Po svatbě sme si ješte bližši. Vy taky?

Ahoj holky, za svobodna jsme s přáteli probírali, zda je svatba "cár papíru" nebo se tím dnem něco změní. Názory různé... Teoreticky jsem předpokládala, že se "něco" změní (a nemyslím příjmení apod.). A je to fakt. Vnímám, že mezi námi vyrostlo nové pouto, ten vztah se posunul do jiné roviny, jsme si bližší, těsnější... špatně se to slovy popisuje, cítíte to taky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ne :-) Za to tuhle otazku dostavam kamkoliv prijdu. Vsechno pri starem, akorad ze se mozna ted manzel dovede vic ozvat, tak se vic hadame nez predtim :-D
Odpovědět
Danielah, technicky se nezměnilo nic, bydlíme pořád stejně, žijeme spolu, vařím, peču, žehlím, peru, ale stejně mám pocit, že je to všechno trochu jiné. Asi to nedovedu dost dobře popsat a kdo to nezažil, nepochopí, že to prostě nejsem schopná vysvětlit. Je to fajn čekat doma na manžela a těšit se, že se spolu půjdem večer projít. Ne, že by to samé s přítelem nebylo taky fajn, ale cítím se prostě trochu jinak. Nevím, jestli to časem odezní, ale teď jsem opravdu šťastná, že mám muže, prostě je to zas o krok dál k tomu našemu vysněnému "být spolu napořád" :-)
Odpovědět
Len: Přesně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s vámi, cítím přesně to, co "danielah" a "len" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, krom toho, že s Vámi souhlasím s tím, že jste si nějak bližší, šťastnější, a spokojenější, doplňuji ještě to, že se teď cítíme už jako rodina...ještě jsme sice jen dva, ale prostě patříme k sobě :o) Také se mi hrozně hezky říká, že např. "čekám na manžela" atd....no a v neposední řadě se teď hrozně ráda podepisuju naším příjmením...už nemusím psát Iveta a Honza... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím i s ivet - jsme spokojenější a šťastnější, já nabrala 7 kilo manžel 5 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
srsnicka: tak to my už během roku společného bydlení :-D Prý je to mým vařením a pečením :o) Nejdivnější na tom je to, že mi to nějak nevadí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo, přesně - dřív, mít o dvě kila navíc tak nevečeřím a cvičím hodku denně - ted se cpu tatrankou a přiblble se u toho usmívám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, cítím to přesně tak jako vy, máme se nějak víc rádi, jsme si blížší a jsme ještě šťastnější než před svatbou :-) Opravdu se to nedá popsat, je to úžasný pocit. Taky se mi moc líbí mluvit o mém miláčkovi jako o manželovi, prostě je to to nejkrásnější, co jsme si vždycky přáli a doufám, že to vydrží napořád. ;-) Fakt je to změna 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
srsnicka: souhlasím :o)) včera jsme se zrovna přiblble usmívali nad zmrzlinou...v 9 večer :-D
Odpovědět
včera jsem se moc neusmívala, měla jsem děsnou depku, můj miláček mě držel v náručí a utěšoval. Jinak se mám v manželství taky moc báječně, opravdu se náš vztah změnil, je to jak píšete, sem pyšná, že jsem paní :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nezmenilo sa nič a predsa niečo...sme manželia, sme už jedno telo, jedna duša...máme spoločné priezvisko...a je toho oveľa viac...ten vzťah sa oveľa viac prehĺbyl... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak u nás je to stejně krásný jako před svatbou, ale přece jenom je Jožka pyšnej, že jsem jeho paní...třeba prstýnek nesmím z ruky vůbec sundat.... :-D ...zato sám konstatoval, že mě jeho rodiče stejně nevzali příliš do rodiny a že mě prostě neberou.... ]-( ..ale já k nim nejezdím už tak často, a ani už jezdit nebudu...to nejcennější z jejich rodiny mám stejně doma já....svýho manžílka..... :-D :-D :-D a samozřejmě naše mimi v bříšku... ;-)
