Manžel nemá zájem o sex. Máte některá podobný problém?

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá podobný problém. Jsme s spolu zhruba tři roky, ze začátku manža flirtoval a chtěl se mnou spát prakticky pořád, ale asi půl roku před svatbou ho to nějak přešlo, prý je unavený z práce, myslí na jiné věci (koníčky) apod., prostě dojde k tomu v průměru tak jednou za tři týdny. Přitom jinak mi pořád říká, jak mě miluje a jak jsem krásná, a je ke mě velmi pozorný, jsme pořád zamilovaní. Fakt si nemyslím, že by si to řešil jinde. Říká, že zkušeností má dost na to, aby věděl, že to nejlepší má doma. A když už na to dojde, jsme oba spokojení. Jenže o mě prostě nestojí (- na to by mi řekl, že to tak není...). Je to strašně frustrující, psychicky i fyzicky. Už se i bojím být trochu aktivní (nebo hodně aktivní), protože ať dělám co dělám, když nechce, tak mě prostě odmítne, a to je blbej pocit. Miluju ho a chci s ním být pořád, máme jinak nádherný vztah, ale na druhou stranu si neumím představit, že budu zbytek života trávit více méně bez sexu. Prý se to změní, až si najde jinou práci. Po dvou letech? Moc tomu nevěřím. Diskuzema to taky nevyřeším, není k nim moc přístupný a když už, je to pořád to samé dokola. Nevím, jak se s tím vyrovnat.
Odpovědět
1
2
12
Profilova fotka
mette: jo tohle taky znam. na zacatku vztahu sex tak 3x tydne, ted 1x za tri tydny..uz jsem to prestala resit a je to lepsi. kdyz mam chut, uspokojim se sama a je to...
Odpovědět
Profilova fotka
godi: at zije emancipace, vid? ;-)
Odpovědět
godi: jo jo, vím o čem mluvíš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) u nas je to naopak, hlavne kdyz mam stres v praci, to se mi pak chce jenom spat anobo se tulit |-| U pritele naopak stres a hodne praci nemaji vliv :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ale jednou za 3 tydny je opravdu malo, na to, ze je to pred svatbou a jste mladi :-) . Co treba poradit se s odbornikem?
Odpovědět
Profilova fotka
tak mi máme problém že to občas nejde také si s tím nevím rady :-( proto se tomu bráním a máme to také tak 1 za tři týdny ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
murynko komu to nejde, tobe nebo jemu?
Odpovědět
Profilova fotka
jemu,nám to snad musí jít skoro vždy ne ;-) neba já s tím neměla nikdy potíže.s bývalým jsem to řešit nemusela a ted si nevím rady :-(
Odpovědět
Profilova fotka
No myslela jsem, ze i zene to nekdy nemusi jit - po psychicke strance (jinak to jde samozrejme vzdy x-) ) U muzu je to nekdy z vycerpani a stresu, casto se taky, kdyz se jim to parkrat stane "zablokujou" a kdyz ma dojit na vec, jsou uz tak nervozni, ze nejsou schopni akce :-( . Ale zkusenosti s tim taky moc nemam, jen byvaly napoprve nemohl. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hm,tak to teda nevím co budu dělat hrozně ho miluji chci si ho vzít -časem se to spraví ale co když ne??
Odpovědět
m.veronika: jasně, že je to málo a že jsme mladí... ale o čem se jako máme radit s odborníkem? neumím si představit, co by nám měl říct, tohle asi není problém pro poradnu,ne? murynka: já si taky říkala už před svatbou, že se to časem zase změní. i když můj a tvůj problém je trochu odlišný, výsledek je tentýž a co s tím, to teda nevím. kamarádka mi říkala, že když je jinak vztah super, tak to časem přestaneš řešit, stejně o to tak nejde... no nevím. nejsem nijak posedlá sexem, ale začíná z toho pro mě být docela psychický problém.
