Radikální změna vzhledu po svatbě. Dát se na to?

Profilova fotka
holky planujete nejakou zmenu vzhledu po svatbe?ja mam ted obdobi,kdy se mi nic nelibi a planuju neco novyho,cekam az si budu znova barvit vlasy,ze Zrzecky uz mozna nebude zrzecka ;-) Nechaly jste se treba nejak nove ostrihat?Je fakt,ze ja zmenu provadim tak nejmene 2x do roka i normalne.Muj rika,ze jsem jak chameleonek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja planuju zurive ostrihani na kratko :) jak byla v cervenci ta vedra, tak uz jsem ty sve dlouhe vlasy nesnasela, ale jeste si je necham na svatbu, na nejaky uces a pak striham na co nejkratseji to pujde, uz si sbiram obrazky :))
Odpovědět
Profilova fotka
zrzecko, já už se taky těším na změnu, zatím mě jedna čeká dnes, kdy jdu na novou "svatební" barvu, už mám vyryzlé vlasy (měla jsem kdysi melíry a teď to barvím na tmavohnědo a nemůžu se toho zbavit!) a po svatbě chci taky něco nového
Odpovědět
Profilova fotka
U mě je dostatečně radikální změna, že si nechám na svatbu narůst dlouhé vlasy, takže pokud je po svatbě ostříhám, bude to jen návrat zpět k normálu. Ale zatím jsem odhodnalá nechat narůst pod lopatky, to už jsem neměla ani nepamatuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky,ja uvažuji,že si po svatbě necháp prodloužit vlasy!Nevíte náhodou kolik to cca stojí?JInak jsem uvažovala i o jiné barvě,ale to mě už přešlo :-)
Odpovědět
Ahoj holky :-) měla jsem vlasy na ramena a po svatbě šli pa. Už mě nebavilo ráno vstavat o půl hoďky dřív, abych si umyla hlavu a udělala ten správný účes. Takže radikálně jsem si je nechala úplně zkrátit a pracovně tomu říkám bordel na hlavě. Každou "štětinku" jinak ;-) . Musim říct, že se v tom citim supr a ráno s tim nenám tolik práce a od manži jsem sklidila pochvalu.
Odpovědět
Profilova fotka
ja si je chci nechat po dlouhe dobe narust delsi ;-) ale znate to -snad to vydrzim-nejhorsi je,ze se vetsinou striham sama-tak budu muset nuzky nekam zamknout ;-) Planuju asi mikado a chtela bych hnede vlasy s ohnive zrzavejma koncema.No,mozna z te zrzecky neco malo zustane...Tim,ze to clovek ostriha je to nejrychlejsi...to se mate...uz aby mi dorostly ;-)
Odpovědět
nie u mna ziadna zmena :), ani vlasy nejdu dole ani nic podobne ak sa teda nerataju 2 cm s koncekov :-D , ani som to nemala v plane ani a drahy ma vyslovene aspom 1-2x mesacne podpichne ze si ma nevezme ak sa dam ostrihat po svadbe :-D .. on ma totiz fobiu z detstva ked sa jeho mamina s tatinom brali tak do svadby mamina krasne dlhe cierne vlasy a dva dni po svadbe vlasy na kratko, ze mu to zlomilo srdce ...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se hned po svatbě ostříhala, měla jsem vlasy pod lopatky a zkrátila jsem je po ramena. Přišlo mi to takové přirozené, změnit s novým jménem a stavem i účes :-D Je to o mnoho lepší, jsem moc spokojená!
