Potřeba flirtu

Ahoj holky. Mám problém. Vždycky jsem měla mezi přáteli spíš muže,s kterými mě bavilo flirtovat. Když jsem poznala manžela,už jsem neměla potřebu flirtovat,ani být nevěrná. Avšak když jsme byli na oslavě s manželovým kamarádem,popila jsem víc alkoholu a flirtovala,až z toho byl průšvih. Ale vše se dalo do pořádku,půl roku jsem byla vzorná manželka. Teď jsem ale poznala manželového kolegu,u kterého jsme byli na návštěvě,a zas mě to nutilo dělat kukadla,koketovat,a já teď pořád na jeho kolegu musím myslet. Abych to shrnula,nedokážu se skoro s žádným mužem bavit normálně,potřebuju flirtovat. Máte některá taky takové zkušenosti? Chci s tím přestat,ale nevím jak...
Odpovědět
Ahoj a kolik ti je? Jestli se teda můžu zeptat. Seš tedy třeba nevybouřená a usazení bylo moc brzo. Jinak nevim na to rada moc není, spíš si myslim že kdo to nechce dělat, ten to nedělá ;-) Třeba si v tu chvíli kdy máš tu ''potřebu'' vzpomeň na manžela, na to hezké a nekaž to nesmyslným flirtem. Chápu, že to možná zvyšuje sebevědomí, tak ale si ho nech zvyšovat od manžela. Poslouchej když ti řekne že ti to sluší atd. A nepřijde mi to fér balit jiný chlapy a o to ještě hůř, když je to před manžou. Zkus se na to podívat obráceně jak by ti bylo kdyby to dělal on. Moc to teda nechápu, je to hnusný a já bych byla pěkně na*raná :)
Odpovědět
No chudák manžel, divím se, že se od tebe nechá takhle ponižovat. Aby ses jednoho dne nedivila, až tě pošle někam.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím no, já toto dělala,když mi bylo 15-17 let, a to jen protože ex nebyli ti pravý... Teď s manžou mi jen pomyšlení na něco takového příjde nehutné... Hold třeba podvědomě zjišťuješ, že stále hledáš :)
Odpovědět
Možná je to blbý nápad, ale zkusila bych psychologa - může v tom být nějaký podvědomý problém se sebevědomím, nebo prostě jenom neschopnost komunikace s druhým pohlavím na adekvátní úrovni... Snažila bych se s tím pracovat ať se ti to jednou nevymkne z rukou.
Odpovědět
@verunkajsemja a jaky mate vztah s muzem? Jak dlouho jste spolu, kolik vam je, jak vam to klape? Mne totiz pripada, ze si ho nevazis. Jinak si myslim, ze na flirtovani neni do urcite miry nic spatneho - zasmat se s nekym, ale tim by to melo koncit...
Odpovědět
Paní je evidentně hrozně mladá a nevyzrálá. Ono až budou mít mimčo tak jí ty srandičky přejdou. Nejspíš má doma hodnýho muže, ze kterého nemá žádný respekt a tak si myslí, že si může dělat co chce. Milá mladá paní, Pokud to nedokážete ovládat - opravdu je na místě návštěva psychologa. Jinak si uvědomte, že máte doma nejspíš nejhodnějšího muže na světě, a jestli se budete dále takto chovat, tak o něj přijdete a skončíte s nějakým ochlastou co vás bude podvádět 2x denně a nešťastná. Jestli vás tohle neprobere, tak už nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Flirtovat se má před svatbou. ...ale když se rozhodnu vdát se tak se vším všudy. Byt verna svému muži a stat při nem v dobrem i zlem. ...kdyby jste ho milovala na cizí by jste se ani nepodívala a mela oci jen pro něho ☺
Odpovědět
Profilova fotka
a uvedomujes si, ze tim schazujes sveho muze a tim vlastne sebe? Je flirt a flirt -koketovani za ucelem treba slevy na stavebni material je neco jinyho, nez s holkama sama v baru. a tak trosku "lovit". Znaci to jedine: nedostatek sebevedomi a z toho plynouci neustala touha si dokazovat, ze na to mas :-| @valina01 zase takhle kategoricka bych nebyla, ze kdyz miluju, tak se ani nepodivam, to je dost pritazeny za vlasy....podivam, ale nezajimaji me...
Odpovědět
Profilova fotka
Flirt je cajk, ale musí mít určitý hranice....není flirt jako flirt :) a flirt zadané paní nesmí zajít dál než po úsměvy a letmý dotek:)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda a ne pred manzelem s jeho kamaradem 8-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@musaci to už je trochu přes čáru nemyslíš?
Odpovědět
Článek se načítá
@verunkajsemja hele já to z jistého důvodu dokážu pochopit na jisté mentální úrovni. Máme s partnerem jistou záležitost a já si občas ve slabé chvilce řeknu že bych to mohla řešit něčím podobným. Vzpomenu si občas na někoho s kým byla ta záležitost ok a říkám si co kdyby. ALE vždycky zůstane jen u toho. protože vím co mám doma a tu potřebu realizovat nemám. Ty mé slabé chvilky jsou způsobené dlouhým odloučením(ještě spolu nebydlíme a já to čím dál hůř snáším) Pokud je ale u vás všechno v pořádku tak bych se zkusila zamyslet proč máš tu potřebu a jestli to nejde nějak "vyrušit" třeba nějakým koníčkem, mazlíčkem, nebo třeba začít myslet na založení rodiny:D
Odpovědět
Tak jako Já nevím první s kamarádem manžela potom kolega z prace.Tohle je přes čáru. Omlouvám se ujelo mi to.Neuznávám flirt natoz nevěru pardon.
