Na co všechno jste ve svatební den zapomněli? :-)

Profilova fotka
Ahoj holčiny, proběhlo u Vás ve svatební den vše na 100 % ? Nebo jste na něco v tom fofru zapomněli ? Pojďte se podělit o zážitky :-) a trošku se zasmát :-). Já jsem např. zapomněla házet kyticí ( hlavně že jsem měla pro tuto příležitost vyrobenou druhou ), pak jsem si uvědomila, že jsem si nenechala udělat žádný foto s kamarádkama a při nástupu na obřadě mi kamarádky zapomněli odepnout vlečku :-) ( pak mi ji nenápadně při obřadě odepínala dcerka manžela :-)) ). Takže jsme se tak trošku s holkama po svatbě nařechtaly, jak si vše naplánuješ a stejně se vždy něco najde :-))) A co vy ???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, u mě toho bylo taky víc. Vývazky pro hosty zůstaly doma, takže ti, co jeli rovnou na obřad, tak zůstali "neoznačkováni", což mi bylo docela líto, protože jsem si je vyráběla sama. Vlečku jsme také ani neodepli, kyticí jsem neházela... Také svatební koláčky jsme nechali doma, ale na hostině bylo tolik jídla, i sladkého, že si toho asi nikdo ani nevšiml. A tak jsme je potom ještě rozváželi po kamarádech ;-)
Odpovědět
Tak u nás taky vývazky. Ne že by se zapomněly, spíš se nestihly dát. Takže hosté měli jen myrthu. A to jsem si taky dala s vývazkama moc práce. Nějaké jídlo jsme taky zapomněly. Já si zapomněla dát sponku do vlasů, tak mi padal závoj :-D a taky jsem zapomněla která strana je prává a která levá, takže když se mne hosté ptali jak maj stát řekla jsem jim to opačně. ;-)
Odpovědět
No tak to je moc zajímavé téma. Ty vývazky by mě taky docela štvaly. A neodeplá vlečka mi přijde zvyklostí snad na každé druhé svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@b_e_r_r_y souhlasím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pincola @petulef díky holky za příspěvky, myslím, že všude se něco vždy stane :-D
Odpovědět
Ahoj holky já jsem zapomněla objednat přípitek v restauraci.Na stole bylo jen víno tak jsme si připili tím. Jinak mám pocit, že jsem se dostatečně nevyfotila např. s kamarádkama atd., ale všechny fotky jsem ještě ani neviděla tak snad to bude nakonec dobrý. Možná mi teprve dojde co všechno jsem zapomněla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my jsme zapomněli na bublifuky, což mě dost mrzelo. Pak jsem si vůbec neuvědomila, že nemáme fotku se sourozenci, což byl docela trapas, ale prostě v tom stresu mě to vůbec nenapadlo :-( a nakonec nemáme hromadnou fotku, protože se nám lidi rozprchli z kostela (ani se nedivím při 40 minutách gratulací).
Odpovědět
Profilova fotka
Mě teda tento den teprve čeká, ale já třeba vůbec nevím, že se odepíná vlečka-proč? :-. Vždyť na některých šatech ani odepínatelná není?
Odpovědět
Profilova fotka
@pejsanek taky dobrý :-) , ber to s úsměvem, když se nestane něco fakt hroznýho, tak jsou tohle jen prkotiny, svatbu Ti to jistě nemohlo nějak zkazit ;-) , fotka se sourozencama asi mrzela nejvíc co ? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz To záleží na tom, co máš za šaty, pokud mají vlečku, určitě ti to v saloně ukážou i to, jak se zapíná a odepívá. Některé nemají vůbec, ale to je poznat.
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz :-D některé šatky mají vlečku dlouhou a tak většinou je vzadu knoflík,aby sis je nepřivřela třeba do dveří od auta a při přejezdech ji netahala pořád za sebou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajami chjooo, tak ten přípitek vede :-D , už Vás s ženichem vidím, jak na sebe koukáte a nevíte v tu chvilku čí jste :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, já vím,že jsou odepínatelné vlečky, ale myslela jsem, že je to z praktických důvodů-tanec a tak, ale nevím, proč bych si ji měla odepínat na obřad. Já třeba chci odepínatenou, ale to kvůli tomu tanci.
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz No ono to vypadá daleko líp, k tomu tam ta vlečka je, aby se "táhla" za nevěstou po cestě na obřad. proč by tam jinak byla?
