Az bude po.

Strašně se těším, az bude po svatbě. Na svatbu se těším také a moc. Zbývá 14 dni, nervy začínají dělat své a už se těším na ten klid po. :D
Odpovědět
A? :-.
Odpovědět
A? otázka je kde? toto bych napsala spíš normálně do krátkých zpráv...
Odpovědět
To neni otázka, to je námět k diskuzi.
Odpovědět
Tak to bude velmi plodna diskuze :-D
Odpovědět
Asi jo no :D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se celkem těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Počkej, až bude po, budeš ještě litovat, že to tak rychle uteklo ;) věř mi :)
Odpovědět
Me to děsi jak to uteklo už ted, bylo porad času :). Ale bude pak zas relativně klid, budem na sebe mit zase čas. :-)
Odpovědět
sendy12 ma pravdu :) svatebni den utekl strasne rychlo...je pravda ze den pred svatbou jsou nervy stres a reknes si at uz je po svatbe.. ja bych si svatbu jeste zopakovala byl to nejkrasnejsi den, ted uz jen vzpominane jaka svatba byla uzasna :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monikcka já teda nevím,ale já jsem nebyla nervózní ani den před svatbou, ani v den svatby, naopak jsem si to užívala a ani mi nepřišlo,že se vdávám :-)
Odpovědět
@stastnanevesta no v den svatby jsem byla nervozni jen dopoledne,protoze kostel jsme meli i semsi a slib si rikali nazpamet a ja jsem velka tremistka takze nervozita byla jen dopoledne pak uz jsem si to uzivala...a den pred svatbou stresovali vsichni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monikcka my to měli podobně, psali jsme si vlastní sliby a já jsem celou dobu dělala tak trochu hrdinku jako že si to pamatuju a pak jsem nakonec řekla něco trochu jinýho,ale nikdo to nepoznal,tak fajn :-) u nás byl naprostý klid i týden před svatbou, jak tu holky píšou,že mají v tom týdnu nejvíc práce a nejvíc stresu,tak to u nás nějak nebylo,bylo to všechno v pohodě a bez stresu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?