Zklamání ze svatby

ahoj holky, máme za sebou svatbu a spousta věcí dopadla jinak, než jsme plánovali. Nestihlo se, nebo se udělalo jinak.. Do toho ženich byl nemocný, tak si to neužil..Jsem z toho zklamaná a mám nějakou posvatební depku.. Měla jste to některá také tak? Uklidněte mě prosím..
Odpovědět
1
2
Chceš uklidnit???:D měsíc pred svatbou mi odpadnul cukrar....den pred svatbou mi květinářství oznamilo ze jim prisla vadna varka anglickych ruzi ....kytici mi uvazali s obyc ruzi ktere nemam rada .. v den svatby v jednu ránu mi odpadla fotografka ( střevní chřipka)...k oltari jsem sla bez kytice. ..zapomněla jsem na ni....sla jsem i bez náušnic na ktere jsem se tesila . .nechapu ale behem týdne mi prostě zarostlo ucho a 5 lidi mi tam rvalo na poslední chvíli nesupesne náušnici:DD...hlavu vzhůru:D ja jsem i tak spokojena:D a o tom ze se nam sekl syn a nebyl o obradu ani na prvních fotkach ani nemluvim:D
Odpovědět
Profilova fotka
@xsedmikraska Neboj, takové pocity nás tu mělo víc :-D. Ono to časem odezní. Paměť je potvora selektivní a začneš vzpomínat jen na ty pěkné momenty. Nevěřila bych, ale je to tak ;-) . Mě (nám) se toho také hodně nepovedlo. Špatné počasí, dopravní zácpa a díky ní několika hodinový skluz, ještě v pátek po půlnoci jsem řešila krizi s vizážistkou - a z mého pohledu nakonec make-up hrůza (připadala jsem si přemalovaná, stará a šíleně unavená. Ne že bych unavená nebyla z těch všem manévrů, ale ten make-up tomu prostě dodal ťofku. :-D). Catering ač měl skvělé jídlo a servis, tak popletl, co se dalo, ale nutno uznat, že v tom měla prsty i koordinátorka, která nezakročila. Catering a koordinátorka vůbec vedli tichou válku a ještě po svatbě jsem na ní dostala dost negativní recenzi!:-D Při obřadě nám spadla těsně před mým nástupem půlka výzdoby za starostou. Maminka od manžela seděla při obřadě v první řadě sama a pak to obrečela (opět nikdo nezasáhl)… A věř mi, že tím můj výčet nekončí! Prostě vždycky se něco „pose*e“, někdy víc a někdy míň. A jestli někdo tvrdí, že měl dokonalou svatbu a vše se vyvedlo do nejmenšího detailu, tak podle mě kecá :-D. Taková svatba totiž neexistuje!
Odpovědět
holky, to jste mě teda uklidnily!! Děkuji.. Právě, že tady na tom webu to vypadá, že všichni měli super dokonalou svatbu a všem se všechno vyvedlo.. U nás to hodně vázlo organizačně, měli jsme hodně lidí. Začalo to ráno už před odjezdem, kdy jsme zapomněli na požehnání od rodičů, a to mě mrzí nejvíce :-( A tak nějak celkově to tak hrozivě uteklo, že si z toho snad nic nepamatuji.. Začala jsem si to užívat až někdy v osm večer, kdy už se rozjížděla zábava, ale předtím jsem furt jen něco řešila..A lítala od jednoho k druhýmu..
