Lepení fotek do fotoalba

Ahoj, poradíte mi někdo, jak nejlépe nalepit fotky do fotoalba?? Bojím se, že růžky bude hrozná piplačka. Nechávám si vyvolat všechny fotky, tak abych to nedělala ještě za rok :-N Prý existuje lepidlo v pásce, které se pak dá případně odlepit - z alba i z té fotky aniž by se cokoliv poničilo. Máte zkušenost? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme používat washi pásky, mám je vyfocené v albu, dají se najít takové, které budou ladit barvou nebo stylem k svatbě a nejsou ani nijak drahé.
Odpovědět
@lucianka114 Díky za tip. O tom jsem ani nikdy neslyšela :-) Raději bych to ale asi jen něčím podlepila...
Odpovědět
Profilova fotka
@lili2016 Já používám oboustrannou lepící pásku :)... Přímo na fotky a jde z nich pak pomalu sundat, kupovala jsem přímo ve fotolabu :)
Odpovědět
@sainka14 Díky. A kolik jsi té pásky použila na každou fotku? Jen do rohů nebo podlepuješ víc?
Odpovědět
Taky jsem použila oboustrannou lepicí pásku (kupovali jsme v Hornbachu) na fotky. Drží to hezky. Buď kousek do každého rohu nebo dva delší pásky po stranách. :-)
Odpovědět
@shigella Díky moc!
Odpovědět
Zdravím, prodávám stříbrné lepící pásky, více na mých inzerátech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro menší "piplačku" při lepení bych doporučila lepidlo v roleru. Postupem času se totiž každé lepidlo natolik rozleží, že nepůjdou fotky sundat. U washi pásek bych se bála, že časem naopak povolí. Možná by stálo za zvážení dát si práci s těmi rožky, dcera takto lepí fotky dlouho a pořád rožky drží. A vůbec to nezabere tolik času jak se zprvu zdá. Navíc se dělají různé designy rožků, stačí se mrknout na aliexpress pod heslo: photo frame stickers corners a když je dáte seřadit podle ceny, vyjede Vám toho tolik, že si nebudete moct vybrat, které dřív ;-)
Odpovědět
@lydieg Moc děkuji za tipy. Asi zůstanu u toho lepidla. Ty růžky se mi totiž ani nelíbí. Doporučují dělat to v rukavicích, aby na fotkách nebyly otisky prstů. Jsou na to nějaké speciální? ?V pletených to asi nepůjde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ve fotolabu se dají koupit takové podlepky - jako by oboustranná lepící páska, ale už připravená v roličce tak, že se jen odtrhávají malé čtverečky, které lepím do rohů. Drží to dobře a není nic vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak o rukavicích jsem ještě neslyšela. :-D Dcera vezme fotku za kraje a první přidělá rožky na fotku a potom to celé nalepí a přitlačí jen za rožky. A má to v albu bez otisků.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?