Návrh na web pro rozvádějící se manžele. Co vy na to?

Když je tak úspěšný server beremese.cz, proč by nebyl úspěšný server rozvadime.cz. Byla by zde doporučení od renomovaných právníků, tipy na dobré rozvodobé advokáty, rady od psychologů apod. A návštěvníci by určitě chodili, ne? Když se polovina manželství v ČR rozvádí. Hezký den. :-)
Odpovědět
1
2
12
zase děláš nějaký výzkum pro své přednášky?
Odpovědět
romane už je to míň jak polovina manželství, už míň jak každé druhé manželství se rozvádí...a smysl téhle diskuse mi uniká... :-.
Odpovědět
dobrá, je to zhruba 45 %, 50 % jsem zaokrouhloval. Ale spíš jde poukázat na to, že tyto stránky jsou mimo jiné také byznys a byznys je pro mnohé (právníci...) také byznys. Takže proč ne tyto stránky?
Odpovědět
Tak je založ. Nebo potřebuješ náš souhlas?
Odpovědět
Nevím, jaký byznys by to pro právníky byl............. Plus, lidi raději pěkný věci, což svatba nepochybně je..... Máš tu rady od šatů, svíčkové až po holoubky, prostě všechno. O rozvodech si můžeš poklábosit na serverech rodina a podobných, tam najdeš tyhle věci. Plus, tady ti holky rády poradí, jakou korunku si koupit, ale už vidím právníka, jak ti zadarmo radí, jak toho druhého oškubat a vyhrát děti, že ano.
Odpovědět
Profilova fotka
azafata ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Některých diskuzí mi uníká smysl a toto je jedna znich. Jestli chceš diskuzi o rozvodech tak si ji založ a raď jim jak se nejlíp rozvést, co si vzít na sebe, kde koupí kolem za 1000 kč a další rady,. Ti co to budou potřebovat tak tam zabrousí. Beremese je od toho aby zde lidi našli vše co potřebují ke svatbě a ti co mají po, sem chodí třeba jen pro to aby se jim zvedla nálada a pokecali s dobrými lidmi. Nechápu jak by mi diskuze o rozvodech mohla zlepšit náladu. To je můj názor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Romane, jsi fakt mimoň. Prosím tě, nejdřív si zkus najít nějakou holku, aby ses trochu srovnal. Původně jsem na ty tvoje výlevy reagovat nechtěla, ale už to trochu přeháníš. Na tyhle tvoje chytrystiky tady opravdu nikdo zvědavý není.
Odpovědět
Profilova fotka
nic proti ale tohle mi vazne prijde trapny (myslím nápad), nic blbejsiho sem dlouho nečetla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No jo chlap :-D
Odpovědět
Profilova fotka
že se tím tak vzrušujete, to je přesněto, čeho chtěl dosáhnout :-p Já bych to zavřela s tím, že jestli chce někdo mluvit o rozvodu, ať navštíví příslušnou diskuzi nebo psychologa... A pokud má roman návrhy pro adminy na založení duchaplné stránky, ať to probere s nimi - třeba v IP ;-)
Odpovědět
Pekna hovadina, to ma byt namet k diskuzi? No ale pokud na toto tema chces diskutovat, doporucila bych zaradit tema do oddilu beremese, kde se resi veci okolo serveru a dotazy smerovat na adminy....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
on jen chudacek chce, aby jsme si s nim psaly
Odpovědět
Navíc tu už témata o rozvodech jsou, protože jsou tu i holky co se rozvádí a potřebují poradit... A těch pár témat za nový server rozhodně nestojí... Romane ty se rozvádíš??? Nestyď se :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to jako, ze by si holky davaly do fotoalbicka treba fotky z rozvodovych stani..?
Odpovědět
Profilova fotka
no, a pulky domu a pulky kresel atd :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že i chlapi mají svoje dny :-D :-D :-D :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
on je má docela často :-D ten náš románek ;-) :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já opravdu nechápu, co tě sem neustále táhne Romane? Doma tě asi už mají plné zuby a chodíš kazit náladu nám?
Odpovědět
ty a že si sem nedáš fotku ať vidíme jak takové ucho vypadá :-D , z anonymity umí vyskakovat kde jakej sráč :-D :-D :-D
Odpovědět
doporučuji totální lobotomii obou frontálních laloků ;-)
Odpovědět
Hezký den, takže postupně
Odpovědět
to lichtakova: holku shánět nepotřebuju, jsem šťastně ženatý :-)
Odpovědět
to misicka 455, výrok "no jo chlap" má znamenat, že všichni chlapi jsou stejní (hloupí)? Proč ses tedy vdávala? Promiň, ale feministky moc rád nemám. Vždycky říkám, že ČR je jedna ze zemí, kde se práva žen ctí (na výjimky). Sommerové bych vzkázal, aby si odjela na pár týdnů do Saudské Arábie, tak by ji vyléčili.
Odpovědět
to azafata: byznys by to byl. Právníci by zde inzerovali (za peníze), a nejen právníci, ale psychologové. Jednou za čas by se zúčastnil chatu např. psycholog nebo zkušený rozvodový advokát, který by zodpovídal dotazy spojené s rozdělením majetku apod.
Odpovědět
to kristi: přesně tak, chci, ale ne proto, proč si myslíš ty. Např. abych si potvrdil, že tenhle server generuje zvláštní skupinu děvčat (výjimky potvrzují pravidlo). Myslím těch, kteří ze svatby dělají min. akci typu vylodění v Normandii či přistání na Měsíci, ale nechtějí si uvědomit, že dobrá svatba je o lidech, ne o tom, že bude mít ženich bílý smoking s cylindrem a hůlčičkou, ale klidně si vezme oblek, který měl na maturitě.
Odpovědět
to bobtail: nestydím se, to bych se tu skrýval (jako většina z vás) pod nějakým nickem :-) . A k tvému dotazu, nerozvádím se.
Odpovědět
teda ty jedeš, chlape, jsem zvědavá na sebe :-)
Odpovědět
to digina. Jistě i chlapi mají svoje dny. Ale nechápu souvislost mezi mým námětem a tvým vyjádřením.
Odpovědět
eště dvě a budu :-D
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?