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz já nemyslím, že jí celou odepneš a pak už ji tam jako nemáš, my se bavíme o vlečce, která se z šatů nedá odepnout, jen se při různých příležitostech dá upevnit knoflíkem aby jsi ji pořád netahala za sebou. Rozumíš mému výkladu ? Neboť já si moc nerozumím :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ ivuska1405: to jo,sice máme rodinnou,ale jen sourozenci a my fotku nemáme,dost mě to mrzí,ale co už naděláme.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, já celou dobu právě chápala, že odeplá znamená jako sundaná (úplně pryč)...tak už jsme doma :D , už se chápem. Já si právě říkala proč zrovna na obřad si ji chcete odepínat-dávat pryč. A vy jste odepnout mysleli jako sundat z knoflíku a táhnout za sebou. No už raději mlčím :-x
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz :-D :-D jojo, přesně tak :-D :-D , taky jsem to mohla lépe podat, no blondýna :-D :-D
Odpovědět
Holky já měla tu vlečku na knoflík a byla super. Vypadlo to krásně připnuté a i se spuštěnou vlečkou. Na obřad mi jí svědkyně spustila a připla mi jí až na hostinu. Doporučuju. Šaty jsou těžké, ale je to fajn. Teď tu někdo psal, že zapoomněl na bublifuky. Tak to mi ještě přičtěte, já taky :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pincola No mě se právě připnuté večky nelíbí na žádných šatech:( přijdu si v tom jak šachová figurka :-)
Odpovědět
@minina Mě to přišlo krásné. Takže nebyl porblém. Komu se to nelíbí, pak jsou možná lepší bezvlečkové šaty. Těch je víc, řekla bych. Mne se líbilo moc šatů, ne drahých, ale neměly vlečku, tak jsem je proto nezamluvila. Ono je to hodně i povaze, kdo co má rád. Já se ve svatbeních šatech cítila bezvadně :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pincola No bez vlečky to si už úplně připadám jak figurka :-D mě se ta vlečka strašně líbí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ještě mě napadlo, zapomněli jsme na knihu hostů a vzpomněli si až skoro o půlnoci, takže tam nemáme vzkazy od všech, co byli na svatbě a to jsme ji chtěli vytáhnout už před kostelem, aby mohli napsat něco hezkého i ti, co byli jen jako "čumilové" na svatbě :-) Co se týká vlečky, tak já si ji zase zapomněla připnout při východu z domu a furt jsem si na ni šlapala, tak si dovedete představit, jak potom vypadala. Ale naštěstí na focení na Svoboďáku jsem na to nezapomněla, tak jsem se o ní nezabila. Jen při nasedání na koně při únosu jsem si ji musela odepnout, páč bych si roztrhla sukni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pejsanek To máš ještě dobrý, ale teď jsem byla na svatbě a tam otec měl vést nevěstu a nějak ji obcházel a na tu vlečku jí dvakrát dupnul a ona zrovna šla. jsem úplně viděla, jak jí to rozerve, naštěstí se nic nestalo, jen jí je umazal:)
Odpovědět
Zapomněla jsem si vzít podvazek, ale to byl detail, nikdo si na to nevzpoměl a já na to přišla až druhý den ráno. Házet kyticí jsem původně chtěla, ale k večeru za mnou přišla svědkyně, že by se taky ráda vdávala, tak jsem jí tu svou kytku darovala bez házení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bublifuky, ryze, foceni se srdickem a pismenky love - proste jsme nevedeli, kde je taska s temito vecmi. Jinak taky pridelat zavoj jeste pinetkami, jen hrebinek mi padal. Ale to mne nenapadlo delat. Pak je spis hodne veci, co jsem koupila zbytecne - destnik, bolerko, silonky (dokonce jsem koupila 2x, kdyby se roztrhly) - z duvodu tepla. Podvazkovy pas jsem take neoblikala (to uz jsem byla rozhodnuta, i kdyz jsem jeste myslela, ze pujdu v puncochach.. Pak jsem zbytecne tahla: svicky, ruzove listky, nocni kosilku - svatebni noc sice byla, ale byla jsem tak utahana, ze jsem zadne romanticke prostredi neudelala a do sexy obleceni se neprevlikala... Pak taky neklapla nejaka vyzdoba, ale to ze strany restaurace a my to uz vsechno uplne pred hostinou nestihli dodelat.
Odpovědět
Profilova fotka
jo a strcit do dortu ruze - zapomnela jsem to rict zenichovi, kdyz nesl kytky do restaurace (aspon myslim, ze on :-) ) a tak vsechny ruze v restauraci dali do vaz.
Odpovědět
Profilova fotka
jo, teď jste mi připomněly podvazek ( ale ten jsem ani nějak neřešila ) a taky jsem si nechala vyrobit 2 fotoalbumy pro svatebčany a chtěli jsme s manželem, aby hosté při prohlížení tam napsali nějaký vzkazík na památku....taky pak na to nedošlo :-D , ten čas tak prostě rychle utíkal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kh :-D
Odpovědět
@pincola Ahoj já měla taky vlečku na knoflík a šaty z mačkaného taftu a byli úžasně lehoučké a vlečka vypadala dobře i připnutá. v den svatby strašně foukal vítr a ten lehký taft za mnou vlál tak jsem zvědavá na profi fotky jestli to na nich bude
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?