Život s manželem pouze o víkendu. Máte zkušenosti?

Ahoj, zajímalo by mě zda je tu ještě někdo kdo má vztah na dálku a plánuje ho i po sňatku? Já jezdím za prací na týden jinam a vždy se vracím pouze na víkendy domů. Zatím to nebudeme měnit ze sociálních důvodů . . .
Odpovědět
Profilova fotka
arietiska já se hlásím :-D ..Vztah na dálku máme už pátým rokem a po svatbě mě čeká ještě rok studia, takže budu za manželem jezdit jen na víkendy/prodloužené víkendy..stěhovat se za ním natrvalo budu až po státnicích ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, kamarádka má taky s manželem "víkendový" život a to ještě o těch víkendech chodí on spravovat jejich baráček. Ale už asi budou týdenní, protože i o víkendovém životě si stihli udělat mimi, takže až bude na mateřské, tak u manžílka bude pořád. Teď spolu nebyli kvůli její práci ;-)
Odpovědět
No já plánuju otěhotnět, a až pak jít natrvalo domů. Občas se na mě konzervativci koukají přes prsty . . . ale já myslím, že na tom nic není ( ve světě běžný ). A v psychologii jsem se učila, že rozdělená manželství mají větší pevnost. No na nervy si nelezem, to je fakt. Sice to pak asi pro přítele ze začátku bude šok, ale už teď se těší, že bude mít uklizeno občas navařeno a bude o něj postarané. A já už se těším, že nebudu muset dávat barák do pořádku každej vik. je toho pak moc naráz a přítel je bordelář a moc mě to neulehčuje. Bohužel sexuální aktivita nic extra, když je jen o vik, tak snad se nám to mimčo povede rychle. Budu muset naplánovat ovulaci na víkendy. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a nebojíte se, že až se to jednou změní a budete spolu normálně žít, že si polezete tak nějak na nervy? Nemyslím to nějak špatně, jen tchýně to tak má a když je manžel delší dobu doma (třeba na dovolenou), tak je z něj po třech dnech na větvi.
Odpovědět
Profilova fotka
aktaka nebojíme a kdybychom takto přemýšlely, tak s těma chlapama nejsme a nevdáváme se :-D ;-)
Odpovědět
Ani ne, moj přítel je buď dlouho do večera v práci nebo se zavře do garáže. Máme barák kde je pořád práce. Doma moc nevysedává a já bych chlapa od pěti doma u TV ani nesnesla. Výhodu vidím v tom, že si budu postupně dávat do pořádku domácnost, nebudu zalehat sama a domluva se zjednodušší ( po telefonu je to občas chaos, navíc když se někam jede, mám věci tam a tam a většinou, pak někam dojedu a vždy mně něco chybí ) . . . a taky si budu moct zasoul. i jindy než o vik. :-D
Odpovědět
Jo a taky v tom, že si konečně pořídím psa . . . jsme dost samostatní, tak když si polezeme na nervy já půjdu někam zapařit sama nebo se psem vypadnu atd. Nemám ráda být pořád s přítelem ruku v ruce . . . Máme rádi "svobodu". Trochu se bojím aby mě spíš nezačalo hrabat na mateřské, ale taky můžu vypadnout na chalupu nebo tak. Myslím, že to bude OK. Jinak to ani stejně řešit nejde zatím . . .
Odpovědět
Profilova fotka
arietiska lidi, co mají vztah na dálku podle mě musí být hodně svobodomyslní a taky hodně tolerantní..o to víc si toho vztahu vážím.Vím, že některé jiné páry by se kvůli dálce rozešly :-|
Odpovědět
Jak daleko jste od sebe s přítelem? Jo to máš asi pravdu . . . my naštěstí zase tak daleko nejsme. Pouze 80km a navíc v tom místě máme chalupu, tak v budoucnu budu mít i rodiče po ruce. Bývají na chalupě stále ( pro mě nakonec větší výhoda hlídání dětí jak pro sestru ). :-D Kdysi jsem se odstěhovala pryč od rodiny a to jsem zjsitila, že nemůžu . . . musím mít rodiče po ruce.
