Nešťastné manželství po 7 měsících. Je to možné?

Tohle asi potká každého kdo je vdaný, třeba je to jen chvilkové. Jak jste spolu celkem dlouho?
Odpovědět
1
2
8
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
teda, že nepřišel na noc to je divné, ale jinak bych řekla, že si tím projde každý po svatbě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Evul - to je asi blbost,že tohle potká každýho,ne? ]-( =-)
Odpovědět
no myslela jsem, že si menší krizí projdeme po svatbě všichni
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jestli po svatbě, ale počas manželství ta krize asi určitě přijde. Nikdy nikdo neví |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslela,že to co popisuje Mmisa - že si psala,že potká každého :-N
Odpovědět
Kamarád říkal, že měl krizi hned druhý den po svatbě. Když se ráno probudil, podíval se na manželku a uvědomil si, že teď ji má napořád :-D Takže teď mě podobnýma zkušenostma připravuje na svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Krize podle mě přijde v každém manželství, ale tak brzy a s tím, že nedojde v noci domů? To je dost divný. Neměli jste krizi před svatbou nebo neměl milenku třeba?
Odpovědět
Profilova fotka
mě se taky zdálo, že se manža hned po svatbě jinak chová.....a když jsme to řešili, tak jemu se zdálo to samé o mě :-D :-D :-D , takže jsme to pak nějak normálně vyřešiil
Odpovědět
Profilova fotka
Mmiso - někdy se z maličkostí dělá více, než skutečně jsou (neříkám, že to, že nepřišel v noci nic neznamená!). Sama moc dobře vím, jaké to je, když si s miláčkem někdy nemáme čas skutečně promluvit, po pár takových dnech bychom byli schopni se zavraždit pohledem, oba si totiž vlastně domýšlíme odpovědi na otázky, které ani nepoložíme, a tak se vlastně schýlí ke konfliktu, aniž bychom si cokoliv řekli. Ale už to známe, takže si pak uděláme hezký večer během kterého si řekneme vše, co nám na mysl přijde a probereme vše důkladně (nejvíce se nám to osvědčilo po sexu hezky v posteli....). Často se pak tomu všemu jen smějeme. Takže má rada je jediná - mluvit spolu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze takovy nalady jsou i v partnerstvi... nebo je to vazne po svatbe horsi? Je to normalni mit nekdo toho druhyho plny zuby... taky si nekdy rikam, ze bych ho necim prastila, ale vim, ze to prejde... i kdyz nejsme svoji, tak to stejne berun jakoze ho mam navzdycky. Kazdej mame svy mouchy, ale vyvztekame se a jede se dal. To by asi nemelo byt horsi po svatbe,ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Rubi - neboj-to jak se lidi k sobě chovají - nemá vliv jestli jsou před nebo po svatbě ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja si prave rikam, ze se prece clovek nemuze zmenit jen kvuli obradu... =-) Asi se pak lidi vic bojej, ze uz nemaj kam utect... ale ja si taky neumim predstavit, ze by me nastval tak, ze bych mu utekla :-N A kdyby to byla takova hruza, tak bych s nim nezustavala ani proto, ze jsme se vzali... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
To, že nepřišel přes noc domů a nic by mi neřekl,to bych asi jen tak nerozdýchala. Ale není zbytek jen o špatné komunikaci? Každý má svoje nálady, úlety, svoje dny. Podle mě to chce moc komunikovat, tolerovat a odpouštět. My naštěstí ve vztahu za celou dobu nic takového nezažili, ale přesto bych radila jedno: moc s ním mluvit (ne na silu, ale ve vhodnou příležitost a ve vhodnou atmosféru) a mluvit a mluvit - a hlavně otevřeně. Dobrou komunikací se mnohdy vyřeší tolik problémů - které vlastně ani problémy nejsou. Ale vznikají nedorozuměním, že jeden si myslel o druhém to a to, aniž by se ho vlastně na to zeptal, pak si něco sám vydedukuje a je z toho rozčarovaný atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Rubi - jasan ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rubi: já bych taky neřekla, že se člověk po obřadu změní. Pokud už jste spolu něco prožili a nějakou dobu spolu bydlíte, tak si myslím, že se není čeho bát. Už se znáte, víte, kdy a jak ten druhý na něco reaguje a jak se máš zachovat ty. Manželství je o velké toleranci, ale to je celý vztah s partnerem, i když nejste manželi. Takže já bych se toho nebála ;-) .
