Udělaly byste něco jinak?

Profilova fotka
Včera jsem narazila při generálním povánočním úklidu na naše svatební album,tak mi to nedalo a celý jsem ho zase shlídla. A tak jsem si říkala, jestli bych všechno udělala zase stejně vybrala ty samé šaty,prsteny atak nebo bych to změnila.Jediný co vím jistě, že kdyby to aspon troškušlo, nevdávala bych se už těhotná, přece jen ten shon klem všeho byl dost náročný, tak jsem si to neužila tak, jak bych měla.Co vy? byly jste se vším spokojené nebo něco nevyšlo dle představ?
@miparime A vdávala by si se radši s dítětem?? Přece jen myslím, že starost o něj taky trochu úplnému užití zabrání...nebo by si se pokud by si to mohla změnit vdávala ještě před těhotenstvínm?
Profilova fotka
Nenechala bych se ukecat a objednala víc koláčků a míň zákusků, jak jsem to původně chtěla (koláče se snědly už odpoledne, zákusky jsme museli druhej den cpát dodatečně do výslužek:o)). A kdybych věděla, kolik bude stát hostina, klidně bych pozvala dalších 10-15 lidí. A kosmetičce bych vnutila, aby mi pod líčení očí dala mou osvědčenou podkladovou bázi (neudělala jsem to, odpoledne jsem měla oční stíny už slité v linku a musela si jít znovu nalíčit oči - sama). Jinak bych neměnila vůbec nic, svatba se vydařila nad očekávání skvěle:o)
Profilova fotka
@ilonkaseda Jasně že ještě před, ikdyž i s malým by to mělo svoje kouzlo
@civet Můžu se zeptat, jakou máš osvědčenou podkladovou bázi? Děkuji!! ;-)
Profilova fotka
@page007 kelímek od značky Art deco http://oci.heureka.cz/baze-pod-ocni-s... - mám dost mastnou pleť, stíny se mi slijou do linky během dvou hodin. S tímhle vydrží cca 12 hodin v super stavu, ale i pak je to furt velmi dobrý:o) Takhle značka se dá koupit v Marionaud.
Profilova fotka
Mrzi me ze sem zapomnela vyresit takove veci jako je dat presne ukoly druzicce a ostatnim. Nebo nevim jestli zapomnela, spis me to ani nenapadlo. Bavili sme se o tom tak nejak celkove ale ne detailne. Stravila jsem spoustu casu na vyrobe vyzdoby a dekoraci a tomuto jsem proste nedala dost casu. Taky bych se ted vykaslala na kupovani tvrdeho alkoholu a nechala jen pekne vino ve dzbankach tak jak ma na jizni morave byt :-)
@zpevanda A co družička a ostatní neudělali jak měli?
Profilova fotka
no lidi pak odcházeli a ona si měla ohlídat aby každý měl výslužku vč. vína a já ji musela nahánět protože byla pořád někde v trapu :-) taky jsem jí řekla svoji představu jaké bych si představovala hry a ona připravila přesně ty které jsem řekla, nic víc, žádný vlastní nápad. ale to je asi blbost. Taky nejsem zastánce nějakých drsných harmonogramů, jako tuto minutu budeme dělat to a pak hned to, ale nějaký takový harmonogram aspon zhruba není vůbec špatný.
Profilova fotka
Taky bych změnila jen drobnosti i když důležité. Dát přesné pokyny svědkyni ( byla moje pravá ruka ) a tetě která měla za úkol postarat se o svatebčany jako je jídlo, pití a špendlení mašliček všem svatebčanům. Rodiče a svědci měli třeba vetší a byli tak oddělení od ostatních. A bohužel tchyně nedostala tuto velkou mašličku. Víc bych řekla svědkyni před obřadem kam si jak mají postoupat všichni ostytní. Měla jsem svatbu venku a všichni stáli nesmyslně daleko a pak mě jen říkali že nic neslyšeli. :-( A taky bych jinak řešila fotografku. Fotky hezké ale paní bez nápadu. Musela jsem si sama říkat. :-| A na spoustu fotek jak jsem chtěla jsem v tom fofru zapoměla. Mezitím totiž na nás všichni čekali a byli za tu hodinu nevrlý. To bych asi udělala jinak. Jinak ženicha ašaty bych nechala!!!!!! :-D
Profilova fotka
Toto téma už tady je (http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-...).
Profilova fotka
@veryb s tou svědkyní naprostý souhlas. ale když ted nad tim přemyšlim ty věci které se nám zdály špatně, ostatním ani nepřišly, neřešily je a svatba se jim zdála super. Takže je to asi o subjektivním pocitu nevěsty, která chce mít všecko dokonalé a ono něco holt nevyjde :-) S těma fotkama taky souhlasím, je to hrozný fofr, lidi čekají a my sme chtěli být s nimi a ne se fotit. Jeli sme pak ještě na druhý den a to bylo mnohem lepší a úplně by to stačilo.
Profilova fotka
My jsme původně plánovali vzít fotogravku s sebou na hostinu a po jídle se jít ještě fotit. Je tam kousek rybník a starý mlýn. Jenže další hladový krk a pak by ji ještě musel někdo odvéz, nebyla pojízdná. Ale musím říct, že jsme to tak měli udělat. Byli by to zajímavé fotky a ted mě too mrzí. :-|
Článek se načítá
Profilova fotka
@miparime Ahoj, obrať se prosím na témata doporučená @makovaapanenka, které tímto děkuji za pomoc. Tvé téma jako duplicitní uzamykám. Pěkný den. ;-) J.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?