Odpovědět
@musaci názor mít můžeš jaký chceš, ale posílat někoho šlapat? To snad nemyslíš vážně. A nevšimla jsem si že by zakladatelka napsala že byla nevěrná.
Odpovědět
Já jsem to pochopila ,ze jo přece s tim kamarádem -vznikl průšvih,ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@musaci prsvih ve smyslu,ze tam predpokaldam byl i manzel.
Odpovědět
Ahoj, já souhlasím s uživatelkou @shigella...na příležitostném "tu a tam" flirtu nevidím nic tak strašného, pokud to ale překročí určitou hranici, pak bych v tom viděla nutkanou potřebu si něco dokazovat a problém se sebevědomím. @vitezove No nevím, já doma mimčo, respektive už batole, mám a musím říct, že teď , když jsem na mateřské, jsem na mužskou pozornost naopak citlivější...
Odpovědět
Profilova fotka
@hitchhiker dite neni reseni problemu ve vztahu..Ikdyz dost lidi si to mysli.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja @hitchhiker Porizovat si, do evidentne problematickeho, ci nefunkcniho vztahu dite, je ta nejvetsi pitomost, jaka se da vypustit z pusy. Verunka by se mela poradit s odbornikem a ne s tlupou radikalnich bab. Ani vsichni chlapi, ani vsechny zensky nemuseji byt staveny na vernost nebo na zivot a jednim partnerem. Je hloupy to zjistit po svatbe, urcite to nekomu ublizi, ale tak to je proste zivot. A nebyla bys prvni ani posledni. Ale lepsi to zjitit, dokud nejsou deti.
Odpovědět
@lucineni @amazonkaaa já to brala tak, že jinak je ten vztah v pořádku a jen verunka neví co by roupama...samozřejmě když je vztah nefunkční dítě určitě není řešení souhlasím...
Odpovědět
Záleží, jaký flirt...někdo je prostě takový, já taky flirtuju strašně ráda, ale musí to být jen spíš takový flirt ze srandy, aby bylo jasné, že z toho nic nebude. Ani pusa. Pokud jde o něco víc, tak je zřejmě někde problém.
Odpovědět
No, ono dost záleží, jestli jen flirtuješ nebo pak na dané muže i myslíš. Být ve vztahu a flirtovat by se samozřejmě nemělo, ale pokud zůstává jen u toho, tak mi to nepřijde jako zase taková hrůza. Jen ale pozor, aby se pak nedostalo ke tvému muži, že flirtuješ s jeho kolegy. Co vnímám jako horší je to, jak píšeš, že pak na kolegu myslíš... :-. To už mi teda moc košer nepřijde. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Není potřeba někoho hned odsuzovat, zvlášť, když se přišel zeptat na radu. Jak psala @amazonkaaa někdo na rodinný život s jedním partnerem prostě není. Takové případy máme všichni kolem sebe. @verunkajsemja Pokud opravdu myslíš vážně, že se sebou chceš něco dělat, doporučuji návštěvu psychologa. U tebe ta potřeba pořád s někým flirtovat značí nízké sebevědomí (možná kvůli špatnému dětství, problémům s otcem atd.) Možná ti to sebevědomí nevědomky/vědomky i snižuje manžel. Ale toto tady na diskuzi nikdo nevyřeší.
Odpovědět
@mofa81 někdo na rodinný život s jedním partnerem prostě není - ok... pak ale nechápu proč se tedy vdávala, prostě chudák chlap :))))
Odpovědět
Profilova fotka
@denina00 Nejsou vsichni tak dokonali, aby na to prisli pred svatbou. Staci se podivat na statistiku rozvodovosti. Dej vedet za par let, jestli v zari ty udelas nejlepsi rozhodnuti sveho zivota a pak odsuzuj jine.
Odpovědět
Tak paní psala že ji to bavilo odjakživa, proto tedy moc nechápu že se vdávala když věděla že to takhle má.. Jak už jsem psala, kdo nechce ten to prostě nedělá, flirt není nevyléčitelná nemoc. Ano klidně dám za pár let vědět, může se stát že klidně budu rozvedená ale určitě to nebude z toho důvodu, že budu mít věčně na*ranýho manžela kvůli mým nezvladatelným flirtům :) Pořád ale jdu do manželství s tím, že to bude napořád a takovýmhle blbostem se ráda vyhnu, proto jsem taky řekla ano. Nikoho neodsuzuju, píšu jen můj názor a moje rada je v prvním příspěvku. Ať si v takových chvílích vzpomene např. na manžela a at se na to podívá obráceně. Jestli je teda tohle odsouzení tak už všechno 8-(
Odpovědět
:DDD Tezke psycho xD
Odpovědět
neodsuzovala bych za flirt. Drobný flirt se mi zdá normální, nevidím nic špatného na tom, když jedinec občas mrkne/usměje se/zaflirtuje s někým jiným. Jeví se mi to jako přirozené, člověku to zvedne náladu, cítí se příjemně. Nesmí to ale zajít nikam dál, a měla by se pak vracet láskyplně domů. Jediné, co mi přijde nebezpečné, je to, že autorka "musí neustále myslet" na manželova kolegu. To už je za hranicí flirtu a dává to prostor pro něco většího. Každopádně mě tedy rozesmály soudy typu "je to nechutné" "je to ponižující" "kdyby ho milovala, měla by oči jen pro něj" :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mr_falko tak to je věc názoru a vykladu....kdyby byla zamilovaná a to by jako čerstvá manželka byt mela. ..a pokud ne, tak se neměla vdávat a flirtovat dál. ...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?