Plánujete po svatbě miminko?

Ahoj :) Co vy a děti po svatbě? Je tu někdo kdo by taky chtěl? U nás je v plánu nechat tomu volný průběh kolem Vánoc. Zároveň jsme si ale řekli, že svatební noc nebudeme řešit, a když budou, tak prostě budou. A já jsem teď hrozně napjatá a zvědavá, jestli to teda vyšlo nebo ne :-N x-) Je na tom někdo podobně? :-)
Odpovědět
Ahojki plánujeme miminko, brali sme se minuly tyden, od září se chcem snažit ;-) už teď sem napjatá a natěšená ;-) ještě pořád se vzpamatovávam s antikoncepce..
Odpovědět
Ahoj, taky bychom rádi. Svatba bude předěl, od kterého necháváme volný průběh :-) Bereme se v září a už asi týden zobu Mammavit, je mi 30, tak nesmím podcenit přípravu :D Aspoň to tak teda cítím :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky nemáme v plánu to po svatbě nějak odkládat :)
Odpovědět
Ahoj, svatbu máme až příští rok. Ale řekli jsme si se snoubencem, že po svatbě vysadím antinu a nebudeme to hrotit. Vysadila bych jí dříve, ale bojím se zhoršení pleti a nepravidelného cyklu. Necháme tomu po svatbě volný průběh. Nechci dojít do stádia, že spolu budeme spát "jenom" kvůli mimču. Doufám, že se zadaří za nějaký rozumný čas. :-) :-p
Odpovědět
@market119 @sar87 @viky90 @sik0063 to jsem rada ze v tom nejsem sama :-N ja nastesti antikoncepci nikdy nebrala, tak snad nebude problem :-) ale vzdycky jsem si rikala, ze to nebudu nijak hrotit, proste az to prijde tak to prijde, a kdyz vidim, jak jsem netrpeliva ted, kdyz by mimco byla komplikace, tak to se mnou asi bude hrozny, az se budeme doopravdy pokouset :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Damy, sice ja v tomto ohledu asi nemam moc co rikat, ale hlavne se do toho nijak netlacte a nehrotte to. V okoli vidim, jak napeti a urputna snaha neprospiva ani vztahu, ani sexualnimu chtici mezi partnery, a hlavne ani tomu otehotneni. Proste volny prubeh a o to hezci pocit to podle me bude, nez kazdou ovulaci prisne pocitat, skakat na chlapa v idealni pozici a pak na zachode byt pravidelne zdeptana, ze na testu je zase spatny znak. Hodne stesti vsem, uzivejte si to. Doslova. :D Snad taky jednou budem rodici.
Odpovědět
@elwe ahoj, jasně, dítě/ děti plánujem, začli jsme už hodně dááávno před svatou a už máme po svatbě 4 měsíce a nic... tak držím palce, at se vám brzo zadaří ;)
Odpovědět
My taky plánovali, že hnedka po svatbě, 30 už nám bylo oběma, tak na co čekat, ale teď mám problémy se žlučníkem a do kontroly v listopadu bych neměla otěhotnět... trošku si říkám, jestli to nezkusit, že by to určitě klaplo :D ale je jasný, že kdyby ten žlučník měl pak zlobit v těhotenství, tak je to problém, tak asi budu zodpovědná a nechám to všechno uklidnit, odeznít dojmy ze svatby a pak to snad půjde taky :)
Odpovědět
Zatím ještě nijak konkrétně neplánujeme, jsme na to podle mě ještě nevyzrálí a mladí :-D (já 23 a manžel 22 let). Ale rozhodně v budoucnu chceme, třeba tak za 2-3 roky bysme o tom mohli začít realně uvažovat :-) a taky zastávám názor to nijak nehrotit, prostě abychom se místo snažení se o dítě přestali snažit o to, ho nemít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Me meli dve uz pred svatbou :D
Odpovědět
@vkacka No, já mám žlučník právě měsíc venku :-) Začal zlobit a naštěstí jsem na podruhé narazila na rozumnýho doktora, který řekl- vyndat, stejně vám tam dlouho nevydrží a jen by dělal neplechu v těhotenství (řekla jsem mu, jak to máme). Nevím, co máš za nález, ale zvážila bych to, nebo aspoň konzultovala i jinde. U mě totiž původní verze byla drobný kámen. Kdybych poslechla prvního dr, tak se cpu léky na rozpouštění, na svatbě řeším, co můžu a nemůžu jíst, odkládám zase těhotenství... A zbytečně - nakonec jsem měla chronický zánět, který už zasáhl i sousední uzlinu. Což je taky důvod k odstranění, ale po šutru ani stopy. Prostě zánětlivý změny si ten první popletl za kámen a tím pádem špatně ordinoval léčbu. Pokud je operace (laparoskopie) ok, za 2-3 měsíce těhotenství nic nebrání ;-) Držím palce!