Odpovědět
Profilova fotka
arietiska 300km..od rodičů se mi taky půjde těžko..navíc do města, kde znám pár lidí a které se mi zrovna nelíbí..ale no co.Snad si zvyknu :-D
Odpovědět
Vau tak to máš můj obdiv! To já již ví, že bych nezvládla . . . přátele si umím udělat všude, ale ta rodina by měmoc chyběla. Jak si se poznala s partnerem, když je z takové dálky???
Odpovědět
Profilova fotka
arietiska to je na dlouhé povídání..ale ve zkratce:seznámili jsme se v již. Čechách, kde já byla po rozchodu na dámské jízdě a přítel tam zase byl s kamarády na čundru(také sám, ale už dva roky..).Hned jak jsem ho viděla, tak mi bylo jasné, že bez něj neodejdu :-D .Jenže pak jsme zjistili, kde kdo bydlí :-( ...no pozvala jsem ho k nám a on asi za týden přijel a pak už jezdil pravidelně..pak i já za ním. Asi před dvěma roky jsme se nastěhovali k jeho tetě, která bydlí sama ve velkém domě a vybudovali si tam novou domácnost. Přítel nechtěl pustit práci v jeho městě a taky opustit tetu a já jsem teda ustoupila..ve skrytu duše doufám, že se časem přestěhujeme někam blíž ;-) .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
arietiska tak to vypadá, že víkendová manželství máme jen my dvě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já měla ze začátku taky víkendový vztah, ale po roce jsme to už nevydrželi a já se stěhovala za přítelem do Prahy, ale taky ve skytu duše doufám, že se v budoucnu vrátíme zpátky. Mít 400 km daleko perfektní rodiče pro mě není moc ideál.
Odpovědět
Profilova fotka
elis tak aspoň budu znát nějakou pražačku ;-) ..já se sice nestěhuji do Prahy, ale asi o 50 km dál, ale to není zase taková dálka, že? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Consti já sice nebudu pražačka nikdy doufám :-D , ale 50 km vůbec není daleko, to máš pravdu ;-)
Odpovědět
No taky koukám . . . ale musím se přiznat, že mě to ani moc nepřekvapuje. :-D Myslím, že vztahy na dálku jsou nepříjemné v tom přídě, kdy dva za sebou jezdí do ne vlastní domácnosti ( k rodičům ) a nestarají se o finace, jídlo atd. To je pro ně asi pak šok, co všechno spolu musí řešit. To my neřešíme . . . bydlíme spolu sami, tak se i taky o vše staráme sami.
Odpovědět
Profilova fotka
My to tak měli, já bydlela v domě s rodiči a přítel v Praze v podnájmu. Tak teď bydlíme oba v podnájmu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
arietiska tak to máš pravdu.U nás je to tak půl na půl..přes týden se o mě starají rodiče a o víkendech se starám já o skoromuže :-D ...ale musím ho moc pochválit, udělá u nás každou práci,já mám v podstatě v popisu práce jen vaření :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, v Praze je přeci blaze, ne? ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aktaka: tak to nevím, možná tak na dva tři roky, ale na celý život.... :-|
Odpovědět
Praha nikdy ... bydlíme na vesnici. Dřív bych ani nepomyslela, dnes se nemůžu dočkat toho klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě teda taky nikdy nenapadlo, že skončím v Praze, ale člověk míní a život mění 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Elis, jasně, dělám si srandu. I když, musíte uznat, že některé výhody v sobě skýtá - lépe se tu hledá práce atp. Nicméně, mně čeká stěhování opačným směrem, takže vaše pocity celkem chápu.
Odpovědět
Profilova fotka
Aktaka: odkud kam?
Odpovědět
Profilova fotka
Elis, z Prahy do Luhačovic nebo blízkého okolí, když nevyjdou přímo Luha. Přítel je z tama.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda já nevím, proč vždycky holka jde za svým přítelem....proč to není nikdy naopak.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, asi bychom si měly víc dupnout. :-) U nás to ale hodně dlouho vypadalo, že zůstaneme v Praze, no ale člověk míní...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem z Ostravska a vůbec jsem tam neměla problém s prací, jak se vykládá. Přítel je z Pardubic a skončili jsme v Praze :-) , hrůza. Tak teď řešíme, kde budeme a nějak se nemůžeme dopracovat k výsledku.
Odpovědět
Profilova fotka
Elis, tak zůstaňte v Praze, pak si nebudete moci nic vyčítat, že jeden je u rody a druhý od ní daleko. :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?