Odpovědět
Profilova fotka
jo to chápu také pro mě sex není tak důležitý ale...miminko jednou chci a bez toho to nepůjde že :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Já si myslím, že v každém vztahu časem zájem o sex upadá - tedy v tom smyslu, že se zníží četnost styků do měsíce, apod. Problém je když to každý s partnerů cítí jinak, jeden ho chce omezit a druhému to vyhovuje a nechce to měnit... U nás se ta četnost také snížila... Je to hodně prací, člověk je po celém dni unavený jak fyzicky, tak i psychicky, takže se sex prakticky přesunul jen na víkendy... Ale nevidím na tom nic špatného - oboum to vyhovuje... Já nejsem závislá na kvantitě, spíš je pro mě důležitá kvalita... mette nemyslím si, že je chyba v tobě, že už nejsi pro manžu přitažlivá, že tě nemiluje, nebo tak... Spíš je to tou prací a menší energií do sexu... Prostě mu vyhovuje menší četnost styků... A také si nemyslím, že by se to s jinou prací zlepšilo a četnost se zase zvýšila... U nás to teda vliv nemá a to přítel změnil práci za poslední dva roky asi 3x ;-) .
Odpovědět
No já vlastně mám pocit, že už to poslední dobou tak neřeším, asi si opravdu zvykám a důležité jsou i jiné věci, Dřív jsem třeba v noci brečela, připadala jsem si jako blázen, měla jsem vztek na manžu i sama na sebe, že ho chci a on mě ne, že se na to neumím vykašlat. Teď je to lepší, ale nějak cítím, že kdyby to fungovalo spontánněji, byla bych víc v pohodě. murynka: no to už mě taky napadlo, že až budeme chtít mimčo (asi začnem v létě...), tak se ta pravděpodobnost celkem snižuje. ale asi už blbnu, moc nad tím vším přemýšlím. ale ono se to snadno řekne, co.
Odpovědět
Profilova fotka
mette a co nejaky arginmax nebo prirodni afrodiziaka? plne Te chapu se mnou manzel taky nechtel spavat... |-|
Odpovědět
mette my jsme se teď už tak nějak sladili, ale také jsme měli období, že jsme se absolutně neshodli... Když jsem já měla často chuť a vyžadovala sex, tak přítel byl bez nálady... A to celkem dlouho dobu.... Pak se to zase obrátilo a chtěl on, jenže já byla pořád bez nálady... A já taky, když jsem měla to svoje "chtivé" období, tak jsem byla podrážděná, naštvaná, brečela jsem, vyčítala jsem, apod. Ale stejně to k ničemu nevedlo - jen hádky... Teď už jsem si zvykla, neřeším to a když je chuť a příležitost, tak na to hupnem a když ne, tak nic neřešíme... A popravdě tu četnost už ani nepočítám :-D .
Odpovědět
Mette a Murynko, nejste samy, verte mi. My mame podobny problem, cetnost tak 1x za mesic, obcas se stane, ze pritel chce a ja jsem unavena, jindy opacne... Mnohdy chci jen z toho duvodu, ze si rikam, ze "bychom meli", protoze jinak je to divne. Oba mame psychicky narocnou praci, chodime domu unaveni a ve stresu. Asi to na to ma vliv. Navic bychom chteli mimco a ja mam ted strach, ze s touhle cetnosti by to byl opravdu jen zazrak. :-D Ale sama jsem si delala takovy soukromy pruzkum mezi mymi kamaradkami s podobnou praci a jsou na tom skoro stejne. Takze nebojte, neni to divne. Ja jsem se naucila snazit se navodit nejakou prijemnou atmosferu, koupila jsem nejaky masazni olej a ono to docela zabira. Clovek si odpocine, zapomene na stres a pak se mu chce vic. Zkuste to taky. ;-) Treba to pujde, zkuste to. Drzim palce! ;-)
Odpovědět
Murynko, ted jsem koukala, ze mate svatbu v terminu, ktery jsme taky meli, ale pak jsme to menili na 14.6. Drzim palce! :-) ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, u nás jsme měli podobný problém - se mnou. Mě to stačilo max.jednou za měsíc. Mohla bych se kldině 1x týdně překonat a tvářit se, že mě to baví, ale to jsem nechtěla....a za všechno mohl stres. Já fakt neměla chuť na nic, přišla jsem ze školy, a třeba do 3 do noci dělala do školy, poslední ročník byl hrozný...pak přišla práce a zas nervy, takto se to táhlo asi 2 roky. Naštěstí jsem se pak na nějaké přesčasy v práci vykašlala, na dělání "melouchů" pro kamarády taky a jak se člověk přestal stresovat a psychiku nechal odpočívat, tak to hned šlo. Takže já věřím, že i na chlapa to může mít podobný vliv. ;-) Jak píše Gasha - navodit jinou atmosféru, aby člověk úplně vypnul, kolikrát je to fakt těžké zapomenout doma na práci, když se v ní všechno se..., termíny hoří, šéfové řvou, klienti taky :-N
