Alko i nealko

Ahojky holky, Já jako totální neznalek se Vas ptám jak je to s placením nápojů? Celý den,noc platíme my jako novomanžele? Nebo se někdy řekne stop teď pálit vy?děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme tak, že jsme vyřadili dražší panáky a všechno platíme my. Ale chodí to třeba i tak ze tvrdý alkohol si platí kazdy sam, jen je potřeba to hostům říct. Myslím ze s tim nikdo nebude mít problém 😉
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my platíme vše, s tím, že vybereme určité druhy alkoholu a nealka a z toho budou mít hosté na výběr. Co se nevypije si bere zpátky restaurace. Takže budeme platit jen to co se opravdu vypije.
Odpovědět
Profilova fotka
My je v panácích nepodporujeme. :-) Platíme jen pivo, víno, nealko a teplé nápoje. :-)
Odpovědět
My platili všechno. Pokud chcete platit jen část, je fajn to těm lidem dát vědět dopředu. Ne každý na svatbu bere větší hotovost.
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbách v restauracích to někdy bývá tak, že pivo/víno/voda/džus/káva je na účet novomanželů. Tvrdý alkohol si lidé platí sami, nebo se to píše na účet novomanželů třeba se souhlasem svědka, který to nějak pohlídá podle toho jak se domluvíte. Určitě bych to nedělal podle času, jakože platíte do půlnoci a pak už ne, to by mi přišlo zvláštní.
Odpovědět
Profilova fotka
My platíme pivo, víno a nealko a tvrdý nebude k dispozici vůbec. Hostům to dopředu neříkáme (leda když se někdo zeptá) :). Myslím, že na tom není nic zvláštního. My tvrdý nepijeme a většina našich hostů také ne.
Odpovědět
@kalupinka21: My jsme platili všechno, ale měli jsem vybrané druhy tvrdého alkoholu (cca 12). Ono je to také podle skladby hostů. Někteří svatebčané např. nepijí pivo, ale dají si místo toho několik panáků. Pokud nebudete tvrdé hradit, je dobré na to svatebčany upozornit, aby si mohli vzít hotovost. Také je otázkou, jestli budete platit/neplatit např. i míchané nápoje typu becherovka a tonic atd. ;-)
Odpovědět
Samozřejmě platíte vše až do konce, a občas to je docela ranec, pokud přijdou vožungři.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?