Odpovědět
Zrzečka: nejhorší je, když vlasy dorostou jak já říkám do pitomé délky. To je když už s tim nejde nic udělat, páč to nemá ještě tu délku kterou bych potřebovala. Ten účes který jsem před tím nosila, tak na něj už byli pro změnu zas moc dlouhé. To je právě ta největší krizovka :-D
Odpovědět
Holky ahoj, v nakym clanku jsem cetla, ze na muzskou psychiku to nepusobii dobre, kdyz si berou krasnou dlouhovlasou princeznu a ta se pak po svatbe ostriha nebo udela nakou velkou zmenu vzhledu. Maj pry pocit, ze ted bude vse jinak....skoda , ze si to nepamatuju presne:)
Odpovědět
Profilova fotka
loafer, ja jsem pritele predem ptala, jestli by mu to nevadilo a nevadi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to můj byl nadšený, když jsem přišla od kadeřnice, pořád mi říkal, že to vypadá superně a že jsem kočanda, takže o zklamání nemůže být řeč ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
No, ten článek psal chlap, takže kdo ví, jak to ve skutečnosti je... Osobně bych na to odvahu neměla- nejen kvůli manželovi, ale i kvůli sobě...:o(
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě si spousta holek nechává dlouhé vlasy narůst jen na svatbu, takže se pak případným ostříháním vracejí k normálu. A jestli na chlapskou psychiku nepůsobí dobře nějaké krátké vlasy, tak co mají říkat ženské, protože hodně chlapů po svatbě zbačkorovatí a to je teprve nápor na psychiku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych rekla, ze hodne chlapu je na zenske dlouhe vlasy uchylnych, vetsina mych byvalych pritelu mi primo zakazovala si je strihat, takze nejaky takovy mohl ten clanek napsat...
Odpovědět
Profilova fotka
Chlapi mají tak nějak celkově divné úchylky. :-) Ten můj je úchylný akorát na barvu vlasů, délka je mu jedno, prý mi sluší všechno. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nuz, ja si uz asi dva roky nechavam rast vlasy, hoci ich pravidelne striham (sem tam iny strih + konceky), ale v poslednom case sa citim tak, ze by som chcela zmenit farbu. Uz mi ten melir lezie na nervy, chcela by som nieco v jednej farbe, mozno len s minimalnym melirom. Mam aj predstavu o farbe, ale este som ju v obchodoch nenasla. A snad to dobre dopadne, mam este pred svadbou. :-D
Odpovědět
No já už mám sice vyhlídnutý účes pro krátké vlasy, který by se mi líbil, ale nevím jestli na něj dojde. Do svatby určitě ne, a i potom si myslím, že by miláček nebyl nadšený. Nějak si na mých dlouhých blond vlasech zakládá. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla taky tak dlouhé vlasy jen na svatbu, má je hrozně jemné, takže svatební účes sice vypadal krásně, ale normálně se nosit nedaly, už hodinu po umytí jsem vypadala jak divoženka a musela jsem si je umávat skoro každý den, takže s tím bylo děsně práce. Nemluvě o barvení, protože si barvím sama doma a to už bylo o nervy.. Ale jinak souhlasím s tím, že hodně chlapů má rádo dlouhé vlásky, ale raději mají pěkně upravené polodlouhé, než nijaké dlouhé..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byly vždy ultra krátkovláska. Myslela jsem, že mi vlasy nikdy nenarostou, že nejsou kvalitní apod. Pak jsem to vydržela a dorostlo mi krástké mikádko a lá Pul Fiction. A pak mě přítel začal přemlouvat, abych zkusila dlouhé vlasy, že budu ještě krásnější ;-) tak je mám, jsou vážně tak dlouhé, že zírám a cítím se v nich úžasně dobře! Navíc je s nimi spojená údržba minimální ve srovnání s krátkými nebo mikádem, to jsem musela pořád fénovat a gelovat. Jsme spokojení oba a on se občas nad mými staršími fotkami zasní, jak jsem byla hezká v těch krátkých, ale vždy se opraví, že teď je to lepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
loafer přesně to samé jsem četla i já, že to chce nějakou dobu po svatbě počkat. Jinak se může mužíček polekat, že naráz se to celé postaví na hlavu a nikdo se ho na nic nezeptá. Já mám celý svůj dosavadní život dlouhé blontaté vlasy, mému novomanželi se to moc líbí a takovou si mě i bral a prosil mě abych se nestříhala. Tak proč bych to dělala, tak to ráno rozčešu, sepnu a jdu, žádné foukání, gelování lakování a natáčkování u nás neběží. a taky musím přiznat, že mi dlouhé blondaté vlasy občas pomůžou, chpali jsou hold jen chlapi, tak zatím já říkám nestříhat. Až mi bude víc tak stejně asi jiná volba nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
na co čekat? bude lapen, tak se ostříháme, necháme si narůst knírek a začnem tloustnout, proto se vdáváme, ne? :-) :-) :-)
Odpovědět
Já si ani nedovedu představit, že bych se jednou měla stříhat. nejkratší vlasy, co jsem kdy měla byly po ramena, ale to už nechci a nechávám si je růst zase krásně dlouhý, teď mám kousek nad lopatky. Jediný změny, který dlám jsou melíry a třeba sestříhání ofiny nebo patky. Nemyslím si, že by to bylo nějaký extra starání, prostě si ráno vlasy pročešu a pak je sepnu do culíku nebo je nechám jen tak a hotovo, napopak si myslím, že s krátkýma je víc starostí.
