Oznámení těhotenství manželovi

Profilova fotka
Holky, kdy a jak jste manželovi oznámily, že jste těhotné? Hned potom, co jste to zjistily nebo jste si to sladké tajemství nechávaly nějaký čas jen pro sebe?
Odpovědět
Okamžitě jen co jsem se to dozvěděla, vždyť i on se přičinil. :-D :-D :-D Řekla jsem mu to normálně. :-D
Odpovědět
@renedoubravka Okamžitě, dokonce jsem ho kvůli tomu i budila :-D Tohle bych nevydržela tajit... Jinak zkus kouknout na www.modrykonik.cz, tam určitě na tohle téma bude nějaká diskuse :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hned po udelani testu, neslo to nevydrzet a hlavne jsem hnedka brecela jako zelva, stestim :)
Odpovědět
Mě to čeká teď. Dlouho jsme se snažili. Využiju manželovy narozeniny a dostane trošku dřívější dárek -dárkový poukaz na přebalování, chování, koupání, uspávání, procházky s kočárkem. Který bude platný od března 2016. ;-) :-N
Odpovědět
Ještě nemám tu zkušenost, ale až to přijde, řeknu mu to hned a na rovinu. Žádné tajnosti, žádná překvapení, žádné dárky. Je to věc nás obou, navíc dost nejistá a nepřipadá mi vůbec vhodné něco takového před mužem tajit nebo z toho dělat dáreček.
Odpovědět
Profilova fotka
@nomanny To bude jiste rad :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nomanny Gratuluji!
Odpovědět
Řekla jsem mu to na konci 3. měsíce. Dostal knihu s mými glamour fotkami jakože k našemu výročí. Tak to tak procházel a na poslední stránce hup a byla tam moje fotka s malým bodýčkem a kartičkou "Klokan přiletí v říjnu". Chudák si musel dát panáka, jakou měl radost. Snažili jsme se rok. :-) Nechápal, jak jsem to všechno utajila. No, jak. Tahala jsem tampony z krabiček, vyhazovala obaly do koše - prostě kamufláž hadr. :-D Jinak, když jsem to zjistila, tak jsem skákala do stropu a měla jsem co dělat, abych mu to nevpálila hned jak přišel z práce domů. :-D Nakonec mi řekl, že je rád, že jsem mu to hned neřekla, protože měl tendence to hned všude roztrubovat. Takže bylo fajn, že už to bylo tak pozdě. :-) Přátelé přišli o mimi v 8 týdnu a říkali, že už by to napříště před světem tajili, aby pak nemuseli poslouchat "kondolence". :/
Odpovědět
@ariellaida Vůbec nechápu ty tampony a obaly od nich v koši. To se jako tvůj muž prohrabává odpadky a kontroluje ubývající tampony? Nebo proč nestačilo týden v měsíci jen tvrdit, že menstruuješ?
Odpovědět
Myslím, že manželovi by se to mělo říct hned a tak jsem to také udělala. Právě i pro případ, že by došlo k potratu (taky jsme si tím prošli)...toto je věc, o kterou by se měli dělit oba dva, ať dopadne jakkoliv. Ostatním až po prvním trimestru, respektive po prvním screeningu.
Odpovědět
Ja mu to okamzite letela rict s testem v ruce, vubec me nenapadlo to nejak resit nebo tajit.. proste jsem mu to automaticky bezela rict :)
Odpovědět
@zorro4 :-D No, on totiž jednou se nějak prozradil, že pozná, že mám MS, páč ubejvaj tampony v krabičce na WC. Já tam mám prostě na poličce tu krabičku, takže je do ní hned vidět. No, tak jsem se bála, aby na to nepřišel, že jsem těhu, kdyby 3 měsíce tam bylo furt 7 tamponů v krabičce. :-D Tak jsem je musela vyndávat a pro jistotu jsem házela i obaly do koše. Ne, neboj, není to šmírák.. :-DDD
Odpovědět
Článek se načítá
@ariellaida tak jo. Můj muž by si asi nevšiml, ani kdybych tu (u nás také volně položenou) krabičku dala pryč a položila tam dětské botičky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Můžete si u nás nechat vyrobit :-) I takové oznámení jsme již dělali :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?