se rozhodla je stejně vyrobit sama. Takže papírové oznámení v roce 2013, ústní oznámení na Vánoce (těm, kteří ještě nevědí).
Odpovědět
Profilova fotka
My taky dali rodičům k Vánocům (dostali k tomu totiž dovolenou), ostatní dostali elektronické oznámení o datu v lednu a klsické oznamko s veškerýma informacema asi 6 týdnů před svatbou s koláčkama. Ale je fakt, že my jsme to měli celé takové jiné... Ale klidně bych dala i v normálním případě.
Odpovědět
Určitě ne jako "dárek", ale v rámci vánočních návštěv oznámení rodině už asi dáme, jestli ho stihnu dodělat :-D nejdřív mi to přišlo moc brzy, ale je pravda, že je to dobrá příležitost...
Odpovědět
špatně jsem to napsala né jako dárek to samozřejmě dostanou jiný ale přibalit nenápadně k tomu :-)
Odpovědět
Ahoj holky. My budem oznámení dávat celé rodině na Vánoce. je to super příležitost a hl. budem je mít hezky všechny po kupě :-).
Odpovědět
Profilova fotka
JJJ, my taky - uplně se to opravdu hodí! Rozhodně je to skvělá příležitost. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v květnu...přítel říkal, že na pozvánky je o vánocích ještě brzy...ale přesvědčila jsem ho, jelikož oba chceme pozvánky předávat osobně, neposílat poštou, a jeho rodina je krom jeho rodičů, z jiné části republiky. Po vánocích samozřejmě budeme objíždět celou rodinu, jak už to bývá, tak to aspoň zvládneme jednou návštěvou a ušetříme poměrně velké výdaje za další cestu po celé republice. Navíc jak už tu zaznělo, aspoň budou mít všichni čas na naplánování volna. Ne u všech je to vždy jednoduché. Jinak obě naše rodiny již o plánované svatbě ví, takže žádný šok to pro ně nebude :-)
Odpovědět
Článek se načítá
vykecají to rodiče stopro :-D takže pokud to chcete tajit, tak neříkat ani jim... Chtěla sem si to taky nechat pro sebe, ale moje maminka, kterou sice velmi miluju, ale v tomhle případě mi leze na nervy :-D, převzala iniciativu a než sem se nadála, tak to v mé rodné vesnici vědí všichni... No ale což, nemáme se za co stydět, jen sem holt nechtěla takovou popularitu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?