Odpovědět
Ja si prave myslim, ze stoji za to, pokusit se manzelstvi zachranit...(samozrejme ze jsou duvody kdy to nejde), ale toco popisuje mmisa, mne prijde jako partnerská krize, ktera by se dala resit....ovšem jedině za předpokladu, že obě strany budou chtít. Mmisa, ptala ses ho v posledni dobe jestli te ma rad? pokud rekne ze ne, tak neztracej cas.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si taky myslim, ale vidim, ze casto nekdo pise, jak se to po vatbe zmeni... az me prechzi chut se vdavat :-N Pritel je rozvedenej a pry to skoncilo (po roce!!) prave kvuli tem zmenam... Chodil s ex skoro sedm let a pak hned po svatbe prej zacala vseno organizovat, nikam nesmej, vsechny vikendy travil u tchanovcu povinne... A proto se do toho ted nezene... ale me to pekne stve, protoze nevim, proc to ja ted musim odnaset 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
No jestli stravil noc jinde a ani k tomu nic nerekl, tak to by asi bezna krize byt nemela, ne? =-)
Odpovědět
Rubi,u nas se to zmenilo k lepsimu, manzelstvi se neda pausalizovat, tvuj pritel na to taky casem dojde... ;-)
Odpovědět
Jestli to bylo na me, tak si nemyslim ze to je bezna krize, ale holt krize...
Odpovědět
Profilova fotka
To doufam, Gabi... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rubi: tak to se tvému příteli nedivím. Ale ono to je o tom, že někdo si po svatbě prostě myslí, že ten druhý mu patří, a tak vše organizuje, zakazuje, přikazuje a tak. Misa: taky bych se pokusila zjistit, co stálo za tím, že nebyl celou noc doma. Je to dost zvláštní. Ale zase si myslím, že nebude problém si vymyslet nějakou výmluvu, kdyby ti nechtěl říct pravdu. A ty ses ho na to nezeptala, kde byl a proč nepřišel?
Odpovědět
Jé, o krizi krátce po svatbě slyším od víc lidí naráz poprvý :-S Musíš to s ním probrat, co mu hráblo... Třeba je to jen nějaký zkrat. Mám kamarádku, které půl roku po svatbě její chlap řekl, že ji nemiluje (a to spolu chodili 9 let a pět let spolu bydleli) - snažili se o miminko, a nepodařilo se, kamarádka měla i nějaké potíže v reprodukční sféře... Rozvedli se a kamarádka si do roka našla normálního chlápka, najednou veškerý problémy s otěhotněním byly fuč a už má druhý děťátko a je šťastně vdaná. Samozřejmě, že to nemusí být váš případ, každej vztah je úplně jinej, ale prostě se to někdy stane, tak zjisti co nejdřív, jak na tom jste, ať to buď můžete co nejrychleji zdárně vyřešit nebo ať s ním zbytečně neztrácíš čas... Hodně štěstí!! :-)
Odpovědět
u nás se po svatbě změnilo jen to, že je z manžela větší bordelář. Nebo začínáme nacházet to, co jsme prostě před tím neviděli nebo nechtěli vidět. Jinak musím říct, že čím jsme spolu dýl, tím je náš vztah pevnější a lepší a kdyby mi v noci nepřišel domů, začala bych být na pochybách.Krize je určitě v každém vztahu, jde o to, zda to partneři chtějí řešit. Njehorší je to přecházet mlčením, to krizi pouze prohlubuje.
Odpovědět
Profilova fotka
Rosina: taky jsem slyšela o takovém případu. Jedni se dokonce 3 měsíce po svatbě rozváděli a už měli každý nového partnera. To je pro mě celkem nepochopitelné, když je někdo spolu tak dlouho, vezme se a najednou buch! já tě nemiluju =-) |-|
Odpovědět
s bývalým přítelem jsme se vzali po devíti a půl letech a po svatbě jsme byli do půl roku od sebe, takže možné je vše.
Odpovědět
No to je děs, já to moc nechápu, najednou se probudím a nemiluju tě??? Taky čím jsem s tím svým dýl, tak si rozumíme víc a víc, i když binec a chaos v bytě mě vytáčí pořádně! Tři měsíce po svatbě - to je síla, já za tři měsíce ani nenapíšu diplomku, kde bych vzala čas najít si jinýho manžela???
Odpovědět
radost: A co byl hlavní důvod? Teda - pokud to není impertinentí dotaz samozřejmě! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taj ti he fakt děs. Taky si to nedovedu představit. Rosina: binec ne, ale bordel, kterej 1x týdně pořádně po miláčkovi uklidím a za půl dne tam je znova 8-( . Já jsem ale vždycky vytočená u toho uklízení a manža se mě vždycky akorát zeptá, co ti zas je. To bych ho vždycky zabila.
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?