Rozporuplne pocity ze svatby

Holky nevim ani jak zacit.mozna to bude tou moji povahou ze vse vidim moc cerne a vse si beru osobne. Pro me byla svatba uzasna.rodice ze od rodiny slysi ze se jim to libilo ale ja se nemuzu zbavit dojmu zda to mysli vazne. Nedelala sem harmonogram dne protoze jak tu mnohe nevesty psaly ze to beztak moc nedodrzovaly. Takze mam pocit ze i diky tomu vznikali zmatky a dost se jednotlive veci posunuli.a mam trochu smutek ze sme se nestihli se vsema z rodiny pofotit a ze sem nestihla se vsema hodit rec ale pri 130 lidech se to fakt neda.navic sme meli 30km prejezd zenich k nam a pak zase z obradu zpet na hostinu 30km.a taky me docela mrzi ze sme se nevyfotili s mojim na vicerio mistech spolu a v ruznych pozicich.to ze pry na vetsine fotkach se pry smeju a ukazuju moje konske dasne to radejc pomlcim(fotky sem nevidela,rikal jen fotograf a ten vi ze se tak sama sobe nelibim takze si rikam ze budu mit pokazene fotky diky me).snazim se tyhle spatne pocity vytesnit ale proste se nekdy objevi mate to prosim taky nekdo tak?nejsem sama divna?
Odpovědět
no, asi tak...nemá cenu se zabejvat něčím, co už je za tebou. už to zpátky nevrátíš... ale co určitě napravit jde, sou minimálně fotky s mužem.... nemusíte bejt přece vyloženě ve svatebním.... vyberte si pěkný místa, vemte si něco lepšího na sebe, splašte nějakýho kamaráda, co fotí, a udělejte si pěkný fotky, dokud ste mladý a krásný:-D se zbytkem - asi jako zmikund, "se stim smiř" - nedá se svítit.... asi si měla na tohle myslet dopředu, nebo bys to možná stejně nemohla udělat líp. kdoví. každopádně je to minulost, a pokud nevynalezneš stroj času, je totálně zbytečný se tím zabejvat. tudíž hlavu vzhůru, vstřít novým již manželským dnům
Odpovědět
@fijonceee no rikala sem ze pak nafotime hezky tehotensky fotky.ale po libankach jdu na operaci a budu mit jizvu na krku a s tim se mi teda fotit nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s fijonce, nema cenu to resit, pac to stejnak uz nezmenis. Kazdopadne pekny fotky si muzes udelat i po zakroku. Pro fotografa neni problem jizvy vyretusovat. Mysli jen na ty hezky veci ze svatby. Na ty co te trapi se vykasli.
Odpovědět
@michalusenka Myslím,že pokud tě trápí takovéto v podstatě takovéto drobnnosti,tak si štastný člověk...
Odpovědět
naprosto souhlasím s @michalusenka, nejdůležitější nejsou fotky ze svatby, ale ten život po svatbě, ne?
Odpovědět
@michalusenka jestli jste měli 130 lidí, tak bych se nakonec velice divila, kdyby jste všechno stihli my jsme měli 90 lidí a některé jsme viděla jenom přigratulacích na to focení by to chtělo ještě jeden den navíc, my jsme taky nevyfotili spoustu nápadů, které fotograf měl, ale nechápu, kde to chtěl původně stíhat
Odpovědět
Mne na tom popisu nejvic dostalo, co ti rekl fotograf o tech fotkach. Jakobprofik by nemel nic takoveho rikat, naopak by mel tvoje nedostatky korigovat jak pri foceni, tak pak pri uprave. Jinak si tedy nemyslim, ze by fotky, na kterych se nevesta smeje, mely byt pokazene. A kdyby ano, neni to tva chyba, fotograf s vami mel pracovat. Jinak to ostatni jsou drobnosti, ktere prameni spis z tveho pocitu nez ze zkutecnosti. Co se tyka poctu hostu a prejezdu, to bylo prece jasne uz od planovani, takze to bylo vase rozhodnuti a mela by sis stat za svym.