Odpovědět
@morrighan Však jo, hrotit (měření teploty, nohy nahoře, ovulační sex) to nehodláme. Jediné co, tak jím ty vitamíny s listovkou :-D HA neberu už rok, tak po svatbě si prostě jen přestaneme dávat jakýkoliv "pozor". Vím, že lékaři se taky začnou zajímat až po roce snažení, tak to jsem si v duchu dala jako dobu, kdy to případně začnu "hrotit", ale dřív ne :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@sar87 No já se to dozvěděla včera, prej kameny a nějaký zánětlivý změny. Doktorka právě hnedka navrhovala operaci, ale já se hrozně lekla (teď si říkám, jestli jsem neudělala chybu) a chtěla jsem to zkusit nějak zlepšit, takže měsíc (= do svatby) přísná dieta, a v listopadu ta kontrola. Spíš mě děsí, jak dlouho bych na případnou operaci čekala... Achjo :)
Odpovědět
@vkacka Máš SZ :) Obecně v Praze jsou termíny kolem měsíce (neakutní operace) a můj názor po zkušenostech je, že jak se ve žlučníku něco děje, pryč s ním :-D Dělá se to laparkou, 3 dny v nemocnici, při nekomplikovaném průběhu jsi rychle ok a nemusíš se bát, kdy Tě chytne kolika nebo i něco horšího... Je to celkem zbytnej orgán, např. já jím měsíc po operaci v podstatě normálně a nemám problém (ťuk ťuk)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se pokouseli o miminko jeste pred zasnoubenim, pak dvakrat IVF pred svatbou a zatim to nevyslo. Ctvrty cyklus zacneme v zari, tri mesice po svatbe. 😊
Odpovědět
Preju vam, holky, at se podari co nejdriv. My se zacli snazit uz pred zasnoubenim, ted je to uz 2,5 roku, bohuzel nekolikrat se spatnym vysledkem. Ted po svatbe zaciname oficialne s lecbou v centru.
Odpovědět
@morrighan tak bych si to prala, ale kdyz vidim, jak casto na to myslim ted, tak se toho trochu bojim. Ale jsem jeste mlada, vek me desit nemusi, tak snad to se mnou nebude tak zle :)
Odpovědět
@elwe Děti neplánujeme, svatba byla z lásky... Ale jsem překvapená, pro kolik lidí svatba znamená automaticky dítě. Já už z toho šílím a hubnu :-D :-D :-D Každopádně plánojeme další svatební cestu, jedna nikdy nestačí a máme dilema, zda si koupit houseboat nebo obytný kamion :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si rok po svatbě nechala sice vyjmout tělísko, ale protože mi už končilo... nijak se o dítě nesnažíme, když to klapne, fajn, když ne, máme plno dalších aktivit :) dostavujeme dům, budeme renovovat karavan, na příští rok chceme pořádnou dovolenou, protože teď jsme kvůli stavbě byli jen na nějakém tom prodloužené víkendu... nás se zatím na děti ani nikdo neptá, stavíme, takže to by se mi s břichem dělalo blbě :) ale tipuju, že po kolaudaci to začne :)
Odpovědět
@harley23 jako že se vás ptají kdy bude miminko? To je blbý, my jsme naštěstí ještě mladí, já studující, takže to lidi zatím neřeší :-) Ale víc mě překvapilo, že se po zásnubách nikdo neptal, jestli jsem těhotná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@harley23 Já třeba svatbu vnímám jako založení rodiny :) Takže je pro mě logické, že tu rodinu pak budeme chtít rozšiřovat :)
Odpovědět
My se snažili ještě před samotným zasnoubením a zatím pořád nic. :-D ;-( Tak uvidíme, jestli to ještě do svatby klapne. :-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak my svatba konec června 2017 a v červenci dovolená na Lefkadě a po příletu byl těhotenský test pozitivní, zatím je to začátek a první tři měsíce rizikové, takže se ještě úplně tak neradujeme, ale neuvěřitelný jak to vyšlo hned na poprvé. V dubnu mám 30 a termín je zatím dubnový, takže dárek k mým 30 narozeninám :-). Přeji všem ať Vám to vyjde, chce to hlavně nemyslet na to! Jinak doktorka mi ještě před otěhotněním doporučila brát Fertipronu, je vhodná při plánování a při těhu. Ještě teď ji beru a budu až do konce 3 měsíce. Slyšela jsem velice kladné ozvy, že je dobrá na ovulaci. Já ji brala a vyšlo to hned napoprvé a to mám hormonální nerovnováhu a dr říkala, že s pravděpodobností teď neotěhotním a hle, bylo to. Takže přeji hodně štěstí všem snaživým :-).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?