Manžel nechce děti. Přejde ho to někdy?

Profilova fotka
Ahoj, půl roku po svatbě jsem se od manžela dověděla že nechce děti, prý se nechce omezovat, v ničem. Myslíte že ho to může časem přejít? :-|
Odpovědět
1
2
9
Přejít ho to může, ale je mi divný, že si se to dozvěděla až půl roku po svatbě :-N
Odpovědět
misa, tyjo, tvuj manza me neprestava udivovat :-| No, uprimne, kolik mu je? Myslim, že zhruba od tech 25ti chlap rika, ze deti ne ted, az nekdy...kolem 30tky pak uz rika, ze mozna uz si to nejak umi predstavit... Kolik vam je obema?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj katwind, je nám oběma 26. Ale co ho znám děti strašně chtěl. I když přijede sestra s miminkem tak si s ním hraje a chová ho, ale o vlastním nechce ani slyšet. Nechci děti hned ale představa že nebudou nikdy....
Odpovědět
Profilova fotka
Misa a před svatbou jste se o tom nebavili :-o ???
Odpovědět
Profilova fotka
Před svatbou jsme se bavili o tom že ne teď ale ne nikdy.
Odpovědět
26 je v poho, mne je 25, manzovi 30... Vidim v tom nejakej vrtoch, bud je nespokojeny (v manzelstvi, ale treba i sam proste v zivote, praci) a ma pocit, ze teda bude zit a deti nechce... V jinych vecech jste v pohode?
Odpovědět
Profilova fotka
Miso tak to je dost blbá situace...ale třeba mu jen teď něco přelétlo přes nos, má třeba nějaké problémy a nedokáže si představit, že by měl mít děti. Je mu 26, to se do dětí žene málo chlapů, spíš to vidím také na tu 30 a víc 8-) . A cos mu na to řekla ty? Ví, že pro tebe je důležité jednou mít dítě?
Odpovědět
Profilova fotka
Ví, řekl že si nedovede představit život beze mě, ale děti by ho omezovali, finančně i jinak...Ale myslím si že je teď s těma dětma pod tlakem a má pocit že je nucen a to on nemá rád. Je to typ chlapa co musí s nápadem přijít on jinak to je zamítnuto.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak takový je snad každý chlap :-D . Prostě ještě asi nedospěl do věku, kdy by dítě chtěl. Pokud tobě nevadí, že děti přijdou třeba kolem 30, tak Ok. Věřím, že svůj názor změní. Zvlášť když má jinak děti rád..taky to hodně záleží na tom, kdo má v jeho okolí děti. Až budou mít děti kamarádi, tak sám dítě bude chtít taky ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Snad jo, já bych teda radši měla děti dřív, člověk nikdy neví a taky se bojím, co když ho to nepřejde a děti opravdu nebudou jen proto že on nechce
Odpovědět
ja bych od chlaa, kterej nechce deti odesla. Resektive bych si takoveho vubec nevzala, ale to tys nemohla vedet. Je to od nej dost hnusny, ze ti to nerekl driv a co to je za cloveka, kterej nechce deti, rotoze by ho omezovali financne ???? :-o No, ale neznam ho, tak bych ho asi nemela soudit, kazdoadne ti tvoji situaci fakt nezavidim. ockala bych , jestli si to nerozmysli a kdyz ne, vzala bych nohy na ramena, abych nerosvihla sanci byt matkou...
Odpovědět
omlouvam se , ale zase mi nefunguje ismeno, co je o O.. :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já vím je to těžký, ale teď mi nezbývá než čekat jak se to vyvine...
Odpovědět
Petru, dost radikální názor, ale přiznávám, že ho mám také |-| Misa, v 26ti sice nejsi stará, ale zároveň bys už asi chtěla mít jasno, kdyže se začnete sanžit, jak říkáš, příroda je nevyzpytatelná... Ale stojím si za tím, že manža má nějaký vrtoch, věřím a doufám, že ho to přejde... Přeju hodně štěstí, v manželství i mimo něj! x-)
Odpovědět
misaungerova - a neni to jen proto, ze jste meli nedavno takove problemy (viz diskuze prvni rozvod)? Neboj, pokud ma deti rad a drive o nich uvazoval, tak mu mozna jen neco prelitlo pres nos jak se rika ;-) Navic, pokud nechces dite hned, tak na nej netlac, pockej a uvidis jestli sve rozhodnuti zmeni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky, máme teď trochu krizi, ale snad to všechno bude v pohodě. Zatím mi stačí že chce mě a děti, snad to přijde samo později.
Odpovědět
Profilova fotka
zezulicka: to taky souviselo s těmi problémy, s tím vlastně začaly. Teď mi vysvětlil že ve mě problém není že se mnou chce bejt, aspoň něco.... Snad ho to přejde a časem bude chtít i to dítě.