Odpovědět
Profilova fotka
mette: tak třeba je fakt manžel vyčerpaný z práce, já i přítel vstáváme ráno do práce ve 4 takže když příjdem z práce tak přítel jde spát, ale já jsem čilá, ale máme víkend ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky dík za tohle téma! Já už měla kompexy že podle nějakých průzkumů češi souloží 3 * týdně,tak ono to asi tak horké nebude. My jsme spolu 8 let. Ze začátku jsme spolu spali 3* denně, pak bylo období kdy ho to přestávalo už takhle bavit,ale já jsem chtěla, za nějaký čas se to obrátilo :-D Pak asi před dvěmi lety jsem skoro já nechtěla, fakt jsem neměla chuť,často mě to bolelo... takže jsem vysadila HA a ono se to trochu zlepšilo. Ted jsme se už trochu sladili a manžel si přestal dělat srandu, jako že po sexu měl vždycky kecy, tak až zas za měsíc... :-N Teď dobrý,ale v průměru tak 1* týdně. Bavila jsems e o tom s kámoškou a ta říkala že jsme divní,že oni to fakt dělají mnohem častěji.
Odpovědět
Profilova fotka
se pridam, driv jsme na tom lezeli fakt casto..denne atd. Posledni dobou je to trosku slozitejsi, protoze mame ditko, takze v prumeru 1-2x tydne. Manzel ma take stresujici praci, to tomu taky neprida. A navic mame zimni spanek, takze doufam,ze se to v lete zlepsi.
Odpovědět
Profilova fotka
Za těch 8,5 roku, co jsme spolu to bylo taky různé. Prostě jsme měli období kdy pořád a období kdy nic (nebo málo)... Nevím, u nás to bylo způsobeno prací, prostě měl manžel hodně práce a tak z toho nic nebylo... možná to je fakt přechodné. Zkus si koupit nějaké prádelko, něbo odjet někam na víkend, třeba to pomůže....
Odpovědět
Holky, co tu píšete a doufáte, že časem (po svatbě) se to spraví, tedy četnost zvýší - nezvýší! Bude to už jen horší, navíc chlapi mají největší zájem o sex kolem dvacítky a u holek to časem naopak roste. A že sex není tak důležitý? Já chodím ještě na jiné diskuzní stránky a tam je plno ženských deset, dvacet let po svatbě, co probrečí noci, protože o ně chlap už vůbec nestojí, třeba už to kolik let nedělali a většinou to začíná: No on už před svatbou o to moc nestál, když jsem to chtěla dvakrát týdně, tak ze mě dělal nymfomanku a vysvětlil mi, že sex není tak důležitý... A já ho milovala a uvěřila mu... A chlapi, co o problémech v sexu nechtějí diskutovat, to je úplná krize.
Odpovědět
Profilova fotka
No u nás je to obráceně, nebyl by problém 3x denně - žijeme spolu 5 let, takže žádá čerstvá zamilovanost. U nás to ale brzdím já... Jsme ale oba dost ohleduplní takže se snažíme si vyhovět. Já se občas miluju i když přemýšlím na vařením :-) A Radek se občas musí krotit, když vidí, že jsem fakt utahaná, nebo si chci raději číst. Vím že to není ideální, ale snažíme se to řešit kompromisem. Moje další 2 kamarádky jsou na tom ale dost podobně, jak popisovala děvčata výše... Chlapi jsou většinou lenošní =-)
Odpovědět
Ja si taky myslim, ze pokud chlap uz ted ve dvaceti - triceti nema potrebu ....bude se to jen zhorsovat (teda pokud to bude s tou samou partnerkou). Nechci nikoho strasit a ani malovat certa na zed. Ale znam tekovych par pripadu, vcetne me maminky, ktera se takhle protrapila ctvrtstoletim! Milovala ho, on mel problemy uz pred svatbou...pak prislo to zname "vzdyt sex neni tak dulezity" apod. No a ted je stastne rozvedena a ma doma partnera co ji vyhovuje :-) Taky znam z okoli pripad, kdy on nechtel, pak nemohl a kdyz mohl tak nechtel....no a po 10ti letech a 2 detech z nej vypadlo, ze ho vlastne pritahuje kolega z prace....a to nekecam, myslim to vazne! Ja bych si asi nevzala cloveka s kterym mi to v tomto smeru neklape...prece jenom, vim, ze pro nas zensky neni sex nejdulezitejsi.......jenze pak kdyz neni..........pak je sakra dulezity!
