Studeny manzel

Ahoj holky, potrebovala bych radu, nebo vase zkusenosti. Jsme s manzelem tri roky a z toho rok a pul svoji. Ma rad svoje pohodli a mam pocit, ze ho porad do neceho musim tlacit, protoze sam nic nevymysli, dokud mu netece do bot. V podstate ani v posteli, kdyz uz na neco dojde, zadna slava, a ikdyz jsme to uz stokrtat resili, vzdy rekne jen ja vim, moc na to nejsem, a zadna dalsi snaha....nejsem zadna naruzivka, ale za posledni pul rok sestkrat my to u zdraveho paru opravdu neprijde zrovna normalni a nejak nejsem schopna si to takhle predstavit na dalsi nekolik desitek let, protoze kdyz se u nas, at uz jde o cokoliv, nesnazim ja, tak nic. Vubec si nejak nepripadam jako zenska, ale spis jako chlap nebo jeho matka. Mate nebo mela jste nektera taky takovy problem a jak jste to resili.....přiznám se, ze me uz fakt dochazi sily i trpelivost ....:( Dekuju za vsechny rady.
Odpovědět
Profilova fotka
@alice987 Ahoj, nevím, jestli je to zrovna případ tvého muže, nebo jen jeho lenost, která se odráží i v ložnici, ale zkus si přečíst něco o asexualitě... nezachrání vás to, ale možná budeš vědět, s čím máš tu čest :) hodně zdaru a pevné nervy
Odpovědět
Hezký den, Alice, zažila jsem něco podobného, naštěstí jen jednou v životě. Je velmi podstatné, zda se Tvůj manžel choval stejně od samého začátku, nebo to bylo několik prvních měsíců zcela v pořádku? Podle toho Ti sdělím svou zkušenost.
Odpovědět
@mw67 mam za to, ze to bylo od pocatku...nemyslim si a ani tomu nic nenasvedcuje, ze by nekoho mel. Dekuju
Odpovědět
@alice987 Je to typický introvert. S povahou se těžko dá něco udělat.
Odpovědět
@mw67 ikdyz mozna se to ted v posledni dobe spis zhorsuje, predtim to focela slo
Odpovědět
Alice, bohužel to vypadá na asexuálního muže, který necítí touhu a nemá ani potřebu sexu. To neznamená, že Vás nemá rád, naopak, tito lidé se často uchylují více k romantickým vztahům, které sex dle nich "špiní". Zažila jsem to s jedním mužem, byl jinak naprosto skvělý, empatický, chytrý, pozorný, zkrátka nebylo mu co vytknout. Ale mělo-li přijít na sex (a to já náruživka jsem a stále jsem si začínala), všemožně se mu vyhýbal, chodil spát v jinou dobu, než já a mistrně manévroval tak, aby se to stávalo minimálně. Nevyhýbal se ovšem vůbec dotykům, polibkům, pohlazení, něžnostem, to miloval a jistě miloval i mě. Takoví muži nezahýbají,toho se, myslím, nemusíte obávat. Ale takto se žít nedá, byla bych z něj dostala za chvíli mindrák, že jsem nepřitažlivá a milování mi chybělo tak, že bych byla začala zahýbat - a to jsem monogamní. Proto jsem vztah po mnoha hovorech ukončila, i když mě to velmi bolelo. K poznámce mikinkacs, že je to typický introvert - nesouhlasím, můj nastávající manžel je velký introvert a milování s ním je tak nádherné a časté, že by mohli závidět i mladé páry :-) To není povahou, bohužel.
Odpovědět
@alice987 Ahoj, s manželem jsme skoro 7 let, z toho 2 roky jako manželé a můžu říct, že co se postele tyče - máme to úplně stejně jako ty.. Mnohokrát jsem to už řešila, depkovala, že není něco v pořádku... A jak jsem to vyřešila? Prostě rezignovala.. smířila se s tím, že nikdo není dokonalý a to manžel až na tu postelovou "maličkost" pro mě i po těch sedmi letech je.. Máme spolu dvě děti (považuji za zázrak :-D ) a sex jsem hold odsunula někde do pozadí a věnuji se rodině.. je mi to sice trochu líto, že ve svých 30ti už asi pravděpodobně nikdy pořádně nevrznu, ale je to hold o prioritách..
Odpovědět
@jamei Jako já se omlouvám, je to sice smutný téma, ale strašně si mě pobavila :-D :-D Hlavně tou poslední větou.. :-D
Odpovědět
@barumila jak to myslíš pobavila? Z příspěvku mi není jasné, zda ses jen zasmála nad jeho obsahem nebo si o mě myslíš, že jsem úplně blbá :-D
Odpovědět
@jamei Nad obsahem!! 😁😁
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?