Nedoporučuji hotel na Prostřední Bečvě

Dobrý den,měli jsme zde svatbu a rozhodně nedoporučuji! Jenom stručně napíšu,psala jsem jim recenzi na jejich stránky hodinu jsem to smolila a oni mi to po pár dnech,jak to zjistili smazali. Neskutečné. Domluva mezi provozní,zároveň majitelkou a servírkami katastrofální,servírky kromě jedné,strašné kopyta. Jedná tam byla ten den poprvé a druhá pár dní.. Na místě kde se měl konat obřad bordel,těsně před obřadem to uklízeli ženichovi kamarádí. A to si účtujou za obřad 1000 Kč. V den svatby jsem s majitelkou řešila pár nesrovnalosti. V místě odkud jsem měla přicházet,si postavili stan,měli tam v sobotu kromě nás ještě jednu akci. Takže jsem to musela změnit. Koule které visely na stropě jsem chtěla v pátek sundat,v sobotu mě bylo oznámeno,že pokud je tam nechci mám si je sundat sama. Neskutečné v pátek jsem tam byla celé odpoledne i večer,spala jsem tam totiž už z pátku na sobotu. Nepadla ani zmínka o tom. Nakonec mi to v sobotu sundával od svědkyně přítel. Jídlo tak napůl někomu chutnalo,někomu ne! Mě rozhodně ne svíčková - nebyla svíčková,maso ale bylo výborné - měkké. Polévka nedochucena. Obsluha nefungovala tak jak měla,byli jsme domluvení že nealko z lednice a alko,bude ve formě samoobsluhy a pivo,které jsme měli naražené v sále,kofolu a kávu budou obsluhovat ony. Nakonec to dopadlo tak,že i pivo si dokonce točili svatebčané sami ,protože servírky nebyly schopné. Místo toho,aby alespoň jedna byla v sále a obsluhovala,3 servírky se tísnily a postávaly za barem v restauraci. Na kávu jsme čekali někteří i hodinu. Nebyli ji ani schopné objednat,musela jsem za nimi jít a říct co dělat. Mezitím ženichův svěděk obešel svatebčany a kávy objednal,servírka na něj byla ještě drzá,že když si je objednal,tak si je může rovnou udělat i sám. Neskutečné. Dort nebyla nachystaný na stole,jak jsme byli domluveni. Prostě jsme v mezičase nedělala nic jiného než lítala za servírkama a říkala jim co mají dělat! Na druhý den při placení jsme to majitelce všechno řekla,s čím jsme byli nespokojeni a tak. A majitelka s tím vším souhlasila,že ví o tom,že mám pravdu,ale jak jde vidět tak s tím nic neděla. Hlavně že zákaznici zaplatí,ale že jsou nespokojeni to je jedno. Nejlepší na tom všem bylo,že nestíhali svatbu,ale hlavně že tam v ten den měli ještě jednu akci. Prostě vydělat co nejvíc... NEDOPORUČUJI!
Odpovědět
A vše jsi zaplatila bez nároku na nějakou slevu?
Odpovědět
Ano,vše jsme zaplatili. Jako byly i veci z kterymi jsme byli spokojeni. Např. raut,hotel je krásný,ten sál byl pěkný,pokoj který jsme meli byl pěkný.
Odpovědět
Já si myslím,že by nám ani žádnou slevu nedali...