Odpovědět
My sme sa zhodli na tom, že to obaja cítime oveľa silnejšie, že sme ešte viac zaľúbení a ešte šťastnejší. Ako píše danielah, náš vzťah sa posunul do inej roviny. sme nová rodina a hrdo sa podpisujem a predstavujem novým menom
Odpovědět
Profilova fotka
marki: pravda je, že chlapi jsou takoví ješitové, Honzík se taky velmi pyšní tím, že už je "ženáč" a má doma svou manželku :o)) A k miminku mooooc gratuluju...našim sousedům se minulé pondělí narodila dvojčátka Filípek a Adélka, tak se nemůžu dočkat, až je pozítří jdeme "okouknout" :o))
Odpovědět
Profilova fotka
hm, dvojčátka by se nám taky líbila, ale my to holt musíme vzít jedno po druhým.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pro ně je to po 6 letech snažení doslova vymodlená odměna, jinak prý ale všechny maminky mají být rády, že to mají jen v jednou vydání :o))
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, to už jsem taky slyšela, že si to jedno líp vychutnáš....ale ten porod.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Môžem povedať, že naozaj po tom spoločnom rozhodnutí povedať "ano"......je to také krajšie, cítime to trochu inak ako keď sme len spolu chodili....je to také niečo viac.....niečo rodinkovské...... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no, jak mi před nedávnem řekl Jožík: ty jsi moje tady v srdci už dávno, tenhle prstýnek byl vlastně jenom pro rodiče a pro okolí,a by nás začali brát vážně.... :-) ..to bylo fakt krásný.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jsem divná, ale já si pořád nějak neuvědomuju, že jsem vdaná. Já žádnou změnu nepociťuji. Možná si to uvědomím až se nám poštěstí a budeme mít miminko. Pak už to změna opravdu bude, ale zatím se nezměnilo vůbec nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Když někdo o mě mluví jako o paní Klimešové, nějak se nemůžu srovnat s tím, že jsem to já, mám pocit, že se mluví o mamince mého manžela. Píšu to tak schválně, protože mluvit o ní jako o tchýni, to mi taky přijde nějaký divný... A jeho bratři, že jsou moji švagři? No to už mi teprv připadá zvláštní... :-| Tak by mě docela zajímalo, kdy mi to bude připadat normální???? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem o bratrovi manžela mluvila jako o švagrovi už před svatbou a o jeho rodičích vlastně taky...takže v tomhle se pro mě nic nezměnilo :o)) Přijde mi jednodušší říkat tchýně (a nemyslím to nijak zle, prostě je to tchýně), než říkat přítelova (teď už manželova) maminka...je to kratší :o)) A slyšet, jak mi říkají paní...to mi zase lichotí :o))
Odpovědět
Profilova fotka
cecetka nie si divna... ja som na tom tak isto..... jedine si zvykam na meno.... inak vsetko po starom.... bolo nam perfektne a staaale je :-) .............
Odpovědět
Profilova fotka
Tiež si nemôžem ešte zvyknúť nato , že som pani Selecká.......tiež akoby hovorili o manželovej mamine, alebo švagrinke.....no, ešte si budem dlho zvykať.....veď predsa 24 rokov ma volali iným priezviskom.... :-) takže za mesiac si človek asi tak veľmi rýchlo nezvykne... 8-)
Odpovědět
:-D my jsme po svatbě změnili jméno, takže jsme s manželem mimo identitu oba :-D
Odpovědět
Profilova fotka
akože ste zmenili jméno???
Odpovědět
manžel po svatbě změnil příjmení a já automaticky s ním (rodinné důvody)
Odpovědět
Profilova fotka
a aké ste si vybrali prijmení?
Odpovědět
po otčímovi (a jeho mamince a jeho bratrovi) ale tím že nám to oficiálně změnili až tohle pondělí, tj. měsíc a kus po svatbě tak je to dvojí nezvyk...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?