Ženicha pokousal pes majitelů

Tak se vám svěřím, co se nám stalo. Spali jsme na místě svatby a první den po svatbě jsme s ženichem odnášeli věci do auta, když na nás zaútočil pes majitelů statku. Vůbec jsme si ho nevšímali a šli kolem něj několikrát, prostě najednou popoběhl 4 metry a kousl ho. Mě ten samý pes a ještě druhý natlačili k jezírku, takže jsem byla připravená se koupat. Naštěstí mě nechali na pokoji. Po tom, co jsme to ohlásili majitelům, nám jen řekli, že ho utratí, že to není poprvý, co někoho kousl. A jak si vůbec dovolujou ho teda pustit, když se tam pohybujeme my a ještě 5 kamarádek, to nám nikdo nevysvětlil. Jen řekli, ať si něco řekne manžel za rifle. Museli jsme jet na šití, protože rána byla docela hluboká. Přítel si řekl sám za kousnutí 2 tisíce, mě to ale přijde dost málo za to všechno, jak nám to zkazili. Co byste dělali vy?
Odpovědět
Prvne bych chtela ockovaci prukaz toho psa.
Odpovědět
Nepříjemné, ale pokud se s tím manžel spokojil a nebude mít nějaké následky, tak bych to nechala na něm.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mě mrzí :-(. O peníze asi tak nejde, je chyba takového psa nechat pobíhat, co kdyby zaútočil třeba na malé dítě, tam by to už mohlo dopadnout hůř :-(. Každopádně, pokud se někomu z vás něco takového stane, utíkat a ustupovat před psem je to poslední, co byste měli dělat, jednou mě takový pes taky zahnal do slepé uličky, nevěděla jsem, co dělat, tak jsem na něj vzala klacek, stačilo pohrozit a hned stáhl ocas a běžel pryč. Ale měla jsem teda nahnáno. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee :-(... hlavně ockovaci prukaz jak bylo receno....ja mam vzhledem k memu behani samy negativní zkusenosti se psama bez voditka....a uz z nich mám strach :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?