Odpovědět
Dobrý den, To co píšete je učebnicový příklad, jak si neorganizovat vlastní svatbu. Byla jste zde s dítětem již od pátku a vše organizovala sama ve vlaství režiji : svatební výzdobu, přípravu obřadu, pohoštění příchzích hostů, dekorace, atd. a hlavně průběh oslavy a zábavu. Proto jste si vlastní svatbu neužila a hledáte viníka. Objednáno jste měli od nás: misy pro první pohoštění, svatební menu, kávu a večerní raut a čokoladovou fontánu, z nápoju pivo a nealko "samoobsluhou"dle skutečnosti. Pivo a kávu jsme podávali po celý prúběh oslavy podle potřeby a dohody. Požadovala jste po personálu, aby servírovali a roznášeli na našem porcelánu vše, dorty, koláče, cukrovinky, zákusky a to samozřejmě průběžně dělali. Alkohol a víno jste měli všechno vlastní.Vše jste jak jsme viděli jste organizovala sama a to je náročný úkol i pro zkušeného organizátora, natož pro nevěstu, která si to má hlavně užít ! Na průběžné datazy, na kvalitu služeb a podávaného jídla během dne a večera nám byla sdělena od Vás i rodičů maximální spokojenost.I Vaší hosté byli velice spokojeni, využívali celý areál, terasu i bazén, vše bylo spolu se sálem k dispozici zdarma. Tisic korun navíc, za celý svatební shon od ránního pohoštění hostů, se servisem skoro do rána, kdy Vy jste sama odjížděla v neděli kolem poledne a to jsme chystali ještě ranní snídani z Vašeho rautu pro zbylé hosty, to byla spíše sybolická částka. Na výtku ohledně nedostatku v obsluze jsme sice nereagovali, ale není pravda co píšete.Nebrala jste v úvahu to,že Vaší hosté se pohybují všude v sále v restauraci, na terase a vše se musely obsluhovat.Obsluha na počet hostů byla dostatečná. Přípomínam fakta- nápoje kromě piva a kávy jste měli mít s vlastní obsluhou! Akci, kterou zmiňujete jsme přesunuli mimo budovu a účastnici Vás nijak neomezovali. Jsme rodinná firma a za kvalitou jidla jeho množství a rozsah požadovaných služeb si stojíme. Kafková a personál Relax Kyčera
Odpovědět
Profilova fotka
@kycera Není vám trochu blbý svalovat vaše chyby na nevěstu proto, že si to organizovala sama? Taky jsem si organizovala sama, ale vzhledem k personálu v místě hostiny, obřadu, i s ohledem na další lidi (fotografka), jsem nemusela řešit jediný problém... Trochu pokory a slušnosti.
Odpovědět
No to si snad,ze mně děláte srandu ne? V pátek odpoledne jsem si dělala výzdobu sálu,přípravu obřadu,jak Vy říkáte jsme si chystali už ve čtvrtek! A co má společného mé dítě s tím,že jsem si neužila svatbu? V pátek odpoledne až do večera jsem si v sále se svědkyní dělala výzdobu. Pak přijel,teď už manžel se synem za náma. Společně jsme odjížděli domů a vraceli jsme se k Vám až večer,kde jsem malého dala spát a šla jsem pokračovat ve výzdobě,protože kdyby Vy jste nachystali nám tabuli,tak jak jsme byli domluveni,tak už bych to dávno měla hotové..! A v den svatby jsem o synovi ani nevěděla a to měl v době kdy jsme měli svatbu 2 a čtvrt roků. Byl úplně hodný. Holt,tak jak si dítě vychováte,tak ho máte! Já vím,že máte potřebu se obhajovat,ale buďte tak laskavá a neházejte vinu na mě! Že vy nemáte ani žadný zkušený personál,servírky,(jenom co jedna byla zkušená,ty zbývající dvě - jedna tam byla krátce a druhá ten den poprvé) Za to já Vám nemůžu. Měli byste třeba popřemýšlet jestli třeba není chyba ve Vás,že k Vám nikdo nechce jít dělat. Ale to je věc druhá, O tom se tady nehodlám bavit. Abych to upřesnila 1000 Kč,jste si účtovali jenom za obřad a to,že jste tam dovezli slávobránu,kterou jsme si ve čtvrtek sami nazdobili,dovezli asi 10 židli. Toť vše. A ještě jste tam ke všemu nechali bordel,který uklizeli ženichovi kamarádí. Tak mi taky nevykládejte tady tohle,že jste si účtovali 1000 Kč za servis od rána až do dalšího rána. S tím jídlem to máte pravdu,že si svatebčané i my pochvalovali,ale to se jednalo jenom a pouze o raut. O hlavním jídle a polévce se tohle říct nedalo. Ano vlastní alkohol a nealko,to jsme byli domluveni,že se budeme obsluhovat sami,tohle neřeším,já jsem řešila,že pivo,které jsme měli naražené v sále,si dokonce svatebčané museli točit sami a na kávu jsme čekali strašně dlouho. někdo si stěžoval,že i hodinu. No obsluha mi nepřišla dostatečná,tak jak píšete. jedna zkušená servírka a jedna nezkušená brigádnice na svatbu a ještě jednu akci. Ta třetí servírka přišla až kolem kolem 3 hodiny. Však ať si to lidí přečtou a posoudí sami.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?