Podvodnice na bazaru

Ahoj, stala se mi ta nemilá věc, že jsem si zde koupila zboží od uživatelky, zaplatila, ale zboží nikde. Paní na nic nereaguje a příliš podpory od správců stránky se mi taky nedostalo. Přišla jsem asi o 300,-, takže o hladu nebudu, ale štvě mě to z principu. Stalo se vám někdy něco podobného? Dá se nějak bránit?
Odpovědět
@treasurka tak ji tady pojmenuj ať aspoň všechny nevěsty vědí o koho jde...Jinak bych jí pohrozila trestním oznámením a můžeš jí to napsat i na fcb, to si taky za rámeček nedá:-)
Odpovědět
Jedná se o tuto uživatelku http://www.beremese.cz/blog/slly/ Kde najdu její fb?
Odpovědět
trestnim oznamenim si nepomuze.. kazdy vi, ze pokud to neni nad 5000 kč, tak s tim nikdo nic nedela.. dneska plati uz jen pravdilo, ze nic neposilat predem.. vse pouze na dobirku a kdyz s tim ma dotycny problem, tak bohuzel.. ono se sice najde i spoustu lidi co si pak zas balicek neprevezmou, a prijdou tak o penize za postu, ale...
Odpovědět
Profilova fotka
Sice nejde o nějakou závratnou částku, ale i tak je to hnus 8-( To jsem zvědavá, jak se to vyřeší, ale PČR opravdu nepomůže o trestný čin nejde. Jedině, že by se vás našlo více a podali by jste to hromadně. Já teda platila věci z bazarku předem, ale mně naštěstí vše přišlo jak mělo.
Odpovědět
@treasurka to je teda k naštvání, vždycky když jsem nakupovala na bazaru beremka, koukala jsem se na udělené hodnocení.
Odpovědět
@viki83 Její adresu nebo aspoň jméno víte? Mohlo se vám ukázat v bance...Anebo při korespondenci? Pak to zkuste vyhledat.
Odpovědět
Nevím nic kromě toho, co paní uvádí zde, což je také nic :-| Tak jsem alespoň popsala svojí zkušenost v hodnocení. Asi s tím nic nenadělám, docela mě ale udivuje, že adminy beremka to taky nezajímá... :-S
Odpovědět
Ahoj, mám podobnou zkušenost odjinud. Z právního hlediska určitě doporučuji dát TO, pokud jsi poslala peníze na bankovní účet, ten má nějakého majitele a je to řešitelné. Pokud se najde vícero lidí, jako v mém případě, je šance, že hranice přesáhne 5 tis. korun a policie může jednat. Není to samozřejmě také jistota, že peníze dostaneš zpět, ale já jsem do toho šla, protože šlo o vyšší částku. Jméno měla úplně jiné než uváděla na bazaru, falešná identita a nachytala poměrně dost lidí..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?