Zdá se mi že naše svatba stála za nic. :/

Profilova fotka
Původně jsem byla z celého dne nadčená. Vše klapalo jak mělo a já byla opravdu v ten den šťastná, ale když to vezmu zpětně, mám pocit, že se sama sobě na fotkách ani nelíbím. Za celý den mi nikdo neřek, že mi to sluší, až na manžela, naopak mamka mi řekla ťe mi šaty nelichotí postavě, že jsem byla tlustá, že jsme neměli v restauraci salónek, že nebyla žádná afterparty, a já se toho chytla... A nechce mě to pustit, připadám si ošklivá, a že jsem měla vše nedokonalé a odfláklé. :/ však ani to počasí se nevydařilo.. Měla jste po svatbě některá tento pocit? Vůbec nevím jak se ho zbavit i když v podvědomí to bude pro mě vždy krásný den... :/ :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Maminky v tomhle občas dokážou být necitelné, sama to dobře znám. Ne sice ze svatby, ale z jiných životních událostí :-) Nic si z toho nedělej, podle mě je důležité, jak ses cítila ty...a podle fotek vypadáš opravdu šťastná. Tak si to nenech zošklivit....A mimochodem, kdybys byla ošklivá, tak by si tě manžel nevzal ;-) A že ti nikdo neřekl, že ti to sluší? Někdy na to prostě lidi zapomenou, berou to jako samozřejmou věc, občas se to prostě stane.
Odpovědět
Profilova fotka
Sendy nenech si nic namluvit, máš fakt velký prsa a ty jen tak stejně neschováš...naopak jsi se snažila z nich udělat přednost:-).. Je pravda, že bych nevolila střih za krk, ale každý má jiný vkus a myslím, že rozhodně není na místě to zpětně kometovat, kor od matky!! Je to od ní sobecké a nemístné...Myslím, žes to byla ty, kdo tu řešil to příbuzenstvo, jak se zvalo samo?? Tak zaplaťpámbu, že ste to měli jen s pár lidma....kdyb ještě tak tetky remcaly, to by ještě chybělo... Ohledně salonku a afterparty...bylo to, jak to bylo...když se jim to nelíbilo, mohli kdykoliv odejít, nikdo je tam nedržel..Stuj si za svym!!!! netrap se, nemá to cenu,
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 asi to časem odezní, je to moc čerstvé.. A pak zůstane jen to krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzinka6 ano byla jsem to . Holky dekuji za podporu,asi ro musím vidět jinýma očima a né očima matky. Která sama měla v ten den zadek jak valach.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych řekla, že je to asi "normální" :-D Po bitvě je každý generál. Taky si teď zpětně říkám, že jsme neměli svatební botový kvíz, fotokoutek, že mi tylová sukně dělala obří zadek, na některých fotkách mám 6 brad, takže jsem okamžitě propadla depresi a panice, že jsem tlustá, v účesu a líčení, ikdyž bylo oboje nádherné, jsem se celý den necítila a myslím, že kdybych mohla vrátit čas, učešu a nalíčím se sama. Hlavu vzhůru, svatba byla určitě krásná a všichni si ji užili, zažeň chmury! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sendy12 nikdy se nezavděčíš všem! Tak to prostě je:-D Udělali jste to po svym, stejně jako si to uděláme po svym my:-) a komu se to nelíbí, at si prdel políbí...
