Po 2 letech manželství...

Ahoj holky. Vy, které máte zhruba 2 leté manželství, jak vám to klape? Jste pořád zamilovaní, cukrující holoubci, nebo máte manžela už kolikrát plný zuby? U mě platí asi spíš to druhé... :-(
Odpovědět
1
2
6
My jsme stale stastni a zamilovani, nebo lepereceno stale se milujeme. Jsme spolu 11 let, dva roky manzele a uzivam si kazdy sen a kazdou spolecnou chvili. Ne, ze by se nikdy neobjevil mracek, ale nic zasadniho
Odpovědět
@kacenkakaca To my se taky milujeme, ale mám pocit že mi manžel totálně zlenivěl...
Odpovědět
@verunkajsemja tak to u nas neprobiha. Klape nam to jako pred svatbou nebo i lip ☺
Odpovědět
Tak to mě mrzí. :-| My máme po svatbě 2 roky, ale jinak jsme spolu skoro 10 let. Za tu celou dobu jsme měli jednou dvakrát nějakou krizi, ale nic extra vážného, respektive nic, kvůli čemu by hrozil rozchod/rozvod. Přiznám se však, že po svatbě je to ještě lepší než předtím (ťuk ťuk), ta svatba nám fakt sedla a jakoby víc sblížila. S tou leností po svatbě se to ale stává, ba i bych řekla, že je to hodně časté. Proč máš manžela plné zuby?
Odpovědět
My mame taky skoro dva roky po a ani mracek, mrzi me to :-(
Odpovědět
@simone5 No protože zlenivěl. Třeba přemýšlíme co k jídlu, a on že to nechá na mně, že mu to je jedno. Když přemýšlíme kam na výlet, je mu to jedno,ať to vymyslím já. On jedině zamítá moje návrhy, sám ale nic nevymyslí. Pořád ve volným čase sedí u počítače, občas se zeptá co chci dělat,a hraje si dál. V posteli je totálně líný, už moc ani nepomáhá svůdné prádlo. A to se snažíme o mimčo, ale s jeho způsobem se nedočkáme nikdy. Ani nevymyslí pro mě žádné překvapení, že by mi koupil jentak ze své hlavy kytku,čokoládu...to prostě nic :-(
Odpovědět
@verunkajsemja Hm, to teda není nic moc. A říkala jsi mu to? Na vztahu se musí pracovat, to je známá věc. Ale energii musí vynaložit oba.
Odpovědět
My máme za 11 dní druhé výročí a myslím, že se máme snad ještě raději, než v době svatby.
Odpovědět
@verunkajsemja a jak dlouho jste spolu? Zkousela jsi s nim o tomhle promluvit?
Odpovědět
@verunkajsemja Ahoj, taky dva roky a střídavě oblačno - zamilovaní a cukrující nejsme. Ty ponorkové stavy jsou u nás teda dané hlavně oboustranným vyčerpáním - devět měsíců po svatbě se nám narodilo velmi hyperaktivní a nespavé dítě, těhotenství taky nebylo úplně bezproblémové a babičky nemáme k dispozici - na vztahu se to samozřejmě podepisuje. Na jednu stranu jsem se po porodu opravdu přesvědčila, že jsem partnera volila dobře - chlap se o dceru skvěle strará, hodně se jí věnuje, mně pomáhá, nemá problém ani s domácími pracemi, často spí s dcerkou v pokojíčku, abych se vyspala...na druhou stranu už to trvá hodně dlouho, takže jsme oba podráždění, často na sebe vrčíme a mám pocit, že naše partnerství je momentálně - z 90% - spíš rodičovství. U Vás je to ale trochu jiné...napadá mě - jak to fungovalo před svatbou? Byl chlap výrazně aktivnější, plánoval, dělal překvapení? Nebo byl i předtím spíš pasivnější typ? Zkoušela sis s ním promluvit?
Odpovědět
a zkoušela jsi to vypnout a zapnout? :-D
Odpovědět
@simone5 Říkám to často,naposledy teď. A on se akorát naštve, že jsem pořád s něčím nespokojená. Jemu vyhovuje že má uklizeno, vypráno,vyžehleno, jídlo až pod nos, ale toť všechno. Byl by asi rád kdybych si ho nevšímala, nic po něm nechtěla. Prostě abych splnila své povinnosti,a pak vypnout jako hračku a mít klid.
Odpovědět
Článek se načítá
@kacenkakaca 4 roky, 2 roky manželé. Mluvím s ním pořád ale on to nechce poslouchat a už vůbec ne řešit.
Odpovědět
@strelenka Asi byl takový pořád, jen jsem to tak nevnímala...ale postel byla teda častější.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Hahahaha to je někdy víc než trefné!
Odpovědět
@verunkajsemja To je těžký - pokud byl takový i dřív, těžko se teď změní. Nutit někoho do akce dost dobře nejde. Pro něho může být také svým způsobem šok, že to, co Ti dřív nevadilo, Ti najednou vadí. Mám pocit, že v takových případech zbývají dvě varianty - buď se smířit se stávající situací + zařídit se třeba i podle svého (vlastní okruh přátel s nimiž můžeš něco podnikat - někdy to druhého i trochu "nakopne") nebo se rozejít. Možná bych si zkusila v hlavě znovu probrat, co se Ti na něm líbilo, co Ti imponovalo, proč ses vlastně rozhodla, že si ho vezmeš. Jen mě ještě napadlo - píšeš, že máš svoje povinnosti, jaké povinnosti má partner? V tomto by to mělo být fifty fifty.