Odpovědět
@xsedmikraska Ano, přidávám se. :-) Byla jsem ze svatby úplně rozhozená a rozladěná a navíc, když tady čtete jen chvaložpěvy, tak to přijde hodně líto. Uklidňuje mě ( a určitě i Vás), že jsem si vzala toho nejlepšího muže pod sluncem. Můj výčet průšvihů tu psát nebudu, psala jsem na jiném místě. Myslete na to, že přijde určitě spousta mnohem hezčích chvilek, které zažijete se svým mužem ;-) a na nevydařenou svatbu zapomenete. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xsedmikraska @aechmea Tak letos tu jsme budˇ ”trošku jiná grupa” nebo nám prostě nedělá problém přiznat, že bylo něco průšvih… Na fotkách se dá hodně zaonačit a skrýt (proč tu vystavovat něco, co nedopadlo?), takže tu pak každá druhá svatba vypadá jako z nějakého svatebního magazínu. Ale skutečnost je jiná. Ale víš co? I když byla spousta věcí průšvih, tak i přes to to byl ten nejkrásnější den. Aspoň my jsme to tak vnímali. Protože nakonec je svatba opravdu o vás dvou, o té lásce a partnerství, která se oficiálně stvrzuje za účasti blízkých přátel a rodiny. Vzala jsem si toho nejlepšího chlapa pod sluncem a tohle uvědomění je nad vší zpackanou dekorací a zmatenými dodavateli. Amen. :-D
Odpovědět
Já posvatební depku taky nějakou dobu měla, možná i 14 dní. Ne že by se vyloženě něco nepovedlo, ale zpětně mi vadilo, že měl ženich nakřivo korsáž, já špatně zašněrované šaty, kadeřnice mi na hlavu vystříkala snad celou láhev laku, což jsem přesně nechtěla. Hlavně mě mrzelo, že jsem si vše nechala na poslední chvíli a v pátek jsem šla spát vyřízená jak nikdy. V sobotu dopoledne totální chaos, kdy ze mě až do obřadu pot skoro až stříkal, jak jsem kmitala, prostě neustálý stres. Hosty jsem díky tomu nechala čekat 15 minut na slunečné terase, kde umírali vedrem a čekali, až se vynořím. Odpoledne jsme se zkoušeli jít několikrát fotit, vždy ale začalo pršet, takže jsme to pořád odsouvali, hosté na nás čekali s tancem. Fotky jsou jiné, než jsem si představovala. Ještě dnes mě to trochu zamrzí, že jsem tomu všemu mohla nějak předejít, ale nejde to vrátit. A je to jedno, byly to drobnosti, které řeším asi jen já. Když se setkáváme s rodinou a přáteli, rádi nám svatbu pořád připomínají a chválí a vím, že to myslí upřímně. No a hlavně manžel byl nadšený a co chvíli si ještě stále pouští videa a fotky. Takže co víc si nakonec můžu přát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem s naší svatbou spokojená, byla to krásný den a dostávali jsme jen pozitivní ohlasy, ale byla spousta věcí co se nepovedlo. Bylo hrozné vedro, takže vlastně bylo jedno, že jsem byla nalíčená, byla jsem pořád mokrá, účes se mi rozpadl hned po obřadu, po obřadu jsme docela dlouho čekali před restaurací na moje rodiče, protože mamka musela ještě zajet domů pro sladké a nějaké jiné jídlo, i když v restauraci bylo vše připravené a nic jiného jsme nechtěli a mohla bych takhle ještě pokračovat, završené to je fotkama, které vůbec nejsou takové, jaké jsem chtěla, dala jsem na doporučení ségry a teď lituji, na všech hromadných fotkách máme prázdný kočárek a lešení... ale byl to krásný den završený svatební nocí, ze které se nám v březnu narodí poslední svatební dar:-D
Odpovědět
@xsedmikraska A jéje, další do klubu zklamaných nevěst. Takových se tu opravdu najde víc. Kdyby mi nebylo trapné, psát to tu už po stopadesáté, popsala bych ti, jak vypadá opravdu zpackaná svatba. Vždycky něco nevyjde, to je normální. Takové ty obvyklé nepovedené věci, jako kytky, fotky, dekorace, to jsou prkotiny. Důležité je, jestli jste si ten den užili spolu vy dva, i když ženich třeba nebyl ve stoprocentní kondici.