Odpovědět
Profilova fotka
@tutyfruty Tak to budu přesně já, už to vidím :-D Přítel si pořád stěžuje, že nemá žádné moje fotky, protože každou hned smažu, protože jsem tlustá, ošklivá a kdo ví co. No to se mám na co těšit, to bude depka, už to vidím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 :-D a ještě až mi někde z korzetu vyleze špek...jééééééééé :-o :-o :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzinka6 Já teda nemám korzet, ale tak nějak počítám s tím, že "pneumatiková" fotka tam určitě nějaká bude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@tutyfruty ty jsi byla nádherná :) a celkově ta svatba na mě působí nádherně :)
Odpovědět
Taky mám spíše zkusenost s tím, že lidi obecně málo hlasitě něco pochválí i když se jim to i líbí. Nic si z toho nedělej, asi jsi měla za hosty ty nechválící typy. Některé mamky jsou strašlivě kritické, ani si už neuvědomují, jak moc to dokáže v takových důležitých životních okamžicích ranit. Na fotkách vypadáš krásně šťastně a to je důležité, dost taky záleží jak dobrý je fotograf, myslím že lepší by tě uměl vyfotit mnohem lépe, není to až tak tvoje chyba, źe se třeba sobě nelíbíš, ale spíše jeho. Pokud jsi před svatbou měla jasno, že nechcete afterpárty a nepotřebujete salónek, tak už si to zpětně nevyčítej, na mamčiny řeči nedej, po boji je každý generál. Myslím, že jen opravdu malinko nevěst může říct, že by nic na své svadbě zpětně neměnily, prostě takové akce nemůžeme mít dopředu nacvičené, aby bylo vše tip top, jsou jen jednou za život, takže je normální když byly nějaké chybky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 já korzet měla ale při obřadu sw mi povolil :D ještě že byli za krk by spadli ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sendy12 No tak to by byla nezapomenutelná svatba :-D
Odpovědět
fotky máš krásný tak buď v klidu :) svatba je jen o vás dvou na ostatní kašli:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 oddávající čuměl i bez pádu :D pořád pomrkával, po obřadu za ním manže zašel ať si nechá zajít chuť, že už jsem jen a jen jeho :D
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 :-D týýý jo, to by bylo...mě by kleplo
Odpovědět
@sendy12 Nic si z řečí nedělejte. Byla jste krásná nevěsta. Já jsem ve svatební den neslyšela snad ani jednou, že mi to sluší... A na svatební fotky jsem se nemohla dívat, pořád jsem hledala chyby. Teď to vidím jinak. A fotky i video si prohlížím moc ráda. Na ty nedostatky (a že jich bylo!) se už nekoukám. Ten pocit, že to bylo všechno špatné a ošklivé přejde. Přeji Vám, ať je to brzy! Hodně štěstí do manželství! :-)
Odpovědět
@sendy12 ano, máš nějaké to kilo navíc a ty šaty tyto saty za krk bych uplne k tve postave nevolila, ale jsi strasne roztomila(nevim jak to srozumitelne napsat) a slusi ti to :)
Odpovědět
Souhlasím se všema.... nenechte se ovlivnit ostatníma. Z fotek to vypadána krásnou svatbu. A že počasí nevyšlo? Mě osobně se třeba vaše fotky líbí víc, že takové ty, kde je sluníčko a modrá obloha bez mráčku... Jsou prostě jiné, ale nádherné! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzinka6 No proto budu muset nechat výběr fotek na příteli, jinak je všechny smažu a nebudu mít nic :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ircza007 :-D
Odpovědět
@sendy12 Na fotkách ti to sluší :-) a přijde mi z fotek že to byla krásná,pohodová svatba,a ne nějaká kýčovitá,umělá... A ty tvoje pochybnosti má určitě každá,se stává že některé fotky jsou dokonalé,a některé míň...záleží z jakýho úhlu se fotí atd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že máš ty šaty zvolené dobře. Máš přednosti, které decentně vyzdvihují. A podstatné je to, jak sis ten den užívala v tu chvíli, protože to bylo opravdové. Teď to je nesmyslné co by kdyby a ještě vyvolané někým jiným. A co je komu jinému do toho, byla to Tvá svatba. Kamarádka si strašně moc užívala svatbu, až sobecky, jak jí řekla její maminka. Důvod byl, že tančila, bavila se a vykašlala se na konverzace a věnování se rodině (proboha to neznamená že se s nimi nebavila, jen se o ně celý den non stop nestarala). Tak jí jen řekla, že to byla její svatba a nebylo její povinností někoho bavit, ale bavit se. Kašli na to a vyvolej v sobě ten pocit, který jsi měla v ten den ty. Jen na ně záleží. Byla jsi nevěsta a moc hezká. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak tohle jsou přesně myšlenky, které mě trápí, že se to stane mě, že s emi to po svatbe bude zdát nic moc, a že jsem to celé zanedbala, že se to lidem nebude líbit a nebudou se bavit :-( a to máme svatbu ještě daleko :-/ asi je to normální ale nikdo zatím tu práci nevidí, kolik do toho člověk musí vložit energie a času. Někdy se to prostě nepodaří úplně dle představ nežijeme v Hollywodu.
