Slavíte Valentýna?

Profilova fotka
Ahojte nevěsty a manželky, jelikož se blíží tento "svátek" a letos jsme se s manželem rozhodli, že ho nejspíše už slavit nebudeme, tak by mě zajímalo, jak to máte vy, slavíte ho? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nikdy s nikym :) ale líbání pod třešní na prvního máje si nenecham ujít nikdy :) ale protože se vdam 13.2., tak můžeme na oslavu výročí využívat všecky ty srdickove kýče, co obchody nabízí :-D
Odpovědět
My ne...my neslavíme nic :-D Uvidím, jestli se chytne výročí svatby, ale silně o tom pochybuju :-D
Odpovědět
Neslavíme :-) Děláme si Valentýna, když se nám zrovna chce :-D Takže vlastně skoro pořád ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My slavíme kterýkoliv den se nám chce ;) Každá záminka pro to, udělat něco příjemného, se hodí ;) Takže slavíme běžné všední dny, víkendy, svátky, narozeniny, Vánoce, Velikonoce, 1. máj a když se nám chce, tak třeba i Valentýna ;) Třeba letos se nám nechce, navíc manžel má víkendovou službu a já sloužím v neděli (nebo kdy je vlastně Valentýn? - sobota nebo neděle?).... Takže letos ho slavit nebudeme a příští rok třeba zase jo, aspoň bude zas záminka rozdělat si víno, pustit si film a udělat si dobrou večeři ;)
Odpovědět
Neslavíme, ten svátek mi není sympatický. Ale neslavili jsme ani výročí chození, což bych bývala ráda :-) Na druhou stranu zase 1. máje poctivě dodržujeme...
Odpovědět
Profilova fotka
Slavíme. Jdeme do ZOO a poté na večeři:-) Také mám pro manžela maličkost :-) Každopádně ty srdíčkové kýče nekupuji, spíš něco, co vím, že mu udělá radost :-)
Odpovědět
Ani my jej neslavíme :-) Ale tak nějak to náhodou vyšlo, že jdeme kupovat snubní prstýnky a vybírat vínko na svatbu 8-)
Odpovědět
Smutné je, že lidi slaví pouze na Valentýna, mají si lásku dokazovat po celý rok....Takže my máme pravidelné večeře nebo romantické víkendy. A samozřejmě, že nesmí chybět 1.máj ;-)
Odpovědět
Neslavíme, což je dáno asi tím, že já mám na konci ledna narozeniny a přítel na konci února ;-)
Odpovědět
My neslavili nikdy za celých 12 let co jsme spolu :-)
Odpovědět
Neslavíme, ale není za tím žádná póza o obchodnickém svátku nebo pindy o tom, jak by si lidi měli projevovat lásku více než jeden den v roce :-D Prostě "jen" neslavíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@lilie01 Tak my si projevujeme lásku celý rok. Na večeře chodíme, dárky si dáváme a Valentýna taky nevynecháme :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Nijak zvlast neslavime, ale zas to uplne neignorujeme. Obvykle to povazujeme za fajn prilezitost k dobre veceri, ale nedavame si darky. @lilie01 a on tu nekdo pise, ze si lasku vyjadruje jen na valentyna? To se nijak nevylucuje, nebo ano?
Odpovědět
Profilova fotka
Absolutně neslavíme, je to úplně pošahanej svátek, kterej je tak akorát pro prodejce. My si radši dáme pusu pod třešní 1.Máje :-)
Odpovědět
@kacenkakaca Já to psala všeobecně.....V těchto diskuzích jakmile někdo napíše jiný názor, hned se toho každý chytí.