Odpovědět
Mně zase zaskočilo, jak šíleně rychle ten den utekl... Mám pocit, že jsme nestihli pořádně vstřebat celou tu atmosféru. Naštěstí se mi teď o víkendu ženil svědek, takže jsme to doslavili tam =-) :-N
Odpovědět
Zklamání je to akorát, když si člověk vezme vola a zjistí to až pozdě. :-D to ostatní jsou malé věci. Z fotek vypadá všechno ideální, těmi stinnými stránkami se málokdo chlubí byť jen blízkému okolí, natož tady na Beremese. Místní nevěsty nejsou zcela reprezentativní vzorek. :-)
Odpovědět
@xsedmikraska To je tím že každá chceme mít tu nejlepší, nejdokonalejší svatbu,a když se něco nepovede, je to tragédie. Koukni se na manžela, a pokud budeš vědět že ho miluješ, je to OK. Není důležitá samotná svatba, ale ten, koho si bereme.
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenka90 přesně tak, já jsem od své svatby nečekala nic, prostě jsem měla radost, že mě manžel požádal o ruku a že se budeme brát..fotky tady mě bavilo a pořád baví prohlížet, obdivuju, co si kdo dokáže nachystat...ale já jsem se do ničeho nepouštěla, nebavilo by mě to, a nemám na tyhle věci vkus, být princeznou jsem taky netoužila...tak jsme to celé udělali velice jednoduše, bez příprav a tím, že jsme nic neočekávali, nic nás nemohlo zklamat :) a tem zklamaným bych asi poradila zaměřit se na jiné věci, byl to jediný den, v životě jsou důležitější věci, dlouhodobější, než jediný den :)
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem také byla z naší svatby rozladěná. Celý rok jsme plánovali všechny detaily, aby nakonec byla spousta věcí jinak, samozřejmě nechtěně. Sama jsem si chtěla upéct svatební koláčky, mám ověřený recept a pekla jsem jen už xkrát. Jako na potvoru se mi nepovedly, takže jsme museli objednat v pekárně, byla jediná, kde nám požadovaný počet byly ochotni napéct do druhého dne. Ve svatební den ráno jsme je vyzvedli a vůbec nám nechutnaly, což mě teda pěkně štvalo. Pak nepřišla kamarádka, která měla dávat lidem vývazky a mě pomáhat do šatů. Tím se všechno zdrželo a na obřad jsme přijeli o 10min pozdě. Tak jsme zjistili, že nemají nachystanou naší hudbu, takže to tam ještě zapojovali a ve finále ty písničky pustili stejně špatně... Tohle by se ještě přešlo, ale největším neštěstím bylo to, že mé sestře a svědkyni zároveň bylo hrozně špatně a pořád lítala na záchod zvracet. :-( Uvolnila jsem se a začala si to užívat až k večeru, do té doby jsem byla v křeči, rozladěná a zklamaná z toho, že tyhle pocity vůbec mám.
Odpovědět
Určitě nejsi sama :-) Já tedy naštěstí musím říct, že nám se nepovedla jen jedna věc, jinak vše ostatní nad očekávání vyšlo skvěle. Nicméně ta jedna věc byl DJ, který nám totálně zkazil zábavu a my končili už po 10 :-( Takže tam je pořád ten pocit nepovedeného konce, ale snažím se na to nemyslet a těším na fotky, které dle pár ukázek budeme mít nádherné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pmarketa Jak to, jestli se můžu zeptat? My totiž měnili DJ na poslední chvíli kvůli špatným referencím. Jsem kvůli tomu pár nocí pomalu nespala...