Odpovědět
Profilova fotka
To je asi normální, že zpětně by člověk některé věci udělal jinak. Bohužel už se to ale nedá vrátit zpět. Jak sama píšeš - S odstupem času se na to určitě budeš dívat jinak. Svatba je důležitá životní událost, ale přijde mi, že svatební den se často až přeceňuje - tím myslím, že hodně lidí má pocit, že vše bude a musí být dokonalé, jinak to bude stát za nic. Ale o dokonalosti to není.. A když to zlehčím - jde přece o jeden jediný den, kterým to ale všechno teprve začíná... Hlavně ať máte spokojený manželský život. Mysli na budoucnost a nezabývej se tím, co mohlo být jinak. :-)
Odpovědět
@sendy12 já bych to řekla asi takhle...jsem také vyraznější a kdybych jednou vypadala na svých fotkách ze svatby jako ty, tak bych si pískala :D
Odpovědět
A vůbec,víte kdy by svatba OPRAVDU stála za nic? Když by nepřišel ženich. Ostatní věci jsou malichernosti:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sendy12 hele moje mama mi rekla,ze mam hroznej make up(byla jsem nalicena naprosto prirozene, jak se licim ja, akorat vic makeupu kvuli foceni) 2 hodiny pred obradem,za celej den me neobjala nerekla nic peknyho, pak ji byla zima, dalsi den mi vycetla ze po jidle mela celej den prujem atd. To,ze ma nekdo potrebu kecat a kazit nam den a vzpominky bych si vubec nebrala vazne. Ty jsi byla spokojena,tak si to nenech kazit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě jsi byla nádherná, nevím, proč má tvoje matka takové urážlivé řeči, že by ti snad chtěla snížit sebevědomí a zkazit ti pocit ze svatby? To je smutné. Na jedné fotce se na tebe dívá skoro jako kdyby záviděla. Nevím... Nenech se vykolejit. Ty jsi byla ten den šťastná, na všechno ostatní kašli :-)
Odpovědět
Byla jsi úžasná! Manžel na Tobě může oči nechat, máš nádhernou kytku, prstýnky a černobílé fotky na kolejích jsou úžasné. Neboj slušelo Ti to moc! Jsem maminka a tchyně a nechápu jiné maminky a tchyně jak mohou kazit svým dcerám a snachám jejich krásný den! Já sama jsem se vdala podruhé znovu a vidím to jako krásný den, který je plný stresu očekávání a měla jsem také pochybnosti zda jsem zvolila správné šaty, místo, počet hostů (byly jen naše děti a vnuk + svědci). Jediné co bylo blbě je kytka a zvolená květinářka, jinak s odstupem času.... vlastně jsem si to užila. Oni si maminky už nepamatují jaké to je víš! Navíc co jsme zjistily s holkama (mám 2 snachy - jedna od mého syna, jedna od manželova syna), že jako nevěsta si tu svatbu tolik neužiješ než jako host nebo svatebčan, já si to užila na jejich svatbě oni na naší. Tak hlavu vzhůru a věř že vám pršelo štěstí.......
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?