Odpovědět
Ja som urobila to isté - po svadbe som sa dala ostrihať, ale to som už vážne nedokázala vydržať s tými dlhými vlasmi. A tiež som si dala zosvetliť vlasy z čiernej. Ale kaderník mi povedal, že mi odstrihne len pár centimetrov, lebo vraj mám pekné a rovné vlasy, že by to bola škoda.. :-) Aspoň mi ich oživil, vyzerajú hustejšie a končeky zdravšie. Ale k zmene som sa rozhodla už skôr, no nechcela som experimentovať pred svadbou, lebo neviem, či by som bola spokojná a tiež som si ich chcela na svadbu nechať dlhé kôli účesu a čierne, pretože ladili k ružovej farbe mojich šiať. ;-)
Odpovědět
Ja som sa po svadbe dala tiež ostrihat. Najskor len trochu zastrihnut (aby sa muzik nezlakol) ;-) a potom v jeden sparny den ma to nahnevalo- tak som pokracovala v skracovani . nakoniec manzel povedal, ze to mam lepsie, ako ked som mala dlhe vlasy:) a farbu vlasov som zmenila 2 tyzdne pred svadbou :-D
Odpovědět
ja som si nechaval koli svadbe rast dlhe vlasy a tak si ich chcem dat konecne ostrihat, moj muz vsak myslis, ze to vymyslam po svadbe a vraj naco, ale ja sa tak tesim na kratke vlasy! farbu nebudem menit, necham vlasy zregenerovat a a monentalne si ich vobec nefarbim
Odpovědět
leilanni - to jsi napsala tak hezky :-) já chci po svatbě účes ala vrabčí hnízdo - jako měla Lucie Vondráčková :-)
Odpovědět
Profilova fotka
juj babenky,to ja som mala obrovsku dilemu.Kratke ci dlhe vlasy.....bezne mavam uplne kratucke a kvoli svadbe som si nechavala narast dlhe vlasy,ale nikdy som dlho nevydrzala a dala som sa ostrihat.Potom mi manzel povedal,ze co sa trapim,ked aj tak som s tym neni spokojna a ze najlepsie bude ak budem prirodzena,teda taka aka byvam v beznom zivote a aku ma poznaju-teda s kratkymi vlasmi.Ale ja som si nevedela predstavit nevestu s kratkymi vlasmi,zacala som lovit a videla som par neviest s kratkymi a som si povedala,ze aj tak je to pekne. Tak som si nechala kratke(no nie uplne),dala melir a kadernicka mi vycarovala nadherny uces.......som bola velmi spokojna..... ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no a par dni hned po svadbe som sa dala samozrejme ostrihat.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Delší vlasy mám odjakživa, na svatbu jsem si je nechala extra vyrůst( po prsa). Po svatbě půjdou hned dolů, i když to mám od své drahé poloviny zakázané. Na úpravu je to o moc složitější a to nemluvím o mytí, barvení, tužení(dvojnásobné množství všeho). Hrůza, už se nemůžu dočkat až se jich zbavím.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?