Úsměv?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, jak budoucí tak už i vdané paní. Já už mám tedy "po" a chtěla jsem se s vámi podělit o pocit, co mě dneska ráno přišel na mysl. Je to spíše takové téma netéma, na odlehčení :-) Včera jsme dostali video, krátký klip a co mě na tom nejvíc překvapilo, byl můj úsměv. Jsou tam zachycené momenty, které si ze svatebního dne přesně pamatuji a kdy jsem si během nich říkala, jak musím vypadat nervozně či vykuleně..no žádná nádhera :-D No a na videu se směji od ucha k uchu celou dobu a vypadám..štastně! Vůbec na mě není nervozita vidět (a to jsem měla i malý panic attack během obřadu). Tak by mě jen zajímalo, zda jste to mladé paní také tak cítili, že vypadáte nervózně, strhnule, máte takový ten přihlouplý či nesmělý úsměv, ale z pohledu hostů jste jen zářili? A tímto příspěvkem bych také chtěla uklidnit všechny budoucí nevěsty, fakt to tak nějak přijde samo, nemusíte ani trénovat před zrcadlem :-D Jak jste šťastné na srdci, tak se to projeví i na těle ;-) Krásný víkend přeji xx
Odpovědět
Ahoj, škoda, žes založila otázku a nikoli diskuzi, takhle bude možné napsat jen jednu odpověď. Já teda naštěstí s trémou problémy nemám, tak asi proto to u mě vypadá opačně - když si myslím, že mi to sluší, tak vypadám nepřirozeně a naopak. :-D Nicméně jsem ráda za to, cos napsala, protože si myslím, že právě takto to funguje: když je člověk uvnitř šťastný, září to z něj, aniž by se musel nějak snažit. Já byla na své svatbě tak v euforii, že jsem vůbec nemyslela na to, jak vypadám a nakonec asi i proto vypadají ty fotky tak nádherně. ;-)
Odpovědět
Byla jsem "nervózní jak prase" a na fotkách je to velice dobře vidět...jsem trémistka, tři lidi jsou pro ně dav a být středem pozornosti snáším velice špatně...takže se obávám , že u každého to takto bohužel nefunguje :-)
Odpovědět
Mela jsem chvilemi podobny pocit a vysledkem je, ze nemam snad jedinou fotku, kde bych nezarila stestim
Odpovědět
Já se normálně sama sobě na fotkách nelíbím, a když mně někdo fotí, jsem strašně nervózní a už dopředu vynervená, jak to zase dopadne. Ale na mojí svatbě jsem byla taky v euforii, jak píše simone5, bylo mi jedno, jestli mně někdo zrovna fotil nebo ne, a jsou to nejhezčí fotky, co mám za celý život! Takže já jsem byla opravdu veselá, šťastná, v pohodě, a na těch fotkách to bylo vidět.
Odpovědět
Ja ten svuj usmev proste nemohla smaznout z ksichtu cely den... :-D vsichni mi rikali, ze zarim stestim a ja to tak i citila... Nervozni jsem ale byla... Dokonce si nepamatuju par momentu (strizliva!), asi adrenalin nebo co :-)
Odpovědět
Stejný pocit,jsem měla v pátek z před svatebního focení..nervozita,neslo mi se prirozene usmat..nutila sem se do úsměvu a hle fotky jsou nádherné a přirozené☺
Odpovědět
Taky dost záleží na fotografovi. Ten dobrý vystihne i u nervózní nevésty moment, kdy se tváří hezky, na fotkách od špatného fotografa nemusí nevěsta vypadat dobře, ani když je celý den jak sluníčko.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?