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsi vůbec sama! Já jsem ze svojí svatby rozhozená doteď, jen už se na to snažím pro svoje vlastní dobro nemyslet. Nepovedlo se v podstatě všechno, několik lidí nás těžce zklamalo, ale jako vyvážení nás pár lidi i strašně mile překvapilo. Ve finále si ze svatby ale neodnáším žádné vzpomínky typu "byl to nejhezčí den v životě". Byl to pro mě hezký den hlavně tím, že jsem si konečně vzala chlapa se kterým cítím, že jestli se něco strašně nepodělá, že s ním chci fakt strávit celej život. A taky, že jsem konečně oficiálně jeho. :-D Ale jinak bych na naší svatbu radši zapomněla a dělala, že nebyla.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by zajímalo, co konkrétně to způsobilo? Co dělali ti hosté, že vás zklamali? Neumím si to vůbec představit.
Odpovědět
Ja teda mam opacne pocity. Ja se na svatbu ani netesila. Nemela jsem z toho zadny pocit..ze bych se mela vdavat. Ale v den svatby a po svatbe jsem byla uplne unesena. A mela jsem depresi ze to tak rychle skoncilo a opravdu mi vyrazilo dech jak byla nadherna. Pro me to byl nejlepsi den v zivote. :) A lituju vsechny pro ktere nebyl :( Chyby tam nejake byly ale jinak to byl opravdu kouzelny den :) Asi to bylo tim, ze jsem zvykla nic neocekavat :)
Odpovědět
@sierral Určitě můžeš, byl to známý manželových rodičů, který hraje na svatbách, říkám si ok, alespoň to budu mít z krku a nemusím nikoho shánět. No jenže pán pak večer nereagoval na manželovy připomínky, že venku to zní hrozně a nemůžou se tam ostatní normálně bavit ať s tím něco udělá, když už za ním byl asi po šesté, tak už trošku na něj vyjel a pak následoval ještě jeden malý "konflikt" no a pán řekl a dost, sbalil se a odjel, čímž byl konec zábavy. Postupně jsem se dozvěděla, že tam ještě dost upíjel vodku, jenže to zas manželovi rodiče neviděli a byli naštvaní jen na manžela, že za to může on. Jeho rodiče se chvíli po něm sbalili a odjeli, ani se s námi nerozloučili. Já jim ráno řekla jak to bylo, že mi to potvrdilo x lidí, ale oni se stejně radši zastali cizího chlapa než syna. Od té doby se nám neozvali, až včera a vypadá to, že už snad vychladli a snad se k tomu už vracet nebudou jinak se neudržím. Ohlasy od ostatních jsou super, moc se jim to líbilo a vše ostatní se povedlo jak jsem chtěla, takže aspoň tak :-) A já na to fiasko snad brzy zapomenu.
Odpovědět
Myslím, že všem nevěstám se toto stalo.. :-) On ten den je pohádkový a krásný, ale je hrozně hektický a krátký. Rok příprav uteče jako voda v jednom dni. Já se ještě stále vzpamatovávám a myslím, že teprve až uvidím fotky a video, tak mi to nějak dojde a ten náš den si připomenu. Obřad si ale stále živě vybavuji a musím říct, že to byla nejkrásnější část celého dne, kdy jsme stáli před oddávajícím a řekli si "Ano" :-)
Odpovědět
@adel610 Ne, všem nevestam se toto nestalo. Spoustě ano, všem ani náhodou. Ja třeba ze svatby nebyla zklamaná. Podotýkám, ze nikoliv proto, ze by byla dokonalá, ale spíš proto, ze jsem dokonalost neocekavala.
Odpovědět
@zorro4 Já ale nemluvím o dokonalosti ani o tom, že bych byla zklamaná, to vůbec ne... spíše o tom, že nevěstám den utekl, nebo něco mělo být jinak.. a to už ani tak třeba nemusí záležet na těch dvou, ale třeba i na hostech, či obsluze apod :-) Pro mě byl taky náš den krásný, jen rychlý...
Odpovědět
Profilova fotka
Tady se obecne dost zaměňuje těšení se na svatbu a chuť si ji užít s dokonalým plánem a bohatým programem. Jasně, že ve většině případů dopadne svatba plánovaná na minuty, vyžadující dokonalou souhru všech hostů bídně. Pokud je účelem svatební oslavy se pobavit, tak to většinou dopadne výborně. Je to takový bič, který si na sebe nevěsty samy pletou.
