Brno, Blansko a okolí

Ahoj slečny, ženy, Chtěla bych se zeptat nemáte-li nějaký typ na svatbu venku okolí Brněnska? Chceme se brát jen my a svědkové, psala jsem již do hotelů například Maximus v Brně, a všude mi odepsali že tak ''malé'' svatby nedělají. Nemáte nějako nějaký typ, kde udělat takhle malou obyčejnou, ale kouzelnou svatbu? :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelatou Pokud se chcete brát v sobotu, tak je nasnadě, že oblíbená svatební místa dají přednost větším svatbám, jak ostatně sama píšete. Byl by pro vás alternativou případně i jiný den? (pak samozřejmě záleží, zda by s tím byli svolné na matrice, ale to záleží vše na domluvě a jejich ochotě...).
Odpovědět
naše datum vychází na čtvrtek ;) nejspíš oslovím některou z svatebních agentur, bude to asi jistější. Jen bychom chtěli nějaké pěkné místo v přírodě.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelatou Rádi budeme nápomocni :-) Sice jsme z Prahy, ale Brno není daleko a jednu svatbu ve čtyřech jsme tam také fotili a pomáhali organizovat. Jinak zkuste mrknout na toto vlákno: http://www.beremese.cz/forum/misto-sv..., třeba vás tam něco osloví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelatou Zkus se domluvit tady: http://www.sypkablansko.cz/ My ji tam původně taky chtěli svatbu pro 6 lidí a nebyl problém, ale nakonec máme velkou klasickou :D
Odpovědět
@andrisek123 Děkuji jdu to omrknout
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?