Odpovědět
katchen: tak to jsou nasi asi brachove(muj manzel to ma po tatinkovi ;-) ) mette, musis z nej vypacit, v cem je konkretne problem, jinak se nikam nedostanete..on samozrejme vi moc dobre, v cem problem je..ale sex je takovy ozehavy tema, ze to kazdej okecava, aby tomu druhymu neublizil..fakt je, ze doufat, ze to bude lepsi, je asi hloupost... jestli ho to treba uz tolik nebavi, tak je potreba to zpestrit, koupit hezky pradlo, nejaky "pomucky"...jste spolu dlouho, tak asi vis, na co leti....a co treba kouknout se na hezky pecko, to by mohlo pomoct ;-), nebo treba ma nejakou svoji fantazii, kterou se ti boji rict.. komunikace je zaklad, vubec si rict, co se druhymu libi, aby to vzdycky stalo za to a nebyla to nuda a pretvarka..znam treba pripad, kdy manzelka byla trochu staromodni a odmitala oralni sex(no, tak pak kdyz prisla mladice, ktera byla pro kazdou spatnost ;-) , tak to pro toho chlapa bylo neco super novyho = takze lepsiho, a doma ani uz nic nevyzadoval, protoze to byla nuda) stres je urcite faktor, ale da se s tim pracovat, kdyz si clovek uvedomi, ze je to problem a chce na tom pracovat, nejhorsi je,kdyz se na stres svadi kde co taky my si musime uvedomit, ze musime bejt pro toho chlapa furt hezky, je potreba se udrzovat, cvicit, holit si pravidelne nohy :-) atd. Hodne zenskej se o sebe prestane starat, protoze tvrdi, ze maji jiny starosti..treba deti atd., je to duvod ke stloustnuti, nechozeni ke kadernikovi atd...to je podle me zacatek konce.
Odpovědět
Ja souhlasim s loony,nezlepsi se to,ale bude to horsi.Protoze muzi a zeny maji sexualni vrchol v jinym veku.Tak jak to psala. My mame opacny problem,pritel by chtel i 10x denne a ja tak 1za mesic.Ma z toho taky depky a poradny na to urco jsou.Pritel hodne brouzdal na netu a hledal a hledal..........u na je to ale bo mame male dite a ja v tehu ztratila chut,takze hormony.Ale pracujem na tom,pritel dela romanticke vecere,zve me do obyvaku na rande a snazi se me naladit a ja se snazim taky.U nas to bylo hrozne,me vadilo i kdyz mi sahl na zadek mette,rozhodne o tom mluvte,ale kdyz nechce o tom mluvit taknevim.ALe nespolehej na to,ze se to vyresi a ze za dva roky bude chit.Pravdepodobne to bude horsi a horsi a skonicte jak kamoska,ti spi spolu jednou za tri mesice a to sjou spolu sedm let a manzele dva roky :-| A dvacet let si to delat sama.......no to te asi bavit nebude.Jenze s chlapy je to tezke,pro ne to je moc citlive tema a dostat je nekde do poradny to asi jen tak nepujde.
Odpovědět
Jo jiank muj otec taky neni na sex,staci mu to 2x do roka.Mamka rika,ze spolu spali 3x a maji tri deti :-D
Odpovědět
Mett, já myslím, že důležitější, než jak často to je, jaký ten sex je. Určo je lepší jednou za tři týdny a kvalitní, než často a stojí to za prdlačku ;-)
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?