Odpovědět
Profilova fotka
@pirek To si zas nemyslím, že je zklamání často díky přehnaným očekáváním. Když budu mluvit za sebe, tak jsem se už předem bála, že to dopadne špatně a zároveň doufala, že se pletu. A nakonec to dopadlo ještě hůř. :-D Ale tak to je holt život. Určitě jsou tu i holky, co čekají všechno perfektní a když pak není, tak ten pocit zklamání asi přijde. Ale jsou asi i svatby které nedopadnou i přes to, že od nich nikdo moc neočekává.
Odpovědět
Profilova fotka
Také se pár věcí nepovedlo dokonale, ale když to byly drobnosti, tak jsem to prostě neřešila. Byla jsem na to připravená. Všechno nemůže být perfektní. Co mě ale zklamalo byli hosté. To jsme prostě nečekali a jak se zachovali, to byl hnus! Díky pár lidem z rodiny a pár kamarádům jsme si to užili. Po svatbě mi to přišlo hodně líto, ale pak přišly fotky a video a špatné vzpomínky vytlačovaly ty dobré, takže teď už to neřeším a vzpomínám jen na to hezké :) Každopádně vdávat znovu bych se nechtěla, max ve 4 :D
Odpovědět
Myslím, že zklamané nevěsty nejsou zklamané jen kvůli pár drobnostem a taky nejde o přehnaná očekávání. Prostě kdo to nezažil, tak to asi jen těžko pochopí.....
Odpovědět
Profilova fotka
@adel610 Mně ten den nijak závratně neutekl, užila jsem si ho dosyta a nic bych neměnila :). Takže ne, všem se to nestalo...
Odpovědět
Profilova fotka
@anetaplzen @limda A mohu se zeptat, čím vás hosté tak zklamali? A byla to skutečně chyba hostů, nebo netušili, co se od nich očekává? Já si vůbec neumím představit, že by mě hosté (rodina doplněná nejbližšími přáteli) mohli něčím zklamat...
Odpovědět
Profilova fotka
@androz Promiň, ale konkrétně bych to tu nerada psala. Přeci jen je to veřejné fórum a jednou tohle může najít i někdo z nich. Každopádně to nebylo o tom, že by nevěděli co se od nich očekává. My od hostů ani nic neočekávali. Spíš bych řekla, že to byly takové cílené věci a vyložené naschvály, což prostě nebylo úplně vhodný a ani příjemný. Šlo ale hlavně o lidi u kterých jsme před svatbou uvažovali jestli je dobrý nápad je zvát, ale doufali jsme, že si prostě užijí příjemné dva dny a osobní sympatie/antipatie a podobné by mohli jít trochu stranou. Ve finále to bylo jako kdyby si tihle pozvaní řekli, že si veškerou špatnou náladu vyberou přesně na naší svatbu a s tím pak už prostě nikdo nepohnul. Snažila jsem se užít si dne spíš s těmi, kdo ho s námi strávili rádi, ale prostě chtě nechtě to člověk vnímal a o některých šarvátkách jsem se dozvídala ještě tři měsíce po svatbě, což mým vzpomínkám moc nepřidalo. Ono na naší svatbě se toho nepovedlo hodně. Dost věcí co jsme mohli ovlivnit, i dost těch, se kterými bychom nic neudělali, ale ta nálada a atmosféra udělala asi nejvíc.
Odpovědět
@aechmea Určitě jsou tu nevěsty, které mají zatracený důvod být zklamané. Ale skutečně je tu spousta nevěst, které jsou zklamané kvůli blbostem. Vybavuji si třeba diskuzi, kde byla nevěst opravdu "na dně" z toho, že její nastávající nebyl dostatečně dojatý, když ji uviděl, že ona očekávala, že ude brečet a on se jen usmíval. Takže jo, myslím, že spousta nevěst řeší blbosti.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?