Boty pro nevěstu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde jste sehnaly boty na svatbu?? Nechce se mi je objednávat z internetu bez vyzkoušení. Když tak pošlete foto pro inspiraci :). Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám z jednoho svatebního salonu,ale fotku jsem našla na internetu a pak si je tam jela vyzkoušet a koupit:) Fotku prikladam.)
Odpovědět
Chtěla jsem botky, které využiju i po svatbě, proto jsem rozhodně nechtěla žádné saténové či se štrasovými ozdobami.. Stačilo napsat do googlu "bílé sandály na podpatku" a bylo to.. Viděla jsem, objednala jsem na kamennou prodejnu, vyzkoušela a koupila.. A miluju je <3
Odpovědět
Profilova fotka
Ja vedela jake chci, takze jsem mesic hledala modre lodicky, aby mi je nakonec koupila segra. Ozdobu jsem delala zaroven s vyvazky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mám bílé baleriny z ccc a vypadají skvěle a zároveň je užiju i po svatbě.
Odpovědět
Já si tento víkend koupila lodičky v deichmanovi, na netu je už nemají, jsou celé bílé i s podpatkem :-) A měli tam bílých víc. Případně v salonech mají také pěkné boty.
Odpovědět
Profilova fotka
Já poslala asi před měsícem svého nastávajícího na akci do Lidlu. ...Mám bílé krajkové balerínky za 120 Kč ☺Vzhledem k tomu, že měřím 180 cm tak mi vůbec podpatky nechybí a budu mit pohodlí.Ten štěrk před zámkem, kde se berememe mě při představě podpatků trochu děsil 😉 Takže za málo peněz velká spokojenost ☺
Odpovědět
Já mám boty z ccc. S úzkou nohou ve velikosti 35 jsem si nemohla moc vybírat. Ale jsem z nich nadšená, střední podpatek,bezova barva. Určitě je vyuziju i potom. Ještě musím sehnat baleriny na prezuti (při nejhorším mám bílé nebo růžové zabky :-))
Odpovědět
Já jsem věděla, že nechci bílé a chci si koupit takové, které využiju po svatbě. Na jedny botky jsem koukala za výlohou každý den do práce tak dlouho, až mi je prodali :-D takže jsem je pak horko těžko hledala na netu a našla :-) barva je sladěná s páskem na šatech. Boty si kupuju kvalitní, takže ani na těch svatebních nechtěla šetřit. Také budu mít krátké šaty a tak budou vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám boty z CCC, co mám už 5 let, takže splňují svatební položku "staré". Za to jsou ale už vychozené na mou nohu a hlavně se hodí. Tak proč bych sháněla jiné :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?