Odpovědět
Profilova fotka
@strelenka ted uz deti nechci vubec, dekuju :-D
Odpovědět
@strelenka Můj manžel má jedinou povinnost, chodit do práce. Já jsem doma,tak domácnost obstarávám já. Za svobodna se manžel aspoň trochu snažil,ale teď na sebe vůbec nedbá, spí se mnou jednou týdně...jediný co nechápu je to, že na mě žárlí. Na jednu stranu se bojí abych neměla milence, ale na druhou stranu mi neposkytuje dostatek sexu. A i když mu naznačuju že když ve vztahu není sex, časem se může objevit někdo třetí,tak on se toho bojí, ale nedělá se sebou nic.
Odpovědět
@verunkajsemja Já se určitě nezastávám tvého muže, o vztah je třeba pečovat, nicméně to, co popisuješ, mi přijde jako přirozený vývoj... Romantická láska není věčná, vztah se usadí, vnikne do něj stereotyp... Že s tebou spí jednou týdně a ty to považuješ za málo je fakt sranda, mám kolem sebe desítky párů, co mají sex jednou za měsíc, dva... Ale samozřejmě chápu, že pokud to bylo víc, trápí tě to. Nicméně v tomhle mám trochu pochopení i pro něj, mně s každým partnerem kleslo libido cca po roce vztahu a fakt jsem s tím nebyla schopná nic udělat, prostě když se mi nechce, tak se mi nechce... Jako já chápu tvou frustaci, ale pokud sis vzala s podstaty pohodlného chlapa, který ještě není tak nějak nastaven na nějaká velká gesta a akce, tak to pravděpodobně o moc lepší nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja Najdi si práci. Běž mezi lidi. Bejt doma a šůrovat tak na to bych teda hodila bobek. Takže třeba přestaň vařit, přestaň uklízet, vezmi mu jeho komfort. Donutíš ho tím k nějakýmu jednání. A když ne, jdi od něj. Co s povalečem.
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 S tim sexem souhlas, driv jsme po sobe taky skocili 3krat denne ale casem neni chut mit sex kazdej den a hlavne cas. Nekdy mame obdobi,kdy jsme jak kralici a pak se to zas vrati do "normalu" :-D
Odpovědět
@zorro4 No jo, ale když se pokoušíme o miminko,tak jednou týdně to nestačí, sama gynekoložka mi říkala že to chce každý den, nebo každý druhý den.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja ja taky doma delam všechno - uklid, nakupy, vaření (max co zvládne je vynyst koš nebo mi zvednout gauč abych pod ním vylučovala) a taky nikdy neví co na jídlo a že by vymyslel dovcu nebo plán na víkend nehrozí...ale byl takovej vždy a s tím jsem si ho i brala :) neříkám, že mi to úplně vyhovuje ale zvykla jsem si...kdyby by to vadilo, nejsem s ním dávno....a to normálně chodím do práce
Odpovědět
@laka_lacenda Mně nevadí že jsem na domácnost sama, asi mi nejvíc vadí ten sex. On odjakživa věděl že já to miluju hodně, a tak teď když to nemám, vidím a hledám na něm chyby, které by mi vlastně ani tak nevadily...
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja nj jenze nutit se do toho to jeste zhorsi. "MUSET" mit sex kazdej den i presto,ze se mi nechce by me to zhnusilo z tuplem.
Odpovědět
My teda nemáme po svatbě, jsme spolu 5 let, máme 3r syna. A je to pořád super jako na začátku, akorát člověk samozřejmě řeší trochu jiné věci. Domácí práce dělám téměř výhradně já, on má dost své práce a stará se o barák, taky ho skoro celý sám postavil. Jsme pořád někde v pejru, aktivity vymýšlíme oba (nebo nám spíš přichází samy do cesty) a jediné, co se změnilo výrazně, je frekvence našeho sexuálního života. Po porodu nějak nemám chuť, ale přesto jsme dospěli ke kompromisu a ani jeden není nespokojen ;-) A tak to asi v tom partnerském životě má být.
Odpovědět
@lucineni Ale tak co mám dělat? Půl roku jsem tomu nechala volný průběh, nenutila jsem ho. Ale takhle to nejde donekonečna. To bych za chvíli vážně nemusela děti mít kvůli jeho lenosti.
Odpovědět
@umbaba No jenže ten můj nechce kompromis. On jedině když chce on. Ale když chci já, to ne. Mně se kolikrát taky nechtělo,ale NIKDY jsem ho neodmítla.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkajsemja co se týče sexu je to těžký....v tom ti rozumím...ale prezentovat verejne to nebudu
Odpovědět
@verunkajsemja Tak to je teda blbý. To bych ho asi na tvým místě příště odmítla, až bude chtít on. Já nevím, my jsme si o tom normálně promluvili a pak stanovili frekvenci :-D
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?