Odpovědět
Profilova fotka
Misaungerova: s chlapy to máš těžké.Mění názory jak na běžícím pásu.Manža chtěl zas od začátku vztahu miminko(to mu bylo 18!U kluka dost neobvyklé)a o svatbě nechtěl ani slyšet.Mohla jsem mu jakkoli vysvětlovat,že dítě je mnohem větší závazek než manželství.Navíc,já jsem chtěla dítě v manželství a tenkrát jsem studovala a chtěla jsem mít nějakou praxi.Loni manžovi zemřela matka-vše se obrátilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Najednou by se okamžitě ženil a dítě by bylo nejlíp,kdyby se narodilo druhý den.Když jsme se letos brali,bylo manžovi 22 a mně 24 a za 2 měsíce se narodí mimi.Když do něj teď někdo rýpne,že se ženil mladý,je to on,kdo vylítne a řekne,že to může pochopit jen ten,kdo si si prožil to,co on a že je šťastný,protože má svou rodinu.Uvidíš,taky se to spraví.Prostě se jeden den něco stane a on vlítne domů
Odpovědět
Profilova fotka
a bude chtít mimi! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No nevím co, myslím že právě jeho rodina je důvod že nechce a vlastně i moje. Jeho rodiče se právě rozvádějí po 26 letech a on má pocit že tím nejvíc ubližují jim jako dětem (i když už jsou oba dospělí) myslí si že jsou nezodpovědní a on nechce být nezodpovědný ke svým dětem a tak je radši nechce než aby se jednou choval jako jeho rodiče... zdánlivě hloupé a složité ale asi ho to bere víc než je třeba. A v naší rodině se právě narodilo miminko jenže v Irsku a tedy daleko a naši by zase byli nejradši kdyby jsme my měli dítě hned zítra a on se cítí pod tlakem a proto tak reaguje .Ale kdo ví jestli to tak opravdu je a kdy ho to přejde.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je mi líto,ale i tak je jeho přístup hloupý a když už tak je hlavně bezohledný k Tobě.Měl by si uvědomit,o čem je to manželství bez dětí a měl by se zamyslet proč jim to vydrželo těch 26 let!
Odpovědět
Profilova fotka
holky čtu tuto diskuzi a je to smutné :-( ,já osobně bych si nevzala někoho kdo by mi řekl že nechce děti,přítel už by chtěl mimi hned ale já si počkám po svatbě :-D misaungerová-takový názor nechápu,to by tu neměl děti nikdo a nikdy nevíš co se může stát to máš i s půjčkou a tak,ale vymlouvat se rozvodem na děti?třeba má jen špatné období to chlapi mívají často,nechce být bezohledný k dětem ale jaký je ted k tobě??
Odpovědět
Profilova fotka
holky,tak můj manža děti moc chce a je mi smutno,co se tady dozvídám......vy jste o tom před svatbou nemluvili?nejsem si jistá,jestli je to vrtoch....můj ex je taky nechtěl a dodržel to.......
Odpovědět
Profilova fotka
ten můj je ale strašně chtěl a teď na to říká že byl mladej a hloupej, teprve teď si prej uvědomil co to obnáší... ale už jdenou názor změnil a já pořád doufám že to udělá zas jen musí mt pocit že je to jeho nápad.
Odpovědět
Profilova fotka
no nevím zda je správný,že to musí být jeho nápad podle mě to není o nápadu,ale o pocitu že prostě to miminko chceš a musí to tak cítit oba,nejlepší doba u ženy je na první mimi kolem 25 let a co když si vzpomene a bude to teda jeho nápad pořídit si miminko a ty už třeba nebudeš moc?je to hloupé ale moje kamarádka se o mim pokouší 7let už podstoupili i um.oplodnění,já osobně nevím co bych dělala kdyby mi to samé řekl přítel po svatbě je to těžké....
Odpovědět
Profilova fotka
my to mame obracene, me by to nechybelo a on otravuje =-)
Odpovědět
taky se přidám k části holek - nedokážu si predstavit fungovani manzelstvi bze deti, pro mne to je zaklad vseho..nastesti mam uzasneho pritule, snazit se zacneme hned po svatbe....preji hodne stesti, snad manze distane rozum.... :-)
Odpovědět
Já si myslím, že to je spíš momentální vrtoch. Píšeš, že se jeho rodiče rozvádí a on to prožívá, zároveň máte po svatbě a nejspíš všichni tlačí, kdy už budete mít dítě. Nech to chvíli plavat, než to všechno přejde.
Odpovědět
misa, myslím, že to časem přejde, že to je jen vyústění momentální situace. Hlavně na něj nenaléhej a nech to chvíli u ledu... mně začaly minulý měsíc nějak vyvádět hormony a hustila jsem do manžela horem dolem, což vedlo jen k tomu, že jsem ho naštvala... já bych brala děti hned, ale on má pravdu v tom, že bychom měli tak 2 roky počkat, než se trochu zabezpečíme (rozjíždíme firmu). Ačkoli vím, že má pravdu, tak jsem si fakt nemohla pomoct :-N ale teď už jsem se zase trochu uklidnila. Teď to téma nechám na pár měsíců u ledu a uvidím, co na to řekne třeba za půl roku... zkus to taky tak, pár měsíců se o tom nezmiňuj a myslím, že vyměkne ;-)
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?