Odpovědět
No, my ho slavíme, ale asi jinak než většina. Slavíme ho celá rodina, tj. manžel, já, moje rodiče a pak věřící (a vlastně i ti nevěřící) kamarádi. Sejdeme se, uděláme hostinu, zavzpomínáme na sv. Valentýna, když vyjde čas, tak jdeme uctít jeho ostatky do kostela na Vyšehradě. Radujeme se z toho, že spolu můžeme žít a vzít se a všichni (tj. celá rodina) si popřejeme mnoho lásky. Mám tento svátek moc ráda (ostatně jako Dušičky a Halloween, což je jedno a totéž) a svatý Valentýn - potažmo ten svátek - nemůže za to, co z něj konzumerismus udělal. ;-)
Odpovědět
Neslavíme. Tyto převzaté svátky mi nic neříkají, spíše se držíme našich svátků a tradic. :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak se nám chce a nechce..... Třeba loni na 14. únor připadl masopust v rodné vesnici mého manžela, kde jsme měli svatbu, takže jsem Valentýn měli vskutku netradiční :-D Letos má muž zase tolik práce, že neví, kde mu hlava stojí..... Ale nikdy jsem nedostávala žádný ujetý srdíčka a podobný nepraktický voloviny....spíš jsme si zašli na večeři, nebo si udělali hezkej večír doma. Nicméně takový to "véča-vana-svíčky-víno-film-atak" robíme velmi často, tak občas to jen dostane přízvisko "valentýnskej večer" :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Neslavíme, většinou na něj i zapomeneme. Pusu na 1. Máje si ale ujít nenecháme :-)
Odpovědět
A to já bych i slavila :-))) Globalizace neglobalizace, komerce nekomerce, příležitostí, kdy si zajít na dobrou večeři a nechat si namasírovat nohy, není nikdy dost :-D Nejsem příznivcem kýčovitých věcí, takže medvídka s nápisem I love you přítelovi nedám, ale určitě mu nějakou drobnost koupím a poškrábu záda ;-) Lásku si nemusíme dokazovat, my ji prostě máme, ale v zásadě neodsuzuju žádné "americké výmysly", to už bych si ani nemohla zajít do McDonaldu 8-)
Odpovědět
@lilie01 a v cem mas jiny nazor? Vetsina diskutujicich Valentyna neslavi stejne jako ty. Ja se niceho nechytam, jen nevim, z ceho usuzujes, ze lide jindy svou lasku neoslavuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Valentýn je pro nás další příležitost, kdy si dáme nějakou drobnost a zajdeme na dobrou večeři nebo si něco extra uvaříme doma ;-) Nevnímám to jako komerční a vnucený svátek, je to pro mě příležitost, stejně jako 1.máj, stejně jako nějaký volný víkend, stejně jako den, kdy si prostě cestou z práce v autě uvědomím, jak moc ho miluji a že mám chuť připravit mu něco výjimečného a někdy to zase napadne jeho a napíše mi, že večer někam jdeme...
Odpovědět
Neslavíme, neslavili jsme... nemusíme si dávat nějaké speciální dárky, nenaštvu se, když nedostanu kytku:-) zajdeme si maximálně na večeři..ale je to den jako jiný. Dle mého nastávajícího: nemusím mít nějaký svátek tomu, abych ti řekl, jak tě miluju..kytičku mi dá jindy, pusu každý den:-)
Odpovědět
My Valentýna neslavíme, ale za to máme 14.2.výročí tak slavíme výročí :D
Odpovědět
Valentýna jsem nikdy "neslavili". 7. února jsme měli svatbu, tak máme oslavičku o týden dřív ;) Na 1. máje si pusu dáváme. 8. máje znovu, protože máme výročí randění.
Odpovědět
Profilova fotka
nikdy sme neslavili, ani to neplanujeme.... taky den ako je 14.2. by mal byt kazdy den :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sadamka90 Rozhodli jsme se úplně stejně :)
Odpovědět
Valentýn není jen pošahaný svátek ne? Valentýn byl přece kněz,co tajně oddával zamilované páry... my s manželem to letos chcem oslavit,zamluvil stůl v restauraci,a dostala jsem plyšový polštář ve tvaru srdce:-) 1.květen moc ráda nemám,ale slavíme ho,protože to je naše výročí chození.
Odpovědět
tak já nevím, vzhledem k tomu že přítel bojkotuje moje narozeniny, myšleno že mi nedonese kytku i když ví jak moc je mám ráda, tak jsem ráda že aspoň na toho Valentýna si vzpomene...přece ho s ní nevyhodím :D a to že mu dám dobrou čokoládičku taky snad není na škodu:D mám ten dojem že se to s tím odmítáním trochu přehání. Já zastávám názor, že v roce je spoustu běžných dnů, tak proč ty "neběžné"ignorovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?