Odpovědět
@michalusenka Musím říct, že já byla z naší svatby nadšená - hlavně i proto, že se všem líbila - dokonce i mojí matce:-) a ta je kritická habaděj. Manžel byl také moc spokojený a prohlásil, že jsme měli z jeho kamarádů nejhezčí svatbu. Problém jsme měli a pořád máme s fotografiemi...Jsou hezké, o tom žádná, ale nějak nevyšlo zadání, které chceme upravit a to co mi přišlo...ani se tu nebudu rozepisovat jak mě to mrzí, musím to celé předělat a i když si říkám, že to není konec světa, chtěla jsem to mít již celé uzavřené...no nic. Drž se a neber si to tak. Taky nesnáším jak vypadám na fotkách! A pár se mi jich nakonec líbí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka bud v klidu, i když vím, že se to lehce říká :-D protože jsem taky člověk co si všechno moc bere a uvažuje nad vším... nám se taky dost věcí "nepovedlo", zmatky taky byly, skupinové fotky taky nemám všecky co bych chtěla :-D ale co už... nebo svatebčané na začátku taky spolu zas tak moc všichni nekomunikovali, ze začátku byli takoví v očekávání, co bude za program, DJ se nám fest opil nakonec, že nakonec svědkové byli smutní, protože měli ještě jednu zábavnou hru s hudbou a on je k DJpultíku nechtěl ani pustit, a pouště jednu písničku i 3x zasebou :-D ale zas na druhou stranu, jsme to všichni vyhodnotili, že to bylo FAJN 8-) a dle konečného videa jsem si nakonec řekla, že tam byly i ty KRÁSNÉ CHVÍLE x-) tak vzhůru dále do další etapy života ;-)
Odpovědět
No dam vedet az budem mit fota a video...
Odpovědět
Profilova fotka
prosimte, ze to resis.. par peknych fotek se najde urcite a nedelej si iluze, ze temi svatebnimi alby budes po zbytek zivota listovat 3x denne. ;-) hlavni je, ze se vsem svatba libila, na zbytek kasli. my jsme taky spoustu planovanych veci nestihli, ale zabava nevazla, coz povazuju za podstatne. vic by me mrzelo, kdyby lidi sedeli cely den jak "kysele huby", nudili se, nezpivali, netancili a brzo odjeli domu.
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka Jenom k té puse a k dásním - mám stejný problém a celý život jsem to nenáviděla. Pak jsem se od přítele dozvěděla, že na mě miluje hlavně můj úsměv a že se mu holky, co jim je dáseň vidět, moc líbí. Trvalo mi to čtyři roky, ale už začínám mít svůj úsměv ráda. Když je upřímný, opravdický a od srdce, nemůže být ošklivý :).
Odpovědět
Článek se načítá
@michalusenka to se třeba dá zakrejt vlasama, a časem ta jizva snad zmizí úplně. možná ne úplně, ale neude červená, a na fotce si toho nikdo nevšimne... konečně, i jizva je součást tebe samý. když to není šlinc přes obličej, nemyslim,že je to něco ošklivýho:) já mám pořádnou škubu po slepáku, a sem na to náležitě hrdá:-D bude takovejch fotek hezkejch za život:) klíííd
Odpovědět
navíc jsem koukala,k co máš napsaný v profilu, a píšeš tam, že svatba byla dokonce lepší, než jsi čekala....takže spíš moc přemejšlíš o blbinách, protože nemáš nic moc na práci. nebo nějaká hormonální dysbalance?:-D každopádně, podstata zůstává. beztak s tím nic neuděláš teď. maximálně pokud se budeš vdávat jednou znova, což ti nepřeju:-D
Odpovědět
@michalusenka Já myslím, že to moc řešíš a že to, co popisuješ, jsou prkotiny. Existuje tady fórum "co se nepovedlo" a tam si můžeš všimnout, že na každé svatbě se něco nepovede. Svatba není něco, co se dá přesně naplánovat a vyjde absolutně bez chybičky, protože jsou hlavními účastníky lidé. Není to film, kde by se nepovedené scény daly zopakovat, ale to je na tom přeci to hezké. Kdyby se ti třeba celá rodina pohádala, tak chápu tvoje pocity, ale v tvém případě řešíš blbůstky ;-) My jsme měli třeba dort úplně jiného tvaru, než jsme chtěli a já to vzala s klidem. Přeci jsme chytré ženy, sakra, a nebudeme lpět na blbostech, ne? Se pak nemůžu divit mužům, když si z nás dělají legraci. Tohle jsou fakt blbosti ;-) Hoď to za hlavu a buď ráda, že máš šťastné manželství, ať už máš zuby jaké chceš! :-)
Odpovědět
@michalusenka ahojky, videla jsem fotky jedne nevesty, co se nesmala ani na jedne fotce a vypadala celkem nestastne - na vlastni svatbe?! Proc, kdyz.jsi stastna? SMEJ se! Ten tvuj si te vzal takovou, jaka jsi a my zensky jsme samy k sobe proste od prirody az moc kriticke ;-). Svatba byla uzasna pro tebe, jak pises, a